- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
41.haftada doğarsa neden olmasınMayıs olacak gibi, öyle hissediyorum
Kilo dışında bilgilerimiz seninle aynı31 yaş. 26 temmuz sat. 2.bebek. 44 kilo tahmini doğum 2 mayıs
Bu tarz ağrılar rahim büyüdüğü için olabiliyormuş canım endişelenmeBu arada aranizda karninin alt kismi ara ara agriyan var midunden beri karnimin alt kismina agri giriyor. Arada kramp gibi oluyo,sonra da normal karin agrisi gibi. Belli araliklarla. Kotu bisey mi demek acaba?
Ama emzirmeyi bırakmana gerek yok ki canım neden bırakıyorsunOğlum daha 9 aylık bebek emziriyorum yani napayım ben üzülüyorum bu çocuğa doya doya ememeyecek plansız oldu bu hamilelik
Hayırlı olsun kızınız kaç aylıkÇıktı Canımben de haber vermek için gireyim dedim senin mesajını gördüm
Kan sonucum çok güzel, beta 1284
Kan, Demir, tsh hepsi çok iyi çıktı.
Emzirdiğim için beslenemene ekstra dikkat et dedi ebe.
8 haftalık olunca da kadın Doğuma gidicem, ebe de zaten en az 6 haftalık olmadan gitme dedi.
Şimdilik haberler güzel
Kan sonucunu alınca eşimle kızıma sarıldım ağladım, eşim beni ve kızımızı öptü kardeş geliyor dedi kızım da bize bakıp gülüyor sanki anlıyormuş gibi
İnşallah Canım senden de güzel haberler alırızyaa cok guzel artmıs canım cok sevindimm..darısı başıma inşallah. ben de daha kızıma söylemedim çok çok istiyor hergun benim ne zaman kardeşim olacak diye sorutyor. ultrasona ben de 6 bucuk 7 gibi giderim.
Yaa ne güzel biz de senin bilgilerinden faydalanırızTebrikler hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Covid servisinde değilim yneidoğan Yoğun bakımdayım bebeklere aşinayım
Teşekkür ederim canım bak ben senin mesajına üstte cevap yazdım, emzirmeyi bırakmana gerek yok boşuna üzme kendiniHayırlı olsun kızınız kaç aylık
PuaaaaaElika diye bir uygulama var kızlar baya guzel. soru sorabiliyorsunuz crevaplıyo herkes hamilelikle ilgili güncel bilgiler geliyo. aşerme çarkı bile var. ne aşersem derdi yok yanieglenceli dolu bi uygulama
Sonradan gördüm mesajı canım bende öğretmenim bu arada sınıf öğretmeniyim oğlum büyüsün öyle devam edeyim dedim tekrar nasipte varmışTeşekkür ederim canım bak ben senin mesajına üstte cevap yazdım, emzirmeyi bırakmana gerek yok boşuna üzme kendini
Kızım 16 aylık
atanamayanogretmen ayy icim.rahatladi ya. Dedim allah korusun dusuk mu olacak dedim habire agri giriyo daha once hic bu sekilde yasamadim. Bi de aranizda duygusallasan var mi ben zAten cok hassas bir insanim sosyal medyada kotu davranilmis bir hayvan gorsem cocuk gibi aglarim etkisinden cikamam. Simdi daha mi cok duygusal olucaz
Yaa ne güzel biz de senin bilgilerinden faydalanırız
Başka bir uygulamada yenidoğan hemşiresi bir anneyle mesajlaşmıştık o da sağolsun kızımla ilgili sorduğum her şeye yardımcı olmuştu
Kısmet canım hiç üzülmeSonradan gördüm mesajı canım bende öğretmenim bu arada sınıf öğretmeniyim oğlum büyüsün öyle devam edeyim dedim tekrar nasipte varmış
Amin canım inşallahİnşallah kuzum yenidoğan 0_28 gün bebeklerle ilgili aslında çok şey yok gibi bebekler mucize gibi kendileri büyüyor rabbimin izniylehastalıklar olmasında
Hakkın tabi öyle Allah hayırlı evlat etsin çocuklarımızı bizlereKısmet canım hiç üzülme
Allah sağlıktan ayırmasın önemli olan o
Sonradan gördüm mesajı canım bende öğretmenim bu arada sınıf öğretmeniyim oğlum büyüsün öyle devam edeyim dedim tekrar nasipte varmış
Iki kardes olmak ne guzel bi duygu.. hayatta bir dayanagi olacak. Ben de hep iki cocugum olsun isterdim bi kiz bi oglanKanaman olmadığı sürece korkma Canım, bol bol dinlen ayaklarını uzat yat, bu ağrılar normal rahim büyüyor hem de ne büyümek aman allahımkaç katına çıkacak çok normal kuzum
Valla ben de normalde çok sulu gözüm zaten, şimdi kızıma baktıkça gözlerim doluyor, sürekli sarılıp öpüyorum
Aynen bakalım cinsiyetler nasıl olacakYaa tahmini doğum tarihimiz aynı
Bende hic bir belirti yok. Ara ara kuyruk sokumu agrisi yasiyorum yarin doktorumla gorusunce soracagim bunu.Göğüslerinizde aşırı hassasiyet var mı?
Benim varGöğüslerinizde aşırı hassasiyet var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?