• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi
Allah şifa versin inşallah 🙏

Hayırlısı canım bakalım yarın ne der doktorun nedensiz de olabilir biseler yaptın i kendini yoracak

Gözün aydın canım umarım ikinizde iyisinizdir sağlıkla büyüsün

Gözün aydın çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin bir an önce kucağına alırsın inşallah

Canım stres yapma sütün gelince onuda sağıp götürürsun mama alsın ki daha güçlü olsun daha çabuk çıksın her şey sağlığı için sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Yok canım hiç kendimi yoracak bir şey yapmadım sürekli evde yatıyordum genelde

Kızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
Evet olabilir devamı geldimi peki. Acaba Dr arasan mi için rahat etmesi için

Kızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Hayırlı olsun canım. Oglunda kısa sürede toparlayıp verirler sana inşallah. Rabbim şifa versin. Üzülüp stres yapma sütünü sağ.
Kızlar ben doğurdummmmmmm
Aaaaa kuşum nasılsın hayırlı olsun ikinizde iyisiniz inşallah

Kızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Geçmiş olsun tatlım

Kızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
Canım bu haftalarda böyle şeylerde doktora gitmeliyiz mutlaka. Benim de oldu ama benim parlak kırmızı olarak başlayıp yavaş yavaş perdeden kahveye döndü. Yatırdılar bir gün

Canım Allah şifa versin, bir an önce hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah 🩵

Aynen canım doktorun o kadar haklı ki.. ben yani evde uyuyordum uyurken foşşş diye suyum geldi neye uğradığımı şaşırdım. Ha doktoruma hemen ulaşabildim takipte kaldım bu süreçte ama ulaşamayabilirdim de. O yüzden sen hiç şaşma doktorunun dediğinden 🩷🩷 sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah ilay kuşum 🙏🏻🌸
🌸 evet canım türkiyede güzel olan hemen takipli doktora ulaşabilmen maalesef bizde şansına kim gelirse 😂 haklısın doktorumu dinlemekte fayda var hala aklımın bir köşesinde normal doğumu denesemmi mi aceba var ama galiba kendimi ve bebeği riske atmayıp gidip sezeryanı olucağım ..

Günaydın
Merveturann Merveturann Allah analı babalı büyütsün cnm inş bebeğini bir an önce sağlıcakla kucağına alirsinsen ve diğer doğum yapan arkadaşlarımız🌹
Benim kontrolüm vardı .Tahlilleri verdim her zamanki gibi öğleden sonra çıkacak tekrar sonuç göstermeye gideceğim.
30 +6 olduk .Şimdilik herşey yolunda vok şükür .1660 olmuş.Popo geliş şuan.Doktora ilk sezeryanim 10 seneyi geçti bu dogumumun normal olma ihtimali var mı dedim,o da yok dedi.Zaten hastane de uygun değilmiş bunun için.Sezeryanin ne zaman olabileceğini sordum,herşey yolunda giderse şekerim böyle normal devam ederse 39 haftada olacakmış .39 olur inş 🤲

Kızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım
doktorunla hemen konuşman lazım bence kanama olması normal değil bence

Kızlar benim de vajinal akıntım çok arttı birkaç gündür, hamileliğin başından beri sarı yeşil akıntım vardı, mantarım da var ama birkaç gündür akıntı hem çok arttı hem de dünden beri topak topak geldiği oldu birkaç kere
benimde seninle aynı canım başından beri sürekli var, ara ara fitil, tek doz saşe, antibiyotik kullandım geçmedi, doktorum o zaman korkulacak bişey yok dedi. Bişey olsaydı çıkardı dedi, bugün tekrar idrar verdim ama yine içine akıntı karıştığı için muhtemel sonuç farklı çıkçak, en sonda böyle olmuştu. Benimde topak topak geliyor arada canım. Yakında verdin mi tahlil

Back
X