- 31 Ekim 2023
- 451
- 701
- 33
Aynen canım tek onlar iyi olsun daCanm iyi olsunda vardın biraz gec buluşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım tek onlar iyi olsun daCanm iyi olsunda vardın biraz gec buluşalım
Allah şifa versin inşallahKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi
Sana da geçmiş olsun balım nişan da olsa endşe etme hemen doğum başlamaz endişelenme doktorun daha iyi bilir![]()
Hayırlısı canım bakalım yarın ne der doktorun nedensiz de olabilir biseler yaptın i kendini yoracak
Gözün aydın canım umarım ikinizde iyisinizdir sağlıkla büyüsün
Gözün aydın çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin bir an önce kucağına alırsın inşallah
Canım stres yapma sütün gelince onuda sağıp götürürsun mama alsın ki daha güçlü olsun daha çabuk çıksın her şey sağlığı için sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Canım inşallah kontrolün güzel geçer iyi haberlerle dön iyi haberlerini bekliyoruz![]()
Evet olabilir devamı geldimi peki. Acaba Dr arasan mi için rahat etmesi içinKızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
Hayırlı olsun canım. Oglunda kısa sürede toparlayıp verirler sana inşallah. Rabbim şifa versin. Üzülüp stres yapma sütünü sağ.Kızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Aaaaa kuşum nasılsın hayırlı olsun ikinizde iyisiniz inşallahKızlar ben doğurdummmmmmm
Geçmiş olsun tatlımKızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
Canım bu haftalarda böyle şeylerde doktora gitmeliyiz mutlaka. Benim de oldu ama benim parlak kırmızı olarak başlayıp yavaş yavaş perdeden kahveye döndü. Yatırdılar bir günKızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
Canım Allah şifa versin, bir an önce hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallahKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Ya Allah Allah ne aceba bi baksın doktorun bakalım haber et canım bizlereNst'de sancı çıkmadı yarın doktoruma gidicem canım detaylı muayene eder
Aynen canım doktorun o kadar haklı ki.. ben yani evde uyuyordum uyurken foşşş diye suyum geldi neye uğradığımı şaşırdım. Ha doktoruma hemen ulaşabildim takipte kaldım bu süreçte ama ulaşamayabilirdim de. O yüzden sen hiç şaşma doktorunun dediğindensağlıkla ve zamanında gelsin inşallah ilay kuşum
![]()
Aa hayır onu hiç duymamıştım canım peki sebebi varmı gerilmenin ?Round ligament duymuş muydun rahimin hemen üstünde göbek deliginin altında olan bölge orası geriliyor arada onu kastettim
normal dedi bana ama yengemle aynı doktora gidiyoruz onunki de 36 haftalık kilosu 2600 gram demiş ama ona ekstra bu cihazlara pek güvenmiyorum demiş. bana öyle bir şey demedi.Bilmiyorum ki kuzum doktorun ne dedi
demek ki normal o zaman teşekkür ederim canım allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinİ
Ben şu an 33+6 dayım. Geçen hafta cuma günü kontrole gittim. 2100 gram normal dedi bana
Kızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım
doktorunla hemen konuşman lazım bence kanama olması normal değil benceKızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
benimde seninle aynı canım başından beri sürekli var, ara ara fitil, tek doz saşe, antibiyotik kullandım geçmedi, doktorum o zaman korkulacak bişey yok dedi. Bişey olsaydı çıkardı dedi, bugün tekrar idrar verdim ama yine içine akıntı karıştığı için muhtemel sonuç farklı çıkçak, en sonda böyle olmuştu. Benimde topak topak geliyor arada canım. Yakında verdin mi tahlilKızlar benim de vajinal akıntım çok arttı birkaç gündür, hamileliğin başından beri sarı yeşil akıntım vardı, mantarım da var ama birkaç gündür akıntı hem çok arttı hem de dünden beri topak topak geldiği oldu birkaç kere
Ben ayrıca 2.5 aydır probiyotik kullanıyorum canım, hala akıntılarım devamKızlar doktoruma ulaştım geçmeyen sarı akıntı için o da probiyotik beslen artık dedi ev yoğurdu tüketimi bol bol kefir içmemi söyledi aklınızda sizin de bulunsun kesinlikle probiyotik tuket dedi
Sağlıkla gelsinler maşallahBebiş 2.700gram canım 34+3'üm şu an Doktor normal dedi ama bana biraz fazla gibi geldi şekerden dolayı iri doğmaz inşallah.