2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimki ayaklarıyla tutmaya çalışıyor normal mi

Hahah benimkinin de ellerle birlikte ayaklar da kalkıyor yukarı ama ayaklarından pek haberi yok daha onlar bağımsız hareket ediyor
Yok bildiğin iki ayağının arasına kıstıryor oyuncakları zaten hiç durmuyor altını bağlayana kadar baya cebelleşiyoruz. Topuklarından destek alarak yukarı atıyor kendini kucağıma alınca üzerime tırmanıyor bir de

2 hafta önce 1 sefer sırt üstü yatarken yüz üstüne döndü, dün de ilk defa yüz üstü yatarken sırt üstü döndü. Sağa sola dönmeyi ise bayağadır yapıyor
Bayrağıdır mi benim kızım daha iki gündür dieue başladı yanlara geriden gidiyor galiba

Evet İngilizce ama videolarla da gösteriyor nasıl yapılması gerektiğini. çok faydalı buldum ben işime yaradı. daha dolu dolu vakit geçiriyoruz bi de yoruyor biraz sonra güzel uyuyor.
Ben hep aynı şeyleri yaptırıyorum ya. Sabah uyandıktan sonra açılışı ana kucağında oyuncak tekmelemeyle yapıyoruz. Sonra kukuli şarkıları eşliğinde çıngırak takip etme, oyun halısında vakit geçirme, zeka kartları, siyah beyaz kitap okuma vakti, yatakta sırt üstü sohbet, biraz yüz üstü boyun egzersizi. Dönme bir egzersizi yaptırmadım hiç.

Ay benimki de çok kusuyor reflüsü var hatta bu sebeple yoğunbakımda kaldı. Ben de yarım saat dik tutuyordum ama o kadar tahmin edilemez zamanlarda çıkarıyor ki bıraktım artık ben de. Gece reflü yatağı olunca herhalde gündüz olduğu gibi kusmuyor neyse ki.

Bende vermiyordum ama son durum korkuttu açıkçası. Bezi kupkuru. Su verince biraz yaptı çişini çok şükür. Böbreklerine zarar verecek diye korktm açıkçası

Benimki dönmüyor hiç denemiyor bile.
Elleriyle nesneleri tutabiliyor mu peki bebekleriniz ? Ben sürekli eline bir şey tutuşturuyorum ama kendi bilinçli bir şekilde tutmuyor bırakıveriyor
Bizimki bilinçli olarak tutma girişimlerine yeni başladı ama bizimki 3 aylık oldu

İlk hamileliğimden sonra acayip dökülmüştü ve ne yapsam da bitmiyordu ta ki 2. Gebeliğe kadar . Hamile kalınca tamamen durmuştu. Şimdi hafif dökülme var çok değil yani. Doğum sonrası demire devam ediyroum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Çünkü ilk gebelikten sonra bütün vitaminleri falan kesmiştik

Evet malesef, bi süre sonra azalır ama nolur nolmaz bi kan tahlili yaptır istersen

Ooo maşallah siz bayağa kreş gibi programlı çalışıyorsunuz maşallah

Ayy kızlar sizi görünce kendimi çok tembel hissettim. Bol bol konuşuyoruz kızımla. Oyuncak falan çok etkinlik yapmıyoruz. Sıcaklardan yapış yapışız zaten. Bizimki el kol hareketli ama dönmüyorda daha. Ayaklarını basma hareketi de yok. Tekmeliyor sadece Ağustosu bi atlatsaydık diyorum şimdi

Bende vermiyordum ama son durum korkuttu açıkçası. Bezi kupkuru. Su verince biraz yaptı çişini çok şükür. Böbreklerine zarar verecek diye korktm açıkçası
Bizimki nihayet normal açık sarı çiş yaptı. Bayağa çok emzirdim bol bol su da verdim. Zaten susamışsa içiyor susamamışsa tükürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…