- 8 Ekim 2016
- 1.637
- 1.587
- 133
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.321
Çok geçmiş olsun umarım korktugunuz gibi bişey çıkmaz rota aşısını benim bebegimde oldu ama bahsettiğiniz etkileri olmadı. Ben otizmin aşılardan olduğunu düşünmüyorum açıkçası aşılara gelene kadar çocuğu etkileyen bir sürü etmen var en önemlisi bağırsak düzensizliği yani yedikleri paketli gıdalar yememesi gereken şeyler ilgisizlik çocuğa karşı duyarsızlık telefon tablet televizyon kullanımı gibi bir sürü faktör varken sadece aşıya bağlamak sağlıklı gelmedi bebeğinizin başka bir sorunu olabilir iyi gözlemleyin bebeğiniziHerkese merhabalar, kızım 3.5 aylık 3. Ayına girmeden rota aşısı yaptırdık ve maalesef alerjisi ortaya çıktı suratı ve vücudu egzama oldu. Ama daha enteresan olanı ayın 22 sinde gayet sese ve konuşmaya tepki veren kuzum 23 ü aşı sonrası bambaşka bir çocuk oldu göz teması kurmuyor sese tepki vermiyor agulamıyor resmen ilerlemek yerine geriye gitmeye başladık. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Doktorumuz bunun normal olmadığını erken teşhis koymak istemediğini ama otizme kadar gidebileceğini söyledi