yok yok hiç korkma, onu lafın gelişi söyledim, bir safra kesesi ameliyatı, bir kürtaj ve bir sezaryen olmak üzere 3 kez genel anesteziyle ameliyat olmuş tecrübeli biri olarak söylüyorum bunu sana en kolayı sezaryendi, uyandığımda kıpırdayana kadar ağrı sızı hissetmedim ne baş ağrısı ne mide bulantısı hiç bişey, sadece kıpırdarken haliyle dikiş yerleri acıyor, ama inan bir safra kesesi ameliyatının yanından geçmez, ondan tabiri caizse böğürerek uyandım karnımda bomba patlamış gibiydi bir gün akşama kadar kendime gelemedim... şimdi 4. kez ameliyat masasına yatarken tek endişem uyandığımda sağlıklı bir bebek görmek, ve tabi evdeki oğluma kavuşmak... ağrılar sızılar geçer gider.. sen içini ferah tut canım bebeğine kavuşacağını düşün, sezaryen sadece ona kavuşman için bir araç hasta değilsin korkacak bişeyin yok Allahın izniyle.. ve o hayatına girdikten sonra zaten unutacaksın bunları en çok da korkularını... güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum senin için yarın doğuracak tüm arkadsaşlar için... darısı hayırlısıyla biz kalanların başına :))