- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #14.081
Insallah prensescimHayır hayır kesinlikle mutsuzluğa kapılma. Ultrason daha belirleyici bence böyle bir durumda o da çok iyidi senin. Güzel düşünüp güzel sonuçlar alıyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah prensescimHayır hayır kesinlikle mutsuzluğa kapılma. Ultrason daha belirleyici bence böyle bir durumda o da çok iyidi senin. Güzel düşünüp güzel sonuçlar alıyoruz![]()
Sizinle aynı sonuçlara sahip 194 kadından birinin bebeği sorunlu demektir olasılık olarakBenim kombine risk 1:194 diyor. Ne demek tam olarak peki?
%60 her an dönebilir hissi veriyor banaYani ama elinde yüzde 60 gibi bir cinsiyet oranı da varne duruyorsun
Benimki de 10 gün dedi, amerikaya gidiyormuş ama iş günü demediler, totalde 10 gün dediler, umarım iş günü değildir10 is gunu dedi hemsire, ama haftasonu isgununden sayilmiyomus,hesapladim tam 14 gun![]()
Ben baya gaza geldim iade seçeneği de var diye pembelere gitti elim%60 her an dönebilir hissi veriyor banaunisex olanlara bakayım ben de dimi
![]()
Bunu doktor bile bu kadar yalin aciklamadi. Tesekkur ederimSizinle aynı sonuçlara sahip 194 kadından birinin bebeği sorunlu demektir olasılık olarak
Nisancim senin yarin cikacak diye biliyorum ben. Carsamba demistin de mi?Benimki de 10 gün dedi, amerikaya gidiyormuş ama iş günü demediler, totalde 10 gün dediler, umarım iş günü değildir![]()
Insallah Allahim❤Lizz canım senin ultrasonun iyiydi. Gönlünü ferah tut
Rica ederim bende meraktan işte didikledimBunu doktor bile bu kadar yalin aciklamadi. Tesekkur ederim![]()
Bebitof diye bir marka var oğluma hastane çıkışı ve başka kıyafetler almıştım hala taş gibi duruyorlar nasıl yumuşak kaliteli değerlendirin derimBen baya gaza geldim iade seçeneği de var diye pembelere gitti elimama unisex şeyler de çok tatlı bence
![]()
Çok teşekkür ederimBebitof diye bir marka var oğluma hastane çıkışı ve başka kıyafetler almıştım hala taş gibi duruyorlar nasıl yumuşak kaliteli değerlendirin derim
Beyatris sen nifty vermedin degil mi?Rica ederim bende meraktan işte didikledim
Benimde 1:721
Kanda beta HCGnin ve plazma protein oranlarının düşük yada yüksek çıkması ense ölçümü burun kemiği hepsi birleşip bu oranı belirliyor
HCG min PAPP-A oranlarının bu haftalarda düşmüş olması önemli
Yok vermedimBeyatris sen nifty vermedin degil mi?
Ben de bakayimBebitof diye bir marka var oğluma hastane çıkışı ve başka kıyafetler almıştım hala taş gibi duruyorlar nasıl yumuşak kaliteli değerlendirin derim
Ben de yaptırmadım canım çevremde böyle çok örnek gördümArkadaşlar benim bir çok yetişkin öğrencim oldu.Hatta kursa ağlayarak kaç öğrencimin ikili testte sorun çıktı dediklerini hatırlıyorum.Inanın bir öğrencimin bile yavrusunda sorun çıkmadı sağlıcakla aldılar evlatlarını kucaklarına.Bu yüzden ben ikili test yaptırmayacağım doktorda ısrar etmedi ben hatırlatayım da senin kararın dedi.
8 yıl oldu hala duruyor hastane çıkışı pikesi filan gelen misafir bebeklere filan veriyorumBen de bakayimbebitof deyince aklima bir zamanlar bebeto diye anilan burak kut geldi
ayy ne babyface cocuktu ya
![]()
Simdi baktim hepsi burada da urunleri varmis, hem cok tatli hem de fiyatlari uygun8 yıl oldu hala duruyor hastane çıkışı pikesi filan gelen misafir bebeklere filan veriyorum