2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Mayıs olacak gibi, öyle hissediyorum
41.haftada doğarsa neden olmasın
Benim kızım da tam 41+0da doğmuştu
İmzam silindi daha gelen giden yoktu

31 yaş. 26 temmuz sat. 2.bebek. 44 kilo tahmini doğum 2 mayıs
Kilo dışında bilgilerimiz seninle aynı
Ne güzel zayıfsın, ben de evlenene kadar 45 kiloydum evlendikten sonra kilo aldım

Bu arada aranizda karninin alt kismi ara ara agriyan var mi dunden beri karnimin alt kismina agri giriyor. Arada kramp gibi oluyo,sonra da normal karin agrisi gibi. Belli araliklarla. Kotu bisey mi demek acaba?
Bu tarz ağrılar rahim büyüdüğü için olabiliyormuş canım endişelenme

Oğlum daha 9 aylık bebek emziriyorum yani napayım ben üzülüyorum bu çocuğa doya doya ememeyecek plansız oldu bu hamilelik
Ama emzirmeyi bırakmana gerek yok ki canım neden bırakıyorsun
Benim 16 aylık kızım var ve hala emziriyorum, bugün ebe de bırakma devam et dedi.
Eğer sende veya bebeklerden birinde sıkıntı olmazsa emzirmeye devam edebilirsin Harika olur, tandem emzirme nedir araştırmanı tavsiye ederim
Beslenmemize ekstra dikkat edicez, bol sıvı alıcaz Allah’ın izniyle her şey yolunda gidecek

Elika diye bir uygulama var kızlar baya guzel. soru sorabiliyorsunuz crevaplıyo herkes hamilelikle ilgili güncel bilgiler geliyo. aşerme çarkı bile var. ne aşersem derdi yok yani eglenceli dolu bi uygulama

Hayırlı olsun kızınız kaç aylık

yaa cok guzel artmıs canım cok sevindimm.. darısı başıma inşallah. ben de daha kızıma söylemedim çok çok istiyor hergun benim ne zaman kardeşim olacak diye sorutyor. ultrasona ben de 6 bucuk 7 gibi giderim.
İnşallah Canım senden de güzel haberler alırız
Biz söyledik ama 16 aylık bebe anlar mı ki
Yavrum bir anda gözüme büyümüş göründü
Sağlık ocağından eve geldik, hafi ayakkabını çıkar dedim kapının önüne oturdu ayakkabısını çıkardı, eve girdi dolabı açtı, hadi al ayakkabılarını kaldır dedim aldı dolaba koydu kapattı gitti
Hamile kaldıktan sonra kızıma aşkım daha da
arttı

Tebrikler hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Covid servisinde değilim yneidoğan Yoğun bakımdayım bebeklere aşinayım
Yaa ne güzel biz de senin bilgilerinden faydalanırız
Başka bir uygulamada yenidoğan hemşiresi bir anneyle mesajlaşmıştık o da sağolsun kızımla ilgili sorduğum her şeye yardımcı olmuştu

atanamayanogretmen ayy icim.rahatladi ya. Dedim allah korusun dusuk mu olacak dedim habire agri giriyo daha once hic bu sekilde yasamadim. Bi de aranizda duygusallasan var mi ben zAten cok hassas bir insanim sosyal medyada kotu davranilmis bir hayvan gorsem cocuk gibi aglarim etkisinden cikamam. Simdi daha mi cok duygusal olucaz

Teşekkür ederim canım bak ben senin mesajına üstte cevap yazdım, emzirmeyi bırakmana gerek yok boşuna üzme kendini
Kızım 16 aylık
Sonradan gördüm mesajı canım bende öğretmenim bu arada sınıf öğretmeniyim oğlum büyüsün öyle devam edeyim dedim tekrar nasipte varmış

Kanaman olmadığı sürece korkma Canım, bol bol dinlen ayaklarını uzat yat, bu ağrılar normal rahim büyüyor hem de ne büyümek aman allahım kaç katına çıkacak çok normal kuzum

Valla ben de normalde çok sulu gözüm zaten, şimdi kızıma baktıkça gözlerim doluyor, sürekli sarılıp öpüyorum

Yaa ne güzel biz de senin bilgilerinden faydalanırız
Başka bir uygulamada yenidoğan hemşiresi bir anneyle mesajlaşmıştık o da sağolsun kızımla ilgili sorduğum her şeye yardımcı olmuştu

İnşallah kuzum yenidoğan 0_28 gün bebeklerle ilgili aslında çok şey yok gibi bebekler mucize gibi kendileri büyüyor rabbimin izniyle hastalıklar olmasında

İnşallah kuzum yenidoğan 0_28 gün bebeklerle ilgili aslında çok şey yok gibi bebekler mucize gibi kendileri büyüyor rabbimin izniyle hastalıklar olmasında
Amin canım inşallah
Sağlık problemi olmasın da geri kalan her şey hallolur

Iki kardes olmak ne guzel bi duygu.. hayatta bir dayanagi olacak. Ben de hep iki cocugum olsun isterdim bi kiz bi oglan bu arada cinsiyet tahminlerimizi ne zaman yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…