2021 Mart ayı aşılama

Slm kızlar bende 4martta yaptırdım aşılamayı aşılamadan 1saat sonra falan bel ağrım ve kahve lekelenmem oldu sizinde böyle bişey oldumu birde bu progestanı içince sarhoş gibi dolaşıyorum gözümü açamıyorum

Merhaba, ben bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. Kendi tahlilerim gebelik için oldukça uygun ancak eşimin sperm sayısı ve sperm hareketlilik sayısı orta cıktı. Tecrübelerinizden bahsetmeniz mümkün mü ? Suan sadece klomen ve folik asit takviyesi uygun görüldü.

Kahve rengi akıntı yapmadı normal çünkü aşılamada yapilan işlemden kaynaklı oluyor o leke sarhoş gibi olmanın nedeni progestan canım miğde bulantısı kusma baş dönmesi yapabiliyor

Doktorun daha iyisini bilir canım ilk ilaçla hormonlarının nasıl büyüdüğünü ne tepki vereceğini görmek için o şekilde başlamış olabilir ben de daha önce bir çok kez klomen kullandım ama benim ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı hep ilaçlarını zamanında almayı ihmal etme saati saatine yut inşallah güzel haberlerini alırız canım

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de 4 martta aşılama oldum progestan fitil kullanıyorum. İnanılmaz başım dönüyor sizde durumlar nasıl

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de 4 martta aşılama oldum progestan fitil kullanıyorum. İnanılmaz başım dönüyor sizde durumlar nasıl
Senle aynı gün olmuşuz canım sonucuda aynı gün olumlu şekilde öğreniriz inşallah ben hap olarak kullanıyorum progestanı bende aynı baş dönmesi uyku yapıyo kafam güzel bişekil dolaşıyom

Senle aynı gün olmuşuz canım sonucuda aynı gün olumlu şekilde öğreniriz inşallah ben hap olarak kullanıyorum progestanı bende aynı baş dönmesi uyku yapıyo kafam güzel bişekil dolaşıyom
O zaman heyecanla bekleyelim cok kötü durumdayım ya aşırı sinirliyim başım felaket dönüyor burnumdan soluyorum. Ağız yolu ile alsak ilacı nasıl etki edecekti acaba

Ben de 5 Mart ta oldum aşılama bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Kizlar ya benim 19 mm 3 yumurtam olmustu aşlama yaptm ama sknti hic bir ilac klanmiyorm fotlik asit tek kulanym akinti oldu kanamam oldu

Ben de hiç umutlu değilim öyle olumlama filan da yapamıyorum yani. Eee 4 Mart’taki arkadaşlar ilk testi ne zaman yapıyoruz

Kizlar ya benim 19 mm 3 yumurtam olmustu aşlama yaptm ama sknti hic bir ilac klanmiyorm fotlik asit tek kulanym akinti oldu kanamam oldu
Ben de progestan kullanmıyorum sadece folik asit alıyorum. Yumurtaların iyi olmuş inşallah güzel haberler alirsin

Ben de hiç umutlu değilim öyle olumlama filan da yapamıyorum yani. Eee 4 Mart’taki arkadaşlar ilk testi ne zaman yapıyoruz
Bende umutlu değilim de ben direk tüp bebek için gitmiştim aslında hastaneye 2 aşılama olmadan yapılmıyomuş devlette yani prosedür icabı yaptırdım ama yinede Allah tan ümit kesilmiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…