- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.141
Çok heyecanlı zamanlar gerçekten. Kızımda döngülerim daha uzundu, adet de bir iki gün geçmişti, ilk dr randevusunda da her şey güzel geçmişti şükür. Tabi ben kese , kalp atışı, dış gebelik, kimyasal gebelik hiç bir şey bilmiyorum o zamanlar ( bilgisizlik bazen çok iyi olabiliyor). Düşündüğümüz ay hamile kalmıştım. AMa bu çok yeni ve kafam da bir sürü soru varEvet canım aslında en sağlıklısı beklemek öyle gitmek doktora ama ilk gebeliğin verdiği heyecan işte ben bütün süreçte çok stresli oluyorum iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı şimdiden stres oldum
Seninki kaç haftalık canım, kimlere söyledinEvet canım ya ben de aynı durumdayım. Daha çok küçük ama insanlara söylememek için zor tutuyorum kendimi.
4 haftalık. İş yerinden bir kaç arkadaşa ve kardeşime söyledim. Ailelere haftaya söylemeyi düşünüyoruz.Seninki kaç haftalık canım, kimlere söyledin
benimki de tam dört haftalık olacak, ben de bir kaç arkadaşa, eşime ve bir gorumceme söyledim. Görümce de bizde olduğu için, kimseye söyleme daha çok yeni dedim tamam dedi bakalım.4 haftalık. İş yerinden bir kaç arkadaşa ve kardeşime söyledim. Ailelere haftaya söylemeyi düşünüyoruz.
Evet ya dış gebeliği biliyordum ama İnan boş gebeliği bilmiyordum keseyi gördüm diye çok sevindim ama bugün boş gebelik diye bir şey olduğunu öğrendimÇok heyecanlı zamanlar gerçekten. Kızımda döngülerim daha uzundu, adet de bir iki gün geçmişti, ilk dr randevusunda da her şey güzel geçmişti şükür. Tabi ben kese , kalp atışı, dış gebelik, kimyasal gebelik hiç bir şey bilmiyorum o zamanlar ( bilgisizlik bazen çok iyi olabiliyor). Düşündüğümüz ay hamile kalmıştım. AMa bu çok yeni ve kafam da bir sürü soru var
Evet ya dış gebeliği biliyordum ama İnan boş gebeliği bilmiyordum keseyi gördüm diye çok sevindim ama bugün boş gebelik diye bir şey olduğunu öğrendim
Kizlar selam
Cumartesi test yaptım pozitif, henüz doktora gidemedim yarın sabah gitmeyi düşünüyorum ayarlayabilirsem. İlk muayenede sadece kan tahlili mi oluyordu ultrason falan yok değil mi
Kaçıncı gebeliğiniz ve kaçıncı haftanız. Çok geçmiş olsun. Bende boş gebelik geçirdimEvet ya dış gebeliği biliyordum ama İnan boş gebeliği bilmiyordum keseyi gördüm diye çok sevindim ama bugün boş gebelik diye bir şey olduğunu öğrendim
Bilmemek mutluluktur.Bir de yolk sac diye bir sey varmis ultrasonda onu goruyorsa doktor bos gebelik degilmisneler var cok bilmek ve okumak hic guzel degilmis
Canım öyle bir durumum yok inşallah sadece bU bilgiyi yeni öğrendim,Allah en kısa zamanda sağlıkla gebelikler nasip etsin inşallah sanaKaçıncı gebeliğiniz ve kaçıncı haftanız. Çok geçmiş olsun. Bende boş gebelik geçirdim
Ilk kez duydum ben de , aslında binde bir ihtimal belki ama o kadar çok şey duyuyoruz ki , sanki normal gebelikten çok bunlar varmış gibi. Çok da didiklememek lazim aslında. Güzel şeyler düşünüp, hamileliğin tadını çıkarmak en güzeliEvet ya dış gebeliği biliyordum ama İnan boş gebeliği bilmiyordum keseyi gördüm diye çok sevindim ama bugün boş gebelik diye bir şey olduğunu öğrendim
Kesinlikle, bazı konularda ne kadar az bilgi o kadar huzurBir de yolk sac diye bir sey varmis ultrasonda onu goruyorsa doktor bos gebelik degilmisneler var cok bilmek ve okumak hic guzel degilmis
Aa afedersin ben mi yanlış okudum. Nasl kalmışsa aklımda özür dilerim. Şuan hamileyim cuma gidcm kalp atımı için inş sağlıklı ilerler bu.Canım öyle bir durumum yok inşallah sadece bU bilgiyi yeni öğrendim,Allah en kısa zamanda sağlıkla gebelikler nasip etsin inşallah sanaÇok geçmiş olsun
Aile hekimi yaptı testlerimi temiz ama bilemedim kuzm kalbini duyana kadar rahat edemicem sanırımKuzum yanlış bilgi vermek istemem ama belki gebeliğinle ilgili değildir idrar yolunda falan bir şey vardır bilemedim yani?
Kesinlikle, bazı konularda ne kadar az bilgi o kadar huzur
Bence bu boş değil cunku yerlesme kanaması yaşadınAa afedersin ben mi yanlış okudum. Nasl kalmışsa aklımda özür dilerim. Şuan hamileyim cuma gidcm kalp atımı için inş sağlıklı ilerler bu.
Canım ben bir şey sorayım mı sana?Aa afedersin ben mi yanlış okudum. Nasl kalmışsa aklımda özür dilerim. Şuan hamileyim cuma gidcm kalp atımı için inş sağlıklı ilerler bu.
Zaten en sonunda eşim telefonu yasaklıcam sana dedi ben de okuyup modumu düşürüyorum ama kendime söz verdim olumsuz düşünmicem inşallah her şey çok güzel olacakIlk kez duydum ben de , aslında binde bir ihtimal belki ama o kadar çok şey duyuyoruz ki , sanki normal gebelikten çok bunlar varmış gibi. Çok da didiklememek lazim aslında. Güzel şeyler düşünüp, hamileliğin tadını çıkarmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?