2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Eklentiler

• A268A96E-85D0-41C9-B4BB-8E66E98337BB.webp
    A268A96E-85D0-41C9-B4BB-8E66E98337BB.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 46
Valla hiç tedirgin olmayın. Yaş kaç olursa olsun rabbim verdiyse kimseye sorgulamak düşmez kimi 18 yaşında anne olur kimi 40-45 yaşında Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻 💖
Allah razı olsun canım içimi rahatlattın insanlarımız bazen acımasızca eleştiriyor
Âmin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲

Allah razı olsun canım içimi rahatlattın insanlarımız bazen acımasızca eleştiriyor
İnsanlar hep eleştiriyor iyi bişe de yapsan kötü de yapsan eleştiriyor yapmasan da eleştiriyor o yüzden herşeyim en iyisini Allah bilir kimseye de laf etmek düşmez 💖 amin insallah 🤲🏻

Ben de 58 kiloyum canım doktorum bana da yasakladı kilo almayı ama şöyle açıkladı hamur işi tatlı vs yasak dedi onların ne sana ne de bebeğine faydası olur dedi maksimum 10 kilo ile bitirmeni hedeflerim dedi benim de işime yaradı onun önerdiği şeyleri tüketmeye çalışıyorum
Neler önerdi peki?
Ben ilk gebeligimde 48 le hamile kaldım 64 le doğuma gittim 😃😃 10. Gün 10 kilo gitmişti daha sonra da zaman içinde iki kilo daha verdim 52 de kaldım. Şimdi de 53 kilo olmuşum ama daha şimdiden çok ödem topladı ellerim biliyorum ki yine su. Çünkü hergun en az bir saat yürüyorum .
Bence kilosu az olanlar daha fazla kilo alıyor. Ben de 51.8 ile kaldım, açıkçası 12 kgya falan razıyım ama fazlası gözümde büyüyor.
Ya hani gebelerde hep görüyordum karında çizgi oluyor ya sizde olmaya başladı mi o ?
Aaa benim de var, hatta hemen çıktı 😧

Neler önerdi peki?

Bence kilosu az olanlar daha fazla kilo alıyor. Ben de 51.8 ile kaldım, açıkçası 12 kgya falan razıyım ama fazlası gözümde büyüyor.

Bende de belli belirsiz var gibi yok gibi ben bakınca görüyorum ama eşim dikkatli bakmazsa göremez yani 🤣🤣

Valla benim kv 40 yaşında eşimi doğurmuş, ablalardan biri 16 biri 13 yaşındaymış o zaman. Çok da güzel hep beraber büyütmüşler. İyi ki doğurmuşum diyor, kp 80 kv 75 yaşında şimdi. Ve ilk torunu biz veriyoruz.

Neler önerdi peki?

Kızlar şu hamur işinden Nası uzak kalcaz ya imkanı var mı poğaça açma börek 😋😋hem yapmayı severim hem yemeyi hatta kontrole giderken doktoruma yapıp götürmeyi düşünüyorum doktorum buyrun uzak kalın Nası kalcaksınız dicem 😂😂😂

Neler önerdi peki?

Bol bol yeşillik ve kuru baklagillerden yemem gerektiğini söyledi ve yoğurt özellikle çok iyi olur demişti maksimum 10-12 kiloyla bitirmeyi hedefliyorum dedi hayırlısı olsun benim kilo takıntım yok 😂

Kızlar şu hamur işinden Nası uzak kalcaz ya imkanı var mı poğaça açma börek 😋😋hem yapmayı severim hem yemeyi hatta kontrole giderken doktoruma yapıp götürmeyi düşünüyorum doktorum buyrun uzak kalın Nası kalcaksınız dicem 😂😂😂
Benim de handikapım hamur işi simit maalesef.. bide aksi gibi eskiden canım çok istemezdi, şimdi istiyor.

Bol bol yeşillik ve kuru baklagillerden yemem gerektiğini söyledi ve yoğurt özellikle çok iyi olur demişti maksimum 10-12 kiloyla bitirmeyi hedefliyorum dedi hayırlısı olsun benim kilo takıntım yok 😂
Benim de maksimum 10 dedi umarım sözümü dinlersin dedi çünkü ultrasona girerken çok açım ya demiştim eşime 😂😂😂

Bence uzak kalma içine al onları 😃😃😃
Ben öyle yapıyorum karnımda çok mutlular 😃😃

Kızlar ben önceki gebelikte 27 kg aldım tabi bundan 3 sene önce metabolizma fişek gibiydi verdim gitti doğumdan 5 gün sonra 10 kg gitmişti bile😂 ama dev anası gibiydim boyum da kısa değil baya heybetli görünüyordum. Bunda korkuyorum çok kilo almaktan.

Çok afedersiniz ökkkküz gibi istahliyim ya yine alacm galiba 16-17 kilo :)) ama Allah'ın izniyle iki çocuktan fazla dusunmedigim icin nasılsa çocuk işim bitti diye direkt sporla kilolar yerleşmeden vericem 😃

Çok afedersiniz ökkkküz gibi istahliyim ya yine alacm galiba 16-17 kilo :)) ama Allah'ın izniyle iki çocuktan fazla dusunmedigim icin nasılsa çocuk işim bitti diye direkt sporla kilolar yerleşmeden vericem 😃
Benimde iştah çok yerinde maşallah 😂 allahtan canım tatlı değil ekşi şeyler istiyor bide hamur işi. Kokuyorum ama 20ye kadar yolum var valla kilo almamak için sıkmam yani

Back
X