2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben gece uyurken odaya oda kokusu siksam esim beni kovalar sanirim🤣🤣ben esimi bir sure yatak odasina almiyorum gec gel diorum.balon baligi gibi sisiyorum cunku🤣🤣🤣🤣
Kız benim kocam öyle derin uyuyo ki top patlasa uyanmaz bende çekindim sıkarken ama napim dayanamadım 🤣🤣🤣🤣 valla bende öyle bisy olunca yanından uzaklaşıyorum 🤣🤣🤣🤣

Aynen öyle böyle anlaşmamıştık başta
Sen istemiyorsan kabul etmiyorum de kapa bence mevzuyu, kiracı evime bu dönemde almam derse hiçbir şey yapamaz, siz çıkınca gösterir, hanilesin bir de, asla alma, silahla mı dayanacak kapınıza, paraya boğulup ölsün böyleleri ya, bu ne hırs

Büyük beşik alsanız da mutlaka küçük anne yanı ev içinde taşınabilir bir beşik alın derim ya da 4moms ana kucağı alacağım ben bunda inş öyle bir şey de olabilir, mutfakta oturma odasında vs size lazım olacak 😄

Erkek ismi öneriniz var mı? İsimlere karar verdiniz mi 😄 ya ben düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum biraz erkenciyim isim konusunda önceden belli olsun istiyorum

Kızlar doktora gittim geldim bugün, mantar olmuş, hiç te kaşıntım yoktu aslında🙈 yine de iyi ki gitmişim, fitille, antibiyotik verdi, bebişi gördüm Allah’a şükür suyu iyi çıktı birde plesantam aşağıda olduğu için kanamalı geçiyordu hamileliğim bugün olması gereken yere çıktığını söyledi, çok sevindim, minnoşumda 360 grm olmuş, herkes iyidir umarım 3’ten sonraki mesajları okuyamadım 😇🥰😁

hanımlar merhaba 16+1 haftalığız şuan sanırım mayısın sonuna denk geliyor doğumum dün doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için ama kesin bir şey söylemedi erkeğe benzettim ama daha küçük 1 ay sonra net belli olur dedi bende meraktan çatliycam bebeğimin cinsiyetini hemen öğrenmek istiyorum anlayan varsa tahmin yapabilir mi :anneadayı::KK200:
16. hafta ve hala nasıl belli değil yaa çok net olması lazım benim 12. haftada erkeğe benziyor demişti 16da evet kesin erkek dedi. ilk oğlum da 14. haftada net belliydi. kız mı acaba kızlarla ilgili tecrübem yok:) hangisiyse sağlıkla gelsin de..

Merhaba kızlar, bugün afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra şeffaf suyla karışık biraz akıntı geldi korktum açıkçası sizde de oluyor mu acaba, bende doktoruma yazdım aradı 4 e kadar gelirsen bebeğin suyuna bakarız diye, tedirgin oldum açıkçası, en son 1 Aralıkta gitmiştim minnoşu görmeye şimdi yine çağırınca dr heyecan yaptım, ayın 23 nde zaten perinatoloğa ayrıntılıya gideceğim için gitmeyi düşünmüyordum ama çok pimpirikliyim inşallah bir sorun yoktur😔
bana da hamilelik sürecinde hep oluyor bu endişe etme bence

Büyük beşik alsanız da mutlaka küçük anne yanı ev içinde taşınabilir bir beşik alın derim ya da 4moms ana kucağı alacağım ben bunda inş öyle bir şey de olabilir, mutfakta oturma odasında vs size lazım olacak 😄
4moms ben de almayı düşünüyorum ama bazıları çok memnunken bazıları