2021 Mart ayı aşılama

Canım birşey soracaktım sana
Aşılamadan sonra 5 dkk bile beklemeden kalkabilirsin dediler sen ne kadar yattın

Kimsenin huzurunu bozmak asla istemem ama yasadigim icin soylemek istedim bende asilama yaptirdim 2 kez maalesef tutmadii asilama tutma orani cok dusuk dunyada bir iki kisiye anca tutan olmustur zaten hep tup bebek oncesi asilama onerirler ben tup bebegi dusunmuyodum asilama yaparken sadece sans eseri denemek icin de iste sindi tup bebege gecicem ama tabiii sizin icinde denemekte fayda varr sansinizz insallahhh hic ugrastirmadan hemen gelir bebisinizz

Aşılamadan sonra 5 dkk bile beklemeden kalkabilirsin dediler sen ne kadar yattın
Hayirrr aslinda sacmalik o ben yasadigimda 30 dk hava bekledim sedyede bacagimi kaldirip havada beklettiler yoksa hemen cikar disari bi anlami kalmaz

İnşallah canım hep pozitif ol olursa olur olmazsa canımız sağolsun ben o şeklide bakıyorum artık kafam inanılmaz rahat zaten bu son şansım eğer olmazsa bir süre hastanenin yanından bile geçmek istemiyorum

Aaa neden öyle yaptılar ki ben 15 dk yaticaksin dediler ama ben 30 dk yattım öyle hemşire geldi yemeğe gitmistik biz seni unuttuk yavaş yavaş kalkabilirsin dedi

İnşallah canım Allah'ım hepimizin kucağını doldursun inşallah evet maalesef tutunma olasılığı düşük 1. Aşılamada %13 2.de ise %20

Reactions: Jou
Hanımlar herkese merhaba Gece gece topiğe takıldım Ben de bu sabah ikinci aşılamamı olucam. Herkese bu süreçte kolaylıklar diliyorum. Umarım burda güzel haberlerimizi de paylaşıp birbirimize umut oluruz

Seninle ayni durumdayim

Reactions: Jou
bende eskişehirde tedaviye başladım tuttu mu sizin ilk seferde acaba?

Canm ben adetin 5. Gunu letu kullandim bubitti bugn gittim doktora üç yumurtam gelismiş 19 mm olmustu yarin akşam 9 da catlatma ignemi vuracam cumartesi aşılama olacm rabbim izn verirse bn bu surec icerisinde hic dusnmedim oluruna brktm hersey kafada biter dusunursen oldumu gelistimi gelismedimi diye o zatn glismez dusunme rabbime birk kendini birseylr le oyala ne yapmak istyorsan yumurtalar gestmi glsmedmi kafandan birkere sil insallh olur

Kızlar bu arada dün iğne kullanmaya başladım Ocak ayında fostimol 75 ml kullanıyordum ama bu sefer gonal-f 450 ml olan kalem iğneden yazmış doktor niye değiştirdi anlamadım haftaya salı kontrole çağırdı yumurtalıkları kontrol için bakalım bu sefer nasıl olacak

Çok moralim bozuldu şuanda neden böyle yaptılar ki
Belkide olmadii benimde ilk basta olmadiii hattaa ilkbasta yalandan beklettiler ben anladim onu sonradan jeton dustuu anladimki yalandan beklettiler benii cunkuu ilkbasta doktor beceremedi gerizekaliii bozma moralini yaa belki oan tutunmustur hic belli olmazz

Sanirim ilki igne yumurtalarini yavas gelistirdii oyuzdendir degistirmistir benimki degistirmedi amaa daha cok igne vurulmamis istemisti gunde 2 şer diye ozaman gelisiyodu

Elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Allah’ın takdiri bende artık düşünmemeye çalışıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…