canım fitil olarak aldığında hafif akıntı yapıyor ama onu aldıktan sonra bir 5dk yatmalisin ki geri gelmesinBende 1 Mart'ta aşılama yaptırdım. Ağızdan aliyorum Progestan i, fitil olarak alanlarda akıntı oldugunu duydum
Bende onunla zaman kaybetmek yerine direk içeyim dedim, cok sukur yan etkisi olmadicanım fitil olarak aldığında hafif akıntı yapıyor ama onu aldıktan sonra bir 5dk yatmalisin ki geri gelmesin
Canım doktorun nasıl onerdiyse o şekilde kullan sen en doğrusu oBende onunla zaman kaybetmek yerine direk içeyim dedim, cok sukur yan etkisi olmadi
Kahve rengi akıntı yapmadı normal çünkü aşılamada yapilan işlemden kaynaklı oluyor o leke sarhoş gibi olmanın nedeni progestan canım miğde bulantısı kusma baş dönmesi yapabiliyorSlm kızlar bende 4martta yaptırdım aşılamayı aşılamadan 1saat sonra falan bel ağrım ve kahve lekelenmem oldu sizinde böyle bişey oldumu birde bu progestanı içince sarhoş gibi dolaşıyorum gözümü açamıyorum
Doktorun daha iyisini bilir canım ilk ilaçla hormonlarının nasıl büyüdüğünü ne tepki vereceğini görmek için o şekilde başlamış olabilir ben de daha önce bir çok kez klomen kullandım ama benim ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı hepMerhaba, ben bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. Kendi tahlilerim gebelik için oldukça uygun ancak eşimin sperm sayısı ve sperm hareketlilik sayısı orta cıktı. Tecrübelerinizden bahsetmeniz mümkün mü ? Suan sadece klomen ve folik asit takviyesi uygun görüldü.
Senle aynı gün olmuşuz canım sonucuda aynı gün olumlu şekilde öğreniriz inşallah ben hap olarak kullanıyorum progestanı bende aynı baş dönmesi uyku yapıyo kafam güzel bişekilArkadaşlar herkese merhaba. Ben de 4 martta aşılama oldum progestan fitil kullanıyorum. İnanılmaz başım dönüyor sizde durumlar nasıl
O zaman heyecanla bekleyelimSenle aynı gün olmuşuz canım sonucuda aynı gün olumlu şekilde öğreniriz inşallah ben hap olarak kullanıyorum progestanı bende aynı baş dönmesi uyku yapıyo kafam güzel bişekildolaşıyom
Ben de 4 martta yaptırdım. Üçledik hanımlarSenle aynı gün olmuşuz canım sonucuda aynı gün olumlu şekilde öğreniriz inşallah ben hap olarak kullanıyorum progestanı bende aynı baş dönmesi uyku yapıyo kafam güzel bişekildolaşıyom
Aynen haberleşelimO zaman heyecanla bekleyelimcok kötü durumdayım ya aşırı sinirliyim başım felaket dönüyor burnumdan soluyorum. Ağız yolu ile alsak ilacı nasıl etki edecekti acaba
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallahBen de 4 martta yaptırdım. Üçledik hanımlar.
Ayni gun test yaparz insllh pozitif olur pen pira umutsuz vakkaym snirmBen de 5 Mart ta oldum aşılama bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Ben de progestan kullanmıyorum sadece folik asit alıyorum. Yumurtaların iyi olmuş inşallah güzel haberler alirsinKizlar ya benim 19 mm 3 yumurtam olmustu aşlama yaptm amasknti hic bir ilac klanmiyorm fotlik asit tek kulanym akinti oldu kanamam oldu
Bende umutlu değilim de ben direk tüp bebek için gitmiştim aslında hastaneye 2 aşılama olmadan yapılmıyomuş devlette yani prosedür icabı yaptırdım ama yinede Allah tan ümit kesilmiyo işteBen de hiç umutlu değilimöyle olumlama filan da yapamıyorum yani. Eee 4 Mart’taki arkadaşlar ilk testi ne zaman yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?