- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.701
ahahdasd yarıldımBeni işe yollarken gelirken mama al şiiri okudu duygulandım …![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahdasd yarıldımBeni işe yollarken gelirken mama al şiiri okudu duygulandım …![]()
Onu bıraktı şimdi bizimle ilgileniyor aynen Bi bakıyorum oynatıyor Bi bakıyorum dövecek yer arıyor ben yemek yaparken çıngırağı çalıyordu küçük olanın gülmekten aklı gitti şimdi uyutmaya çalışıyorum uyutma dedi dinlemedim diye silahı sıkıp korkuttu çocuğu ne yapacağı belli olmuyorOy maşallahküçük kıskançlıklar zaten bekliyorsunuz onlar olacak
sağlıkla büyüsünler inşallah
Bir ara bebeğim tavana çok bakıyor demiştiniz bıraktı mı
Sence el kadar çocuğa oyuncakta olsa silah vermek ne kadar mantıklı ? Şiddete meyilli çocuklar böyle yetişiyor biliyor musun bunu ?Onu bıraktı şimdi bizimle ilgileniyor aynen Bi bakıyorum oynatıyor Bi bakıyorum dövecek yer arıyor ben yemek yaparken çıngırağı çalıyordu küçük olanın gülmekten aklı gitti şimdi uyutmaya çalışıyorum uyutma dedi dinlemedim diye silahı sıkıp korkuttu çocuğu ne yapacağı belli olmuyor
Yürüsün İnş canım lafın gelişi tüm evi dedim ama babağı dönüp gidiyor video atılsa atardım niye inanmıyorsunuz ki4 aylık bebek poposuyla ev gezmesinde diyorsun ? E iyi hadi bi iki aya yürür gözün aydın :)
Popoyla kendini ittiriyor olabilir ama 4 aylık bebeğin bahsettiğin gibi hareketi gelişim basamağına aykırı Madescim. O sebepten söylüyorumYürüsün İnş canım lafın gelişi tüm evi dedim ama babağı dönüp gidiyor video atılsa atardım niye inanmıyorsunuz ki
Niye ben düşecek şekilde koyayım canım burdan da arkadaşın bebeği koltuktan düşmüştü ya bazı bebişler hareketli kuvezde bile hemşireler uyarıyor kapıyı kapatmadan yanından ayrılmayın diyeBelki de senin koyma şeklinden öyle olmuştur inanılmaz yani gerçekten öyle şeyler söylüyorsun ki tıp dünyası şaşkın.
Ayrılma işte yanından düşmez kaşla göz arası çocuğun başına gelmeyen kalmadıNiye ben düşecek şekilde koyayım canım burdan da arkadaşın bebeği koltuktan düşmüştü ya bazı bebişler hareketli kuvezde bile hemşireler uyarıyor kapıyı kapatmadan yanından ayrılmayın diye
ben senin rahatlığına inanamıyorum bu kadar eziyetle zahmetle gebelik geçirdin doğduğu günden beri o bebek travma üstüne travma yaşadı çok normal gibi anlatıyorsunYürüsün İnş canım lafın gelişi tüm evi dedim ama babağı dönüp gidiyor video atılsa atardım niye inanmıyorsunuz ki
Kendime mi yapıştırayım çocuğu canım ne yapacağım siz nasıl büyütüyorsanız bende öyle büyütüyorum çok şükür sağlığında da hiç bir sıkıntı yok gelişiminde de rahatım evet herşeyden pimpiriklenmiyorumben senin rahatlığına inanamıyorum bu kadar eziyetle zahmetle gebelik geçirdin doğduğu günden beri o bebek travma üstüne travma yaşadı çok normal gibi anlatıyorsun
Bende sürünüyor demedim zaten sırt üstü poposunu kaldırıp gidiyor dedim ittiriyor evet döne döne gidiyor yani bişey yazdım yine kaos çıktı grupta dalga geçilecek de bişey yok sizin bebişler normal bizimkiler anormalPopoyla kendini ittiriyor olabilir ama 4 aylık bebeğin bahsettiğin gibi hareketi gelişim basamağına aykırı Madescim. O sebepten söylüyorum
Bence biraz pimpiriklen mesela düşürme o kadarını yapKendime mi yapıştırayım çocuğu canım ne yapacağım siz nasıl büyütüyorsanız bende öyle büyütüyorum çok şükür sağlığında da hiç bir sıkıntı yok gelişiminde de rahatım evet herşeyden pimpiriklenmiyorum
