- Konu Sahibi KirazHanim
- #1.001
Bugün randevum var kese için, bana dua edin olur mu.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy rose cum heyecanla bekliycem sonucuBugün randevum var kese için, bana dua edin olur mu..![]()
Canım inşşşşş hayırlı haberlerle gelirsin keseyi görürsün güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle göreceksinBugün randevum var kese için, bana dua edin olur mu..![]()
İyi haberlerle gelmeni bekliyoruzBugün randevum var kese için, bana dua edin olur mu..![]()
Cuma da ben gidicemHerkes Sırayla keseyi görmeye gidiyor inş hepimiz güzel haberleri alırız tek tek gidenler paylaşsın bizimle baribu hafta ve önümüzdeki hafta keseyle geçer diğer hafta da kalp atışı sizinle burda olmaktan mutluyum insan yalnız olmadığını biliyor
![]()
Beta 1000 den sonra goruluyor kese deniyor.Kese için 5. Haftada mi gidiyorsunuz. Bir hafta beklemeli miyim? Dün kan testi yapıldı hcg 205
hayırlı haberlerle gel canım inşallah görürsün keseyi. göremezsen de sakın sıkıntı yapma bugun yarın oluşur kese zatenBugün randevum var kese için, bana dua edin olur mu..![]()
bekle canım haftaya gisersin henuz görünmezKese için 5. Haftada mi gidiyorsunuz. Bir hafta beklemeli miyim? Dün kan testi yapıldı hcg 205
Selamün aleyküm hanımlar bugün evde kendiim test yaparak çift çizgi gördüm sanırım bende. Mayıs anneesi olacagim sata göre Mayıs 10 12 gösteriyor dileyen herkese nasip etsin mevlam inşaallah,![]()
Doktorum beni bugün çağırdı kese için, bugün tam 5+0 dayım. beta 3000 ken görünür diyorlar, benim de 3000 i geçtiğini tahmin ediyorum.Kese için 5. Haftada mi gidiyorsunuz. Bir hafta beklemeli miyim? Dün kan testi yapıldı hcg 205
Hayırlı olsun inşallahSelamün aleyküm hanımlar bugün evde kendiim test yaparak çift çizgi gördüm sanırım bende. Mayıs anneesi olacagim sata göre Mayıs 10 12 gösteriyor dileyen herkese nasip etsin mevlam inşaallah,![]()
Benimde 2 gün sonra 5+0 görünürse yazar mısınızDoktorum beni bugün çağırdı kese için, bugün tam 5+0 dayım. beta 3000 ken görünür diyorlar, benim de 3000 i geçtiğini tahmin ediyorum.
tabii ki yazarımBenimde 2 gün sonra 5+0 görünürse yazar mısınız