- 2 Mart 2021
- 1.057
- 582
- 73
Adet gecıkmesını bekleyın bence , çatlatma iğnesının etkısıyle yanlıs sonuclar cıkabılıyor ben de asılama yaptırdım beklıyorum meraklaYarin 11. Günüm aşılamadan sonra idrar testi yapsam cikarmi sabah
Canım birşey soracaktım sanaÇok fazla kafana takma hatta becerebilirsen eğer unut çok zor ama insanın aklıma iyi şeylerde geliyor kötüde kendi kendimize kurup duruyoruz ben ilk asilamada hep yattım hiç bir iş yapmadım ise bile gitmedim ama bu sefer asla aynı şeyi yapmiycamAllah hepimizin kucağını doldursun pozitif düşün hep
Hayirrr aslinda sacmalik o ben yasadigimda 30 dk hava bekledim sedyede bacagimi kaldirip havada beklettiler yoksa hemen cikar disari bi anlami kalmazCanım birşey soracaktım sana
Aşılamadan sonra 5 dkk bile beklemeden kalkabilirsin dediler sen ne kadar yattın
İnşallah canım hep pozitif ol olursa olur olmazsa canımız sağolsun ben o şeklide bakıyorum artık kafam inanılmaz rahat zaten bu son şansım eğer olmazsa bir süre hastanenin yanından bile geçmek istemiyorumÇok haklısın aynı şeyleri söylüyorum kendime ama elimde olmadan yine kendimi burada birşeyler okurken buluyorumpozitif olmasını baştan sona bütün hikayemi umut olsun diye paylaşmayı o kadar çok istiyorum ki
Aaa neden öyle yaptılar ki ben 15 dk yaticaksin dediler ama ben 30 dk yattım öyle hemşire geldi yemeğe gitmistik biz seni unuttuk yavaş yavaş kalkabilirsin dediCanım birşey soracaktım sana
Aşılamadan sonra 5 dkk bile beklemeden kalkabilirsin dediler sen ne kadar yattın
İnşallah canım Allah'ım hepimizin kucağını doldursun inşallah evet maalesef tutunma olasılığı düşük 1. Aşılamada %13 2.de ise %20Kimsenin huzurunu bozmak asla istemem ama yasadigim icin soylemek istedimbende asilama yaptirdim 2 kez maalesef tutmadii asilama tutma orani cok dusuk dunyada bir iki kisiye anca tutan olmustur zaten hep tup bebek oncesi asilama onerirler ben tup bebegi dusunmuyodum asilama yaparken sadece sans eseri denemek icin de iste sindi tup bebege gecicem ama tabiii sizin icinde denemekte fayda varr sansinizz insallahhh hic ugrastirmadan hemen gelir bebisinizz
Seninle ayni durumdayimKimsenin huzurunu bozmak asla istemem ama yasadigim icin soylemek istedimbende asilama yaptirdim 2 kez maalesef tutmadii asilama tutma orani cok dusuk dunyada bir iki kisiye anca tutan olmustur zaten hep tup bebek oncesi asilama onerirler ben tup bebegi dusunmuyodum asilama yaparken sadece sans eseri denemek icin de iste sindi tup bebege gecicem ama tabiii sizin icinde denemekte fayda varr sansinizz insallahhh hic ugrastirmadan hemen gelir bebisinizz
bende eskişehirde tedaviye başladım tuttu mu sizin ilk seferde acaba?Canım benim Eskişehir devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum ben ilaçlar vs 800-1000 TL arası birşey tutuyor iğne kullandım ben adettin 4. Gününden itibaren arada kontrole gittim yumurtalıklar ne durumda ne kadar gelişti diğe 14 gün boyunca göbekten iğne yaptım ondan sonra çatlatma iğnesi gece 12 de vuruldum 2gün sonra ise hastaneye gidip transfer oldum canım inşallah senin ilk seferde tutarben yarın başlıycam ilaç kullanmaya
Canm ben adetin 5. Gunu letu kullandim bubitti bugn gittim doktora üç yumurtam gelismiş 19 mm olmustu yarin akşam 9 da catlatma ignemi vuracam cumartesi aşılama olacm rabbim izn verirse bn bu surec icerisinde hic dusnmedim oluruna brktm hersey kafada biter dusunursen oldumu gelistimi gelismedimi diye o zatn glismez dusunme rabbime birk kendini birseylr le oyala ne yapmak istyorsan yumurtalar gestmi glsmedmi kafandan birkere sil insallh olurÖncelikle mart ayında aşılama yaptıran herkese kolaylıklar dilerim. Bende adetimin üçüncü günü fostimon 75 ile başladım bir hafta sonra kontrole çağırdığında küçük küçük bikaç yumurtam oluşmuştu. Bir tanesi 12 mm olmuş. Üç gün sonra tekrar gel dedi. Merak ettiğim sizlerin yumurta gelişimi nasıldı çatlatma iğnesini tahmini kaç gün sonra vurulurum. Yumurtam az mı gelişmiş kafamda bir sürü soru. Fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Çok moralim bozuldu şuanda neden böyle yaptılar kiHayirrr aslinda sacmalik o ben yasadigimda 30 dk hava bekledim sedyede bacagimi kaldirip havada beklettiler yoksa hemen cikar disari bi anlami kalmaz
Yok canım tutmadi ne yazikki yeniden başladım tedaviye ben Teoman hocaya gidiyorum yunus Emre debende eskişehirde tedaviye başladım tuttu mu sizin ilk seferde acaba?
Canım hiç.morelini bozma artık hayırlısı ile tutunur bebeğin sana iyi düşün yinede rabbim nasip eder hepimize inşallahÇok moralim bozuldu şuanda neden böyle yaptılar ki
Haklısın canımCanım hiç.morelini bozma artık hayırlısı ile tutunur bebeğin sana iyi düşün yinede rabbim nasip eder hepimize inşallah
Belkide olmadii benimde ilk basta olmadiii hattaa ilkbasta yalandan beklettiler ben anladim onu sonradan jeton dustuu anladimki yalandan beklettiler benii cunkuu ilkbasta doktor beceremedi gerizekaliii bozma moralini yaa belki oan tutunmustur hic belli olmazzÇok moralim bozuldu şuanda neden böyle yaptılar ki
Sanirim ilki igne yumurtalarini yavas gelistirdii oyuzdendir degistirmistir benimki degistirmedi amaa daha cok igne vurulmamis istemisti gunde 2 şer diye ozaman gelisiyoduKızlar bu arada dün iğne kullanmaya başladım Ocak ayında fostimol 75 ml kullanıyordum ama bu sefer gonal-f 450 ml olan kalem iğneden yazmış doktor niye değiştirdi anlamadım haftaya salı kontrole çağırdı yumurtalıkları kontrol için bakalım bu sefer nasıl olacak
Elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Allah’ın takdiri bende artık düşünmemeye çalışıyorum canımBelkide olmadii benimde ilk basta olmadiii hattaa ilkbasta yalandan beklettiler ben anladim onu sonradan jeton dustuu anladimki yalandan beklettiler benii cunkuu ilkbasta doktor beceremedi gerizekaliii bozma moralini yaa belki oan tutunmustur hic belli olmazz
Aynenn benimde olmadii bende 2 kez denedim asilama sindi tup bebekElimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Allah’ın takdiri bende artık düşünmemeye çalışıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?