- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #45.441
Bu seferde büyüyor diye üzülürüm her şeye ağlamak geliyor içimdenSadece mama versen böyle zorlanmazsın. Süt sağmak zahmetli iş gerçekten.
Ağız hareketini ne ki biraz büyüsün gözünün içine bakarak emmesidünyada bu kadar mutlu eden huzur veren ender şeylerden biri.
Hastanede tecrübeli bir hemşire vardı onla görüşmeyi düşünüyorum.İnstegramda çok emzirme danışmanı var ama hangisi Ankara'da bilmiyorum. Ankarada olan güvenilir biri lazım sana, online ile olacak iş değil çünkü. Aslında bazı hastaneler anne bebek dostu diye geçiyor emzirmeyi destekliyor, yardım için gidince yardımcı oluyor (yani pandemi den önce öyleydi şuan nasıl bilmiyorum). Bi araştırsana. Bak bi de Facebook da emzirme akademisine kesin yaz,
Klube hosgeldinizKızlar sizin bebekleriniz de gündüz uykusunda sorun yaşıyor mu? Uyutamıyoruz bir türlü. 5 dk uyuyor hemen açıyor gözleri ağlıyor. Uyanıkken de huysuz en fazla 10dk duruyor sonra mızmızlanmaya başlıyor hemen.çıldırıcam.
Nasıl olur aklım almıyor. Uyumadan nasıl durabiliyor el kadar bebek. Günün çoğunda Uyuması gerekmiyor mu bunların? Valla delircem. 40dk memede durdu. Salladım pışpışladım. Gözleri kapatıyor 2dk sonra açıveriyor. Bütün gün böyle. D vitamininden şüpheleniyorum ben ama ispatlayamadım henüz.Klube hosgeldinizşöyle alalim sizi, hunileri iceri girerken takıyoruz.
Bulamadik biz çözüm, siz bulursanız lutfen bizle paylaşın. Uyku seven bebek yapmak lazimmis sanırım. Olmamis bizimkiler..
Ankarada özgül kalkır var bende nisan annelerinden birinden almıştım ismini. İnstagramda takip edin isterseniz. Evlere eğitime de gidiyorAklımda aslında internetten baktım bulamadım hastaneye gidip sormayı düşünüyorum.
Canim evet benimde yarin 21. Gunum olcak. Erken vermemek lazim. Ben hu konuyu biraz arastirmistim bir ay en iyi sure diyolar ama ben 20.gun verdim. Cunku artik cocuk emmek istiyor ama sut istemiyordu ve surekli kusmalar baslamisti smdi anliyorum sut mu yoksa sdc emmek mi istiyor diye. Esim bu emzik konusuna bayag takikti cunku gec vermeliyiz diye dusunuyodu. Bence den birazcik daha bekle iyice mrmeye alistir onu tek seferde alabilcek kdr alissin sonra ver hic bisey olmaz bibs var wee var ikisinide tuttu ki biri damakli biri duz hic sorun olmadi.tek emzigede alissin istemiyorum aventide vericem. Uyku olayimizda bizim tek yer degil. Vazen baby junoda yatiyo bazen reflu yastigind. Bazen anne yaninda duz yatiyo gunduzleri baska beşikte. Hepsinde uyuyabiliyo ama emzik ve uykda tek birseyke devam etsin istemiyorum .ortam degisikliginide bilsin cocukBenim hatam emzigi erken denemek oldu o zaman. 20. Gun olacak yarın halen göğsümün ucunu almaya onu emzik yapmaya çalışıyor bizim kız. Kafasi hemen karışıyor. Biraz daha direniyorum suan emzigi vermek icin. Benim de ilk verdigim emzik avent yenidogan di, ondna sonra beyni reset attı emmeyi unuttu göğsü resmen, sonra Bibs aldim bende. Bibse alistiracagim inş. Bir kac kez denedim tuttu ama bakalim. Kısmet
Kesin bakar canim göster incelediklerini gormek cok hos gercektenBizim de abladan kalma var, ablası da çok severdi o kartlarla çok uzun zaman oynadı. Bugün bende göstereyim bakalım
Ben d vitaminine basladim baslayali cocuk gaz oldu biogia kullaniyorum az cok etki gosterdi d vitamini ne kullaniyorsun sen cnm.Nasıl olur aklım almıyor. Uyumadan nasıl durabiliyor el kadar bebek. Günün çoğunda Uyuması gerekmiyor mu bunların? Valla delircem. 40dk memede durdu. Salladım pışpışladım. Gözleri kapatıyor 2dk sonra açıveriyor. Bütün gün böyle. D vitamininden şüpheleniyorum ben ama ispatlayamadım henüz.
