- 13 Nisan 2020
- 2.894
- 5.447
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #5.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah ya inşallah diken üstündeyim valla
Allah razı olsun canım içimi rahatlattın insanlarımız bazen acımasızca eleştiriyorValla hiç tedirgin olmayın. Yaş kaç olursa olsun rabbim verdiyse kimseye sorgulamak düşmez kimi 18 yaşında anne olur kimi 40-45 yaşında Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah![]()
![]()
Canım 9. Haftandasın haftaya daha da rahat olursun insallah ilk 10 hafta önemli diyorlar zaten 12 sen ziyadeAyy inşallah ya inşallah diken üstündeyim valla
İnsanlar hep eleştiriyor iyi bişe de yapsan kötü de yapsan eleştiriyor yapmasan da eleştiriyor o yüzden herşeyim en iyisini Allah bilir kimseye de laf etmek düşmezAllah razı olsun canım içimi rahatlattın insanlarımız bazen acımasızca eleştiriyor
Âmin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı![]()
Neler önerdi peki?Ben de 58 kiloyum canım doktorum bana da yasakladı kilo almayı ama şöyle açıkladı hamur işi tatlı vs yasak dedi onların ne sana ne de bebeğine faydası olur dedi maksimum 10 kilo ile bitirmeni hedeflerim dedi benim de işime yaradı onun önerdiği şeyleri tüketmeye çalışıyorum
Bence kilosu az olanlar daha fazla kilo alıyor. Ben de 51.8 ile kaldım, açıkçası 12 kgya falan razıyım ama fazlası gözümde büyüyor.Ben ilk gebeligimde 48 le hamile kaldım 64 le doğuma gittim10. Gün 10 kilo gitmişti daha sonra da zaman içinde iki kilo daha verdim 52 de kaldım. Şimdi de 53 kilo olmuşum ama daha şimdiden çok ödem topladı ellerim biliyorum ki yine su. Çünkü hergun en az bir saat yürüyorum .
Aaa benim de var, hatta hemen çıktıYa hani gebelerde hep görüyordum karında çizgi oluyor ya sizde olmaya başladı mi o ?
Bende de belli belirsiz var gibi yok gibi ben bakınca görüyorum ama eşim dikkatli bakmazsa göremez yaniNeler önerdi peki?
Bence kilosu az olanlar daha fazla kilo alıyor. Ben de 51.8 ile kaldım, açıkçası 12 kgya falan razıyım ama fazlası gözümde büyüyor.
Aaa benim de var, hatta hemen çıktı![]()
Valla benim kv 40 yaşında eşimi doğurmuş, ablalardan biri 16 biri 13 yaşındaymış o zaman. Çok da güzel hep beraber büyütmüşler. İyi ki doğurmuşum diyor, kp 80 kv 75 yaşında şimdi. Ve ilk torunu biz veriyoruz.Allah razı olsun canım içimi rahatlattın insanlarımız bazen acımasızca eleştiriyor
Âmin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı![]()
Kızlar şu hamur işinden Nası uzak kalcaz ya imkanı var mı poğaça açma börekNeler önerdi peki?
Bence kilosu az olanlar daha fazla kilo alıyor. Ben de 51.8 ile kaldım, açıkçası 12 kgya falan razıyım ama fazlası gözümde büyüyor.
Bol bol yeşillik ve kuru baklagillerden yemem gerektiğini söyledi ve yoğurt özellikle çok iyi olur demişti maksimum 10-12 kiloyla bitirmeyi hedefliyorum dedi hayırlısı olsun benim kilo takıntım yokNeler önerdi peki?
Benim de handikapım hamur işi simit maalesef.. bide aksi gibi eskiden canım çok istemezdi, şimdi istiyor.Kızlar şu hamur işinden Nası uzak kalcaz ya imkanı var mı poğaça açma börekhem yapmayı severim hem yemeyi hatta kontrole giderken doktoruma yapıp götürmeyi düşünüyorum doktorum buyrun uzak kalın Nası kalcaksınız dicem
![]()
Ya ben sigara böreği filan isitiyorumBenim de handikapım hamur işi simit maalesef.. bide aksi gibi eskiden canım çok istemezdi, şimdi istiyor.
Öyle canım ama insan endişe ediyor işte salı günü inşallah kontrolüm bakalım umarım iyi şeyler duyarımCanım 9. Haftandasın haftaya daha da rahat olursun insallah ilk 10 hafta önemli diyorlar zaten 12 sen ziyadekontrol ne zaman
Benim de maksimum 10 dedi umarım sözümü dinlersin dedi çünkü ultrasona girerken çok açım ya demiştim eşimeBol bol yeşillik ve kuru baklagillerden yemem gerektiğini söyledi ve yoğurt özellikle çok iyi olur demişti maksimum 10-12 kiloyla bitirmeyi hedefliyorum dedi hayırlısı olsun benim kilo takıntım yok![]()
Bence uzak kalma içine al onlarıKızlar şu hamur işinden Nası uzak kalcaz ya imkanı var mı poğaça açma börekhem yapmayı severim hem yemeyi hatta kontrole giderken doktoruma yapıp götürmeyi düşünüyorum doktorum buyrun uzak kalın Nası kalcaksınız dicem
![]()
Duyarsın insallah canım ben de öyleyim hakkimızda hayırlısıÖyle canım ama insan endişe ediyor işte salı günü inşallah kontrolüm bakalım umarım iyi şeyler duyarım
Ben de öyle yapıyorum bir ölüp bin diriliyorlar adeta bitmiyor hep hamur işi var evdeBence uzak kalma içine al onları
Ben öyle yapıyorum karnımda çok mutlular![]()
Benimde iştah çok yerinde maşallahÇok afedersiniz ökkkküz gibi istahliyim ya yine alacm galiba 16-17 kilo :)) ama Allah'ın izniyle iki çocuktan fazla dusunmedigim icin nasılsa çocuk işim bitti diye direkt sporla kilolar yerleşmeden vericem![]()