- 23 Ağustos 2020
- 4.699
- 8.860
- 108
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
Ben olurum inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın, maşallah değerler iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇıktı Canımben de haber vermek için gireyim dedim senin mesajını gördüm
Kan sonucum çok güzel, beta 1284
Kan, Demir, tsh hepsi çok iyi çıktı.
Emzirdiğim için beslenemene ekstra dikkat et dedi ebe.
8 haftalık olunca da kadın Doğuma gidicem, ebe de zaten en az 6 haftalık olmadan gitme dedi.
Şimdilik haberler güzel
Kan sonucunu alınca eşimle kızıma sarıldım ağladım, eşim beni ve kızımızı öptü kardeş geliyor dedi kızım da bize bakıp gülüyor sanki anlıyormuş gibi![]()
Maşallah kızına sevmiş yerini, benim 6 yaşında bir oğlum var 38 haftalık doğdu. Bu hamileliğimde hep kız hissediyorum ve geç gelecek diye düşünüyorum hepimiz için hayırlısı inşallah.41.haftada doğarsa neden olmasın
Benim kızım da tam 41+0da doğmuştu
İmzam silindi daha gelen giden yoktu![]()
Evet ya çok belirgin görünüyor. Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda bir erkek çocuğum olduğunu gormustum,kız olacak diye düşünüyorum. İlk gebeliğim de rüyamda kız görmüştüm oğlum oldu. Allah gönlüne göre versin, inşallah sağlıkla dogurursun.Eki Görüntüle 2681836
Surda kukuletali bisey var mi yok musanki o bir erkek cocugu. Ya da o benim ve karninda bisey var gibi. Valla sunu gorunce icimde inanilmaz bi heyecan belirmisti
22 agustos tarih.
Insallah, hepimizin gonlune gore olsunEvet ya çok belirgin görünüyor. Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda bir erkek çocuğum olduğunu gormustum,kız olacak diye düşünüyorum. İlk gebeliğim de rüyamda kız görmüştüm oğlum oldu. Allah gönlüne göre versin, inşallah sağlıkla dogurursun.
Bende ilk günler çok fazla sağ bacak ağrısı oldu,bu ara yok çok şükür. İnşallah seninde gecerHanımlar sağ bacak ağrısı yaşayan varmı aranızda. Kasık ağrısı zaten var ama ara ara geceleri uyurken özellikle bacak ağrısı oluyor bende
İnşallahBende ilk günler çok fazla sağ bacak ağrısı oldu,bu ara yok çok şükür. İnşallah seninde gecer
çok üzüldüm,hayırlisi ile inşallah kucağına alırsın bebisini. Bende geçen yıl 2 kez kürtaj oldum biri 8 diğeri 9 haftalık ti gelisimleri geriden geliyordu,kalp atımı olmadı. 2. Kürtajdan sonra trombofili ve genetik testlerini yaptım. Genetik temiz çıktı, Trombofili panelinde mthfr 1289 c homozigot mutant çıktı. Doktorum tedbir amaçlı coraspin ve oksapar 0,4 verdi gergin kullanıyorum. Diğer gebeliklerin de beta hcg artmiyordu ya da çok az artıyordu. Bu ilaçlar sadesinde bu gebeliğimde artışlar iyi çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah ve işlerimizi sağlıkla dogururuz.Bu arada sat 30 temmuz. İki boş gebeliğim oldu birini düşürdüm diğeri kürtaj anomali dedi dr. Bu üçüncü kan sulandırıcı iğne +coraspin başladık. Duanızda eksik etmeyin lütfen![]()
Aynı ilaçları kullanıyoruz ne zamandandır kullanıyorsun ben 4 gün oldu. Hapa bir hafta oldu başlayalı erken öğrendim gebeliği. Beta benm hepsinde iyi artış oluyordu. Ama sanırım bunda ya erken döllenme oldu yda iyi artıyor. Kaç betanız sizin. İnşllh sağlıkla alırsınız sizde kucağınıza bebişinizi.çok üzüldüm,hayırlisi ile inşallah kucağına alırsın bebisini. Bende geçen yıl 2 kez kürtaj oldum biri 8 diğeri 9 haftalık ti gelisimleri geriden geliyordu,kalp atımı olmadı. 2. Kürtajdan sonra trombofili ve genetik testlerini yaptım. Genetik temiz çıktı, Trombofili panelinde mthfr 1289 c homozigot mutant çıktı. Doktorum tedbir amaçlı coraspin ve oksapar 0,4 verdi gergin kullanıyorum. Diğer gebeliklerin de beta hcg artmiyordu ya da çok az artıyordu. Bu ilaçlar sadesinde bu gebeliğimde artışlar iyi çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah ve işlerimizi sağlıkla dogururuz.
Erken öğrendiğin iyi olmuş, ilaçları erken baslamissindir. ben bat a 2 kala öğrendim hcg 2 gün arayla yaptım 41,55,200,549 oncekilerde artış daha azdi.Aynı ilaçları kullanıyoruz ne zamandandır kullanıyorsun ben 4 gün oldu. Hapa bir hafta oldu başlayalı erken öğrendim gebeliği. Beta benm hepsinde iyi artış oluyordu. Ama sanırım bunda ya erken döllenme oldu yda iyi artıyor. Kaç betanız sizin. İnşllh sağlıkla alırsınız sizde kucağınıza bebişinizi.
İnşllh işe yarar ilaçlar. Çok korkuyorum..Erken öğrendiğin iyi olmuş, ilaçları erken baslamissindir. ben bat a 2 kala öğrendim hcg 2 gün arayla yaptım 41,55,200,549 oncekilerde artış daha azdi.
Bende korkuyorum Allah bebislerimizi korusun.İnşllh işe yarar ilaçlar. Çok korkuyorum..![]()
Amin inşallahBende korkuyorum Allah bebislerimizi korusun.
Hayır kullanmıyorumAmin inşallah❤ sigara kullanımı varmıydı pki
Maşallah bence çok iyi artmış bende pazartesi vereyim bakalım artıkBenim ilk 120 iki gun sonra 235 ıkı gun sonra 661 nasıl değerler sizce kızlar şu yuksek artıs kafamı karıstırdı
GunaydinlarGünaydın canlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz![]()
Aynen kesinlikle bende öyleyim hiçbir belirti yok ama yüreğimde hissediyorum sıcaklığınıGunaydinlarhamile gibi hissetmiyorum
![]()
Ne tatliAynen kesinlikle bende öyleyim hiçbir belirti yok ama yüreğimde hissediyorum sıcaklığını![]()