Doğum hediyesi istemekte hiçbir beis görmüyorum ama siz ne istediniz diye sormaya gerek yok bence zira herkesin maddi durumu ve eşiyle arasındaki ilişki dinamiği farklıdır. Kimi bir kutu çikolata alabilir kimi araba anahtarı tutuşturur eşinin eline her şey imkan dahilinde. Ama 30 gram 20 gram diye hesaplamak ya da ne bileyim tamam takayım ama bebeğin altınlarını alırım diye pazarlık yapmak hoş değil bence bundan önce odaklanmamız gereken şey sağlıkla bebişimizi kucağımıza almamız, dünyanın bütün ziynetlerini donatsalar onun varlığına kafi gelmez. Böyle küçük şeylere takılmayın derim
Ben lucina aldım canım gayet iyi görünüyor şimdilik, hafifliği çokkk hoşuma gitti sanki hiç ağırlığı yok gibi.
Yetişir yetişir merak etme yetişmeyen de doğumdan sonra hallolur çocuk çıplak kalacak değil ya
Bitanem şimdi bakıyorum doğru düzgün foruma. Rabbim Hz.Meryem’e yardım ettiği gibi etsin sana da hiç merak etme haftaları gayet iyi ikisi de aslan gibi olacak inşallah
Ben bi tane kuzu yününe benzeyen astronotlardan aldım kızlar fotoğrafını atmış zaten tam olarak aynısı. Bi tane de h&m adorables’tan çokkk tatlı bi kumaş kimono aldım ama kalın baya kaban yani. Hastane çantasına koydum hatta nolur nolmaz üstüne geçiriveririz diye. Bu ikisi var sadece, kışın zırt pırt dışarı çıkaracak değiliz zaten o soğuklarda kendimiz bile çıkmıyoruz normalde