- 11 Ocak 2021
- 173
- 69
- 48
- 28
Yanlis likla kendi kendime cevap yazmisim ay allh iyligimi versinbende de klomen ile gebelik oluşmadı malesef doktorum aşılama yapalım mart ayında dedi. adeti bekliyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis likla kendi kendime cevap yazmisim ay allh iyligimi versinbende de klomen ile gebelik oluşmadı malesef doktorum aşılama yapalım mart ayında dedi. adeti bekliyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız kızlar
Merhaba cnm hayirlisi olsun cnm uzulme insallh bir dahakine mutlu haber ler alirsn sabret insllh birgun hepimiz mujdeli haber alirizKızlar merhabalar nasılsınız . Benim bu ikinci aşılamam olucak Ocak ayında ne yazık ki tutmadı 1 ay ara verdim salı günü doktor kontrolünde gidicem inşallah bu sefer olur![]()
Saol canım inanıyorum eğer hayırlısıyla bu sefer olucak Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden ne yazık kiMerhaba cnm hayirlisi olsun cnm uzulme insallh bir dahakine mutlu haber ler alirsn sabret insllh birgun hepimiz mujdeli haber aliriz
Aynen oyle canm pes etmek yokSaol canım inanıyorum eğer hayırlısıyla bu sefer olucak Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden ne yazık ki![]()
Pes edersek baştan kaybetmiş oluruz zaten canım biz sadece bir vesile sebep arıyor gerisi Allah'a kalmış birşey nasip eder inşallah hepimizin yüzü gülerAynen oyle canm pes etmek yok
Aminn insallh canm benimPes edersek baştan kaybetmiş oluruz zaten canım biz sadece bir vesile sebep arıyor gerisi Allah'a kalmış birşey nasip eder inşallah hepimizin yüzü güler![]()
Bende adet olmayı bekliyorum 19 unda falan olurum aşılamaya geçeceğiz artık 3 defa klomen+ ovitrelle vuruldum sonuç alamadım doktorum subat ayını es geçti sende vücudunda dinlensin dedi şimdi adet olmayı bekliyorum aşılama süreci nasıl oluyor biraz anlatır mısınız ücreti vs.Kızlar merhabalar nasılsınız . Benim bu ikinci aşılamam olucak Ocak ayında ne yazık ki tutmadı 1 ay ara verdim salı günü doktor kontrolünde gidicem inşallah bu sefer olur![]()
Ayni gün aşılama olmuşuzMerhaba hanımlar bende bugün ilk aşılamamı oldum rabbim hayırlısın ile bebişlerimize kavuştursun bizi![]()
Canım benim Eskişehir devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum ben ilaçlar vs 800-1000 TL arası birşey tutuyor iğne kullandım ben adettin 4. Gününden itibaren arada kontrole gittim yumurtalıklar ne durumda ne kadar gelişti diğe 14 gün boyunca göbekten iğne yaptım ondan sonra çatlatma iğnesi gece 12 de vuruldum 2gün sonra ise hastaneye gidip transfer oldum canım inşallah senin ilk seferde tutarBende adet olmayı bekliyorum 19 unda falan olurum aşılamaya geçeceğiz artık 3 defa klomen+ ovitrelle vuruldum sonuç alamadım doktorum subat ayını es geçti sende vücudunda dinlensin dedi şimdi adet olmayı bekliyorum aşılama süreci nasıl oluyor biraz anlatır mısınız ücreti vs.
Hadi inşallah canım güzel haberlerini alırız burdanMerhaba hanımlar bende bugün ilk aşılamamı oldum rabbim hayırlısın ile bebişlerimize kavuştursun bizi![]()
İlk kontrolde 18 di sonra ki iki gün yine iğne verdi ve bakmadan çatlatma iğnesi istedi sonraki gün yani iğneyi vurulduğum zaman kaçtı hiç bilmiyorumAyni gün aşılama olmuşuzinşallah tutar
var mi agriniz, kac mmdi yumurtaniz
Amin canım çok sabırsızım günler geçmiyor sankiHadi inşallah canım güzel haberlerini alırız burdan![]()
Bizim burdaki devlette asılama yapmıyorlar mecbur özele gidiyorum bu yüzden araştırma var ama orasuda birbucuk saat kendim de. Bilmiyorum gitmesini ama aşılamadanda sonuç alamazsam tüp bebek için oraya gidicem özelden hiç farkı yokCanım benim Eskişehir devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum ben ilaçlar vs 800-1000 TL arası birşey tutuyor iğne kullandım ben adettin 4. Gününden itibaren arada kontrole gittim yumurtalıklar ne durumda ne kadar gelişti diğe 14 gün boyunca göbekten iğne yaptım ondan sonra çatlatma iğnesi gece 12 de vuruldum 2gün sonra ise hastaneye gidip transfer oldum canım inşallah senin ilk seferde tutarben yarın başlıycam ilaç kullanmaya
Anladım canım inşallah tüp bebek için gitmek zorunda kalmazsin da güzel haberlerini alırızBizim burdaki devlette asılama yapmıyorlar mecbur özele gidiyorum bu yüzden araştırma var ama orasuda birbucuk saat kendim de. Bilmiyorum gitmesini ama aşılamadanda sonuç alamazsam tüp bebek için oraya gidicem özelden hiç farkı yok
Çok fazla kafana takma hatta becerebilirsen eğer unut çok zor ama insanın aklıma iyi şeylerde geliyor kötüde kendi kendimize kurup duruyoruz ben ilk asilamada hep yattım hiç bir iş yapmadım ise bile gitmedim ama bu sefer asla aynı şeyi yapmiycamAmin canım çok sabırsızım günler geçmiyor sanki
Çok haklısın aynı şeyleri söylüyorum kendime ama elimde olmadan yine kendimi burada birşeyler okurken buluyorumÇok fazla kafana takma hatta becerebilirsen eğer unut çok zor ama insanın aklıma iyi şeylerde geliyor kötüde kendi kendimize kurup duruyoruz ben ilk asilamada hep yattım hiç bir iş yapmadım ise bile gitmedim ama bu sefer asla aynı şeyi yapmiycamAllah hepimizin kucağını doldursun pozitif düşün hep