2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım dinlene dinlene gidersiniz, Bir şey olmaz Allah 'ın izniyle.

Maşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz benim ilk gebeliğim çok tecrübesiz çok heyecanlı ve endişeliyim

Kızlar ilki dün akşamki ikincisi bu akşamki koyulaşma var mı sizce

Eklentiler

• IMG-20200914-WA0000.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200914_233311.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın herkese
Güzelliklerle dolu bir gün olsun Tüm doktor kontrolü olanlardan güzel haberler gelsin inşallah
Geçen cumartesi doktora gitmiştim tahlilleri istemişti. Bugün sonuçlarla ilgili yeniden gidicem. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım ilaç verecek

Günaydınn

ben hafta sonu 8-9 saatlik bi yolculuk yaptım, aşağı yukarı yolun yarısında arabayı ben kullandım, bi sorun yaşamadım.
sadece yemeklerden sonra fazla şişlik oldu yolculuk esnasında, hafif şeyler yemeye özen göstermek lazım.

Günaydın canım tamamdır dikkate alcam bu söylediğini

Hayıra gelsin dün rüyamda doğum yaptım, narkozdan gülerek uyandım ve bebeğimin yüzünü gördüğümde kız mı erkek mi dedim erkek dediler yüzünü çok net hatırlıyorum. rüyada cinsiyet tersine çıkar diyorlar ama daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ya da yakınlarınızdan bildiğiniz?

Canım ben de hamile olduğumu rüyamda görmüştüm o zaman da yüzünü çok net hatırlıyorum erkek çocuktu rüyamda kucağıma aldığım doğum filan yapıyordum anneme anlattım kızın olacak o zaman hatta belki şimdi hamilesin demişti inanmamıştım hamileymişim meğerse

Rabbim hayirlara cikarsin..sag saglim dunyaya gelsinde kiz erkek fark etmez ama kiz olursa da bir baska guzel olur

Acaba kızın mı olacak, çok merak ettim herşeyde önce sağlıkla doğsun, büyüsün inşallah. Kız erkek fark etmez ama insan merak da ediyor açıkçası

Ben varimm keseyi gormustuk 4+3 de bakalim bugun ne diyecek 5+1 olduk bugunde kalp atisi duymak imkansiz sanirim vajinal bile olsa, niye cagirdi bilmiyorum yolk sac icin diye tahmin ediyorum gorememisti cunku bakalim
Hayırlısıyla duyarsın inşallah seni merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…