- 10 Nisan 2020
- 1.491
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
Hani 1000diiiKese için beta en az 3000 olmalı. Daha çok minik normal tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani 1000diiiKese için beta en az 3000 olmalı. Daha çok minik normal tabi
Kese için beta en az 3000 olmalı. Daha çok minik normal tabi
Cuma yine cagirdi bakmak icin. Cumaya kadar beta 3000 olmaz sankiNormal
Bırkac gune gorursun
Karından 3000Hani 1000diii
Tüh o zaman yarın görünmicek bgün ölçdütdüm 1300düKarından 3000
Neden bu kadar acele görmek istiyorsunuz ki? Siz mi aldınız randevuyu yoksa doktorunuz mu çarşamba gel dedi?Tüh o zaman yarın görünmicek bgün ölçdütdüm 1300dü
Vajinaldab kesin görürCuma yine cagirdi bakmak icin. Cumaya kadar beta 3000 olmaz sanki![]()
Görünebilir benim 1300 lerde karından göründe keseTüh o zaman yarın görünmicek bgün ölçdütdüm 1300dü
Kesinlikle katılıyorum kan değeri falan önemli değil 5. Haftadan sonra gidip keseyi görmek herkese nasip olur inşilk hamilelikleri olan arkadaşlarım mutlulugunuz heyecanınız cok buyuk bilitorum ama size nacizane tavsiyem ultrason için acele etmeyin. gidip gidip eli boş dönmek cok zordur bilirim. beklemesi daha da zorlaşor. 6 haftadan önce gitriğiniz ultrasonlar sizi yıpratacak. az daha bekleyin. bebekleriniz sizinleyse göremedikçe daha cok stres olup onları da stres edeceksiniz. en azından 5 haftayı gecin ki kese görünsün
Keseyi görmekle iş bitse keşke 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim şimdiden 9 doğurdumKesinlikle katılıyorum kan değeri falan önemli değil 5. Haftadan sonra gidip keseyi görmek herkese nasip olur inş![]()
Benim ilk doktora gidişim olacak kendim randevu aldım. İlk hamileliğim bilmediğim için ne zaman kese çıkar eder ilk gittiğimde göreyim ki bir daha gitmeyeyim boşuna diye. Ben sürekli doktora gitmeyi sevmiyorum toplasan 3 kez giderim bu hamileliğimde muhtemelenNeden bu kadar acele görmek istiyorsunuz ki? Siz mi aldınız randevuyu yoksa doktorunuz mu çarşamba gel dedi?
Kesinlikle haklısınilk hamilelikleri olan arkadaşlarım mutlulugunuz heyecanınız cok buyuk bilitorum ama size nacizane tavsiyem ultrason için acele etmeyin. gidip gidip eli boş dönmek cok zordur bilirim. beklemesi daha da zorlaşor. 6 haftadan önce gitriğiniz ultrasonlar sizi yıpratacak. az daha bekleyin. bebekleriniz sizinleyse göremedikçe daha cok stres olup onları da stres edeceksiniz. en azından 5 haftayı gecin ki kese görünsün
Anlıyorum. Yurt dışında mı yaşıyorsunuz? Güzel haberlerle gelin yarın.Benim ilk doktora gidişim olacak kendim randevu aldım. İlk hamileliğim bilmediğim için ne zaman kese çıkar eder ilk gittiğimde göreyim ki bir daha gitmeyeyim boşuna diye. Ben sürekli doktora gitmeyi sevmiyorum toplasan 3 kez giderim bu hamileliğimde muhtemelen
Yok yurtiçi. İnşallah hastaneleri sevmiyorum gitmek istemiyorum zırt pırtAnlıyorum. Yurt dışında mı yaşıyorsunuz? Güzel haberlerle gelin yarın.
5 gun once 114Vajinaldab kesin görür
Tabi canım değerin çok güzel artmış 2 katı artığını düşün cuma 1500 geçer bence5 gun once 114
Bugun 791 cikan beta cuma sabahi 1000 i gecer mi ki![]()
2. bin olur nerdeyse5 gun once 114
Bugun 791 cikan beta cuma sabahi 1000 i gecer mi ki![]()
Tabi canım değerin çok güzel artmış 2 katı artığını düşün cuma 1500 geçer bence
2. bin olur nerdeyse