anlattığınıza göre bizimkiler geriden geliyorBende sürünüyor demedim zaten sırt üstü poposunu kaldırıp gidiyor dedim ittiriyor evet döne döne gidiyor yani bişey yazdım yine kaos çıktı grupta dalga geçilecek de bişey yok sizin bebişler normal bizimkiler anormal
Troll olduğuna inanıyorum artık.İronik söylemlerle hareket ediyorsunBende sürünüyor demedim zaten sırt üstü poposunu kaldırıp gidiyor dedim ittiriyor evet döne döne gidiyor yani bişey yazdım yine kaos çıktı grupta dalga geçilecek de bişey yok sizin bebişler normal bizimkiler anormal
Yani işte bahsettiğim troll’lük bu. Silah neden dahil oldu mesela konuyaOnu bıraktı şimdi bizimle ilgileniyor aynen Bi bakıyorum oynatıyor Bi bakıyorum dövecek yer arıyor ben yemek yaparken çıngırağı çalıyordu küçük olanın gülmekten aklı gitti şimdi uyutmaya çalışıyorum uyutma dedi dinlemedim diye silahı sıkıp korkuttu çocuğu ne yapacağı belli olmuyor
Küçük cocuğun uyuma dedi ve sen onu dinlemedin diye silah sıkıp çocuğu korkuttu. Şiddetin ayak sesleri yarın bi gün de bir kız onla konuşmak istemediği için buna meyledecek ya bi suça karışacak yada birilerine zarar verecek farklı bi şekilde yani bu kadar basit olamaz ya bunu normal sıradan hayatın bi parçası gibi anlatamazsın acilen ailecek tedavi olmalısınız.Onu bıraktı şimdi bizimle ilgileniyor aynen Bi bakıyorum oynatıyor Bi bakıyorum dövecek yer arıyor ben yemek yaparken çıngırağı çalıyordu küçük olanın gülmekten aklı gitti şimdi uyutmaya çalışıyorum uyutma dedi dinlemedim diye silahı sıkıp korkuttu çocuğu ne yapacağı belli olmuyor
Ve bu olacak olan şeylerin hepsi senin pimpiriklenmediğin şeyler yüzünden. Çocukların da suçu yok kendini aklamaya çalışma ya valla sinir bozucusun. Ya da gerçek bi troll sün. Umarım öylesindir diğer türlüsü facia.Küçük cocuğun uyuma dedi ve sen onu dinlemedin diye silah sıkıp çocuğu korkuttu. Şiddetin ayak sesleri yarın bi gün de bir kız onla konuşmak istemediği için buna meyledecek ya bi suça karışacak yada birilerine zarar verecek farklı bi şekilde yani bu kadar basit olamaz ya bunu normal sıradan hayatın bi parçası gibi anlatamazsın acilen ailecek tedavi olmalısınız.
anlattığınıza göre bizimkiler geriden geliyor![]()
Troll olduğuna inanıyorum artık.İronik söylemlerle hareket ediyorsun
Sizin sınıyorum canım sizin bebişler gelişmemiş ya tövbe yani diğer arkadaş benim bebeğimde öyle diye yazdı ya onu niye göz ardı ediyorsunuz hepsi ayına uygun hareket etmek zorunda değil siz benim bebeğimi merak etmeyin mümkünseYani işte bahsettiğim troll’lük bu. Silah neden dahil oldu mesela konuyakaos çıkacak malzeme vermeyi çok iyi biliyorsunuz. Bu nedenle troll olduğunuzu düşünüyorum
Bi oyuncakla nasıl oynattığına bağlı söylediğin canım vur öldür diyorsan dediğin gibi olur biz polis oluyoruz suçluları yakalıyoruz ihtimaller var kardeşine de korktuğunu bildiği için yaptı öldürmek için değil evet kendimi aklıyorum paklıyorum önünüze sunuyorumKüçük cocuğun uyuma dedi ve sen onu dinlemedin diye silah sıkıp çocuğu korkuttu. Şiddetin ayak sesleri yarın bi gün de bir kız onla konuşmak istemediği için buna meyledecek ya bi suça karışacak yada birilerine zarar verecek farklı bi şekilde yani bu kadar basit olamaz ya bunu normal sıradan hayatın bi parçası gibi anlatamazsın acilen ailecek tedavi olmalısınız.
Bebek olduğu için merak ediyoruz senin olduğu için değil madescimSizin sınıyorum canım sizin bebişler gelişmemiş ya tövbe yani diğer arkadaş benim bebeğimde öyle diye yazdı ya onu niye göz ardı ediyorsunuz hepsi ayına uygun hareket etmek zorunda değil siz benim bebeğimi merak etmeyin mümkünse