Merhaba öncelikle Allah bağışlasın ilk çocuğunuz küçük doğmuş sonradan kendini toparladı mı acabaGerçekten çok heyecanlı bir süreç bebeğin küçük doğacak olması beni endişelendiriyor ilk çocuğum da 2 ay erken doğdu 1300 grdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba öncelikle Allah bağışlasın ilk çocuğunuz küçük doğmuş sonradan kendini toparladı mı acabaGerçekten çok heyecanlı bir süreç bebeğin küçük doğacak olması beni endişelendiriyor ilk çocuğum da 2 ay erken doğdu 1300 grdı
Aylinle avunurum artık bindirdim yolladım ağladı bir ceylan gibi korkuyorduAnladım zor ya artık her gün konuşursun için rahat eder canım
Yaaa çok zoooorrrrAylinle avunurum artık bindirdim yolladım ağladı bir ceylan gibi korkuyordumoral verdim ama ben şuan berbat haldeyim
Evet canım bir ayağım yanında olur bbaasi kızmış azarlamis ama eşim kızıma kredi kartı verdiYaaa çok zoooorrrr(( daha ana kuzusu o da
( aylin biraz büyüsün gidersin yanına
Teşekkür ederim cevap içinSelamm bu saatten sonra doktor niye değiştiriyorsun anlamadım. Hem 40 hafta olmuşsun artık kendi gelmezse suni verirler. Doktor tatile çıkmasa bile riskli bence
Babası neden kızmış? Eşine helal olsun gerçekten ne güzel bir insanEvet canım bir ayağım yanında olur bbaasi kızmış azarlamis ama eşim kızıma kredi kartı verdi
Selam, ben şu an 38.haftada olduğum için ek bir rapor götürmedim. Çalışabilir raporunu aldığım zamanki tarihe göre ayarlarız dedi müdür yardımcım
Ben de bu sekilde dusundum 32. Hafta temmuz a geldiği için çalışabilir raporu almadim bu hafta için dilekçe yazdım idare bugun inatla rapor istediğini soyluyor ne raporu dediğimde de onlar da bilmiyor32.haftam temmuz ortasına geldiği için çalışabilir raporu alma dediler. Başka bi şey de istemediler doğum yaptığında rapor getirirsin diye söyledi idarem
Yok niye geç kalmış saat ondaki otobüse dokuzda gelsin istiyormus şimdide telefonunu kurcalamis kız arayıp şu arkadaşım nurdan değilmi anne diye soru sorup kapatıyorBabası neden kızmış? Eşine helal olsun gerçekten ne güzel bir insan
Ay kıyamam yaa söyle darlamasın bence kızı üzmesin bu gün özel bir gün ekstra duygusal olurYok niye geç kalmış saat ondaki otobüse dokuzda gelsin istiyormus şimdide telefonunu kurcalamis kız arayıp şu arkadaşım nurdan değilmi anne diye soru sorup kapatıyor
Aynen birazdan yazacamAy kıyamam yaa söyle darlamasın bence kızı üzmesin bu gün özel bir gün ekstra duygusal olur
Amin sağolun şükür toparladı 16 aylık 10 kgMerhaba öncelikle Allah bağışlasın ilk çocuğunuz küçük doğmuş sonradan kendini toparladı mı acaba
Zor pldu gerçekten büyütmek onu tek başıma desteksiz büyüttüm bunu da büyütürüm inşallahBence şuan çok da farklı değil bizimkini de 3 gibi ölçtü bu hafta
Diğer bebeğiniz çok küçükmüş zor olmuştur
37. Haftada verilen çalışamaz raporunu gönderdim idareye başka herhangi bir şey istemediler.Kizlar selam aranızda ogretmen olan var mıydı? Bu seminer döneminde vs okula nasil bir dilekce verdiniz bir rapor sundunuz mu, Surec nasil ilerledi?
Canım kızım iyi çok şükür sadece çok küçük. 36. Hafta biter bitmez doğdu çok şükür kuvöze de girmedi. 36. Hafta biter bitmez acil alındım doğuma 37 haftalık olmuştu ama 32. Haftalık gelişimle doğdu 1 ay geriden geliyorduBebeğin nasıl iyidir inşallah
kaçıncı haftada doğmuştu, birde kuvozde koydular mı? Bana boyunu hiç bir zaman söylemedi doktor
ama 2 kilo dedi. 9. Aya yeni girdik ama korkuyorum haftaya doğururum diye. Kilo önemli değil, sağlıklı olsunlar İnşallah
. Ama yinede insan korkuyor bebişler minik olunca
Önemli olanda bu çok şükür kuvozde girmemişCanım kızım iyi çok şükür sadece çok küçük. 36. Hafta biter bitmez doğdu çok şükür kuvöze de girmedi. 36. Hafta biter bitmez acil alındım doğuma 37 haftalık olmuştu ama 32. Haftalık gelişimle doğdu 1 ay geriden geliyordu
İnşallah canım pozitif ol hep inşallah sağlıkla kucağına alırsınÖnemli olanda bu çok şükür kuvozde girmemişİnşallah benim bebeğim de kuvoze girmez
![]()
Aminİnşallah canım pozitif ol hep inşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()