2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bebeği emzikle uyutmak sakıncalı mi? Bebeğin gaz sancısı var tok olsada devamlı uyanıp kucağımda uyumak istiyor ama emzik verince uyanmıyor devamlı emiyor sakıncalı mi bilmiyorum
Bizim çocuk doktoru açken vermeyin dedi. Diğer türlü bi zararı yokmuş.

Ayni durumlari yasamisiz canm.gecmis olsun sanada Allah kimsenin evladini dusurmesin kuveze..oyle zor gunlerdikibnmkide halen agrior 15 gun oldu banada..insallh tez zamanda atlatiriz

Benim kizcemde ayni bazen 2 saatte bazen 3 saati geciyor uyaniyor zorlamiyorum uyandirmak icin aciksa uyanir zaten diye kg alimi cok iyi sukur sarilik sorunumuzda olmadi ilk kizimda cok kasiyordum kendimi ama bunda daha rahatim birazda gidisatina birakmak gerek demek ki

Tamam canım teşekkür ederim öyle deneyeceğim birde

BEndede dk kontrol etmek huy olmustur sonra baktık bazen 10 dk bazen 20 dk sonra kendi memeyi bırakıyor ama ister istemez saate gpzum gidiyor, bız mamada veriyoruz sarıllıktan dolayi hangısı yaradı Bılmıyrm bakalım bugun Dr ne dıyecek

Ayyy ben de öyleyim 2.bebişde tecrübeli olmanın rahatlığı. Bazen uzun emiyor bazen kısa. Saat filan gördüğüm yok.
Ben bu seviyeye ilk bebekte ulaştım çok şükür hiç takip etmiyorum kaç dk emmiş kaç saatte bir emmiş. Canı ne zaman isterse. Patron o.

Benımde oyle sutun sulu doymaz bebek dediler morelım bozuldu 15 gunlukuz bız
Benimde beyaz grimsi sütüm bu sabah kilo kontrolüne gittik bir haftada 300 Gr almış anne sütüne yaramaz diyenler halt etmiş diyorum kilo bile almasa bağışıklığına katkısı yeter

İnşallah olmazlar siz zorluğunu yasamissiniz daha çok biliyorsunuz eziyetini kızım gece emip hemen uyuyan bı bebekti 18 ay gibi sık sık uyanıp emmek istemesinden bile yılıp gece emmesini kesmiştim şimdi iki çocukla uykusuzluk daha zor olur

Kızlar merhaba biz de bugün 23 günlük olduk. Benim sıkıntım şu ki bebeğim emme bağımlısı.. Sabahtan beri 6 kere bez değiştirdim ve hepsi kakallı ama ağlıyor ve yine meme istiyor. Çıldırcam kahvaltı dahi yapamadım normal mi böylesi ve afedersiniz çok sık kaka yapıyor

Arkadaslar d vitaminine başlayıp çok yan etkisini gören arkadaslar vardı, nasil çözduler acaba sorunlarini, newvit marka vitamin d3 verdim bu sabah 9da 1 damla, saat 10 bucuktan beri inanılmaz huzursuz, sürekli ağlıyor, emiyor ağlıyor, uyaniyor ağlıyor, uykusu da 10 dk sürdü zaten. Sizin gördüğünüz yan etkiler de bu şekilde miydi, zamanla düzeliyor mu acaba fikriniz var mi yoksa vitamini mi degistirecegiz.

Bende pedia d verdim oğlumda da onu kullanmıştım hiç sorın yaşamadık ama kızda verdiğimin gecesi sürekli ıkınma sesleriyle geçti ne gaz çıkarabildi ne kaka yapabildi bıraktıktan 2 gün sonra bir kaka yaptı bellerine kadar Şimdi hangisini alssm diye düşünüyorum ocean ın sprey şeklinde olanı var onu mu alsam acaba kullanan varsa bi yorumlasa iyi olur aslında

Ikinma sesi hic duymuyorum suan ama gaz ve kakasini Takip edeyim bu durumda ben de. Icerik olarak temizmis bizim kullandigimiz marka, kullananlar cok memnun v3 yan etkisinden bahsetmemis kimse yorumlarda. Acaba standart huzursuzlugu da ben mi vitamine bagladim acaba..

kizlar göbegimiz düşmüştü 10 günlükken. şimdi 24gunluk olduk. göbeğinden sarı biseyler bulaşmış atletine. çocuk dr una götürdum baktorban krem verdi. çok tedirgin oldum. sizin gobekler ne alemde

Aynı durum bizde de oldu canım. Gobegimiz düştü 8 günlükken. Suan 22 günlük. Ama yeri tam kapanmadı ve sarı sarı akıntı geliyordu kokusuzdu. Doktora götürdük hafif intihap yapmış dedi yaktı orayı ve krem verdi bizede. Şimdi 3 gündür kullanıyorum kremi. Sanki biraz toparladı gibi inşallah kapanacak kapansa rahat bir nefes alicam artık. Biz şuan yıkarken falan orasını kapatıyoruz ki su almasın. Doktor ıslanırsa kurulayın dedi ama ben açık şekilde yıkamaya cesaret edemedim
Orasını kapatıp yıkıyorum ki ıslanmasın

Ben kullanıyorum bi sorun yaşamadık.

ya çocuk dr u yakmak istemedi bizim. kremleri kullanın dedi geçmezse çocuk cerrahında gidin o yaksın dedi. sizin çocuk doktoru muydu cerrah miydi? cevap için cook teskkurler. içimi rahatlattin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…