Biogia biz de kullanıyoruz hiçbir etkisi olmadı. Yani öncesinde de gazı aynıydı. Zaten öyle gaz sancısı krizine girip kızarıp bozarmıyor ama uyanıveriyor derin uykuya geçemiyor gündüzleri. Gazdan olduğuna da emin değilim ben artık. D vit Avicenna kullanıyoruz. 10. Gün falan başladık o güne kadar uyku problemi hiç olmamıştı. Ne zaman d vitaminine başladık çocuk çıldırdı.Ben d vitaminine basladim baslayali cocuk gaz oldu biogia kullaniyorum az cok etki gosterdi d vitamini ne kullaniyorsun sen cnm.
Bizde de d vitamini yapmis olabilir diye dusunuyorum uykusunu falan bozdu sanki cocugun ama mecburen veriyoruzBiogia biz de kullanıyoruz hiçbir etkisi olmadı. Yani öncesinde de gazı aynıydı. Zaten öyle gaz sancısı krizine girip kızarıp bozarmıyor ama uyanıveriyor derin uykuya geçemiyor gündüzleri. Gazdan olduğuna da emin değilim ben artık. D vit Avicenna kullanıyoruz. 10. Gün falan başladık o güne kadar uyku problemi hiç olmamıştı. Ne zaman d vitaminine başladık çocuk çıldırdı.
Ben marka değiştirmeyi düşünüyorum belki daha iyi gelir. D vitamini beni de rahatsız ediyordu hamileyken, mide yanması yapıyordu. Çocuk uyku uyuyamıyor kendi elimizle eziyet ediyoruz resmenBizde de d vitamini yapmis olabilir diye dusunuyorum uykusunu falan bozdu sanki cocugun ama mecburen veriyoruz
Teşekkürler çok şükür iyiyizBende burda kizlarin onerisiyke hametan pomadini aldim doktor sarisini yazmisti bi ise yaramadi herseyini kimsayalsiz kulkaniyorum cok dikkat ediyorum ama yinede oldu bende anlamadim desitinde var bende yuzde 40 cinkolu olan inla karistirio hametab pomad suruyorum suan daha iyi sanki. Sudocream aninda keser aka asiri kimyasal en azindan bi muddet bu sekilde yapalim bakalim nolcak. Gecmis olsun bu arada umarim bebis iyidir ve hersey yolundadir
Aaa iyi bak ne güzel. Ya Facebook için de aç bi fake hesapHastanede tecrübeli bir hemşire vardı onla görüşmeyi düşünüyorum.
Facebook kullanmıyorum
Maximum strenght diye geciyor mor renk ama benimki Turkiyede satiliyomu bilmiyorum amerikadandi Turkiyede desitin oldugunu da bilmiyodum yuzde kac cinko var canim seninkindeTeşekkürler çok şükür iyiyizdesitinin yüzde 40 çinkolu olanı hangi renk?
Bazen mochiyi takıyorum oğlum fırsat verirse. Ama genel olarak Müslin mendil koyuyorum. Hep göğsümde onlar.Bu seferde büyüyor diye üzülürüm her şeye ağlamak geliyor içimden
Birde süt üstüme damlıyor siz napıyorsunuz bebek uyurken sütünüz gelince?
Uyurken yazmışsın zaten. Yeni dikkat ettim. UykusuzlukBu seferde büyüyor diye üzülürüm her şeye ağlamak geliyor içimden
Birde süt üstüme damlıyor siz napıyorsunuz bebek uyurken sütünüz gelince?
Ya ne güzel bütün emzikler almış.Canim evet benimde yarin 21. Gunum olcak. Erken vermemek lazim. Ben hu konuyu biraz arastirmistim bir ay en iyi sure diyolar ama ben 20.gun verdim. Cunku artik cocuk emmek istiyor ama sut istemiyordu ve surekli kusmalar baslamisti smdi anliyorum sut mu yoksa sdc emmek mi istiyor diye. Esim bu emzik konusuna bayag takikti cunku gec vermeliyiz diye dusunuyodu. Bence den birazcik daha bekle iyice mrmeye alistir onu tek seferde alabilcek kdr alissin sonra ver hic bisey olmaz bibs var wee var ikisinide tuttu ki biri damakli biri duz hic sorun olmadi.tek emzigede alissin istemiyorum aventide vericem. Uyku olayimizda bizim tek yer degil. Vazen baby junoda yatiyo bazen reflu yastigind. Bazen anne yaninda duz yatiyo gunduzleri baska beşikte. Hepsinde uyuyabiliyo ama emzik ve uykda tek birseyke devam etsin istemiyorum .ortam degisikliginide bilsin cocuk
Yazmıyor yüzdesi. Bendeki de ekstra koruma diye geçiyor. Faydası olmadı zaten.Maximum strenght diye geciyor mor renk ama benimki Turkiyede satiliyomu bilmiyorum amerikadandi Turkiyede desitin oldugunu da bilmiyodum yuzde kac cinko var canim seninkinde
Canım tutup çok süt gelmiyor diye bırakıyor. Üstten şırıngayla mama yada süt damlatınca emiyor.İns tutar canim hic stres yapma aliscaktir sabret ama asla vazgecme hepimiz yanindayiz buraya memeyi aldi yazdiginida okucam eminim ,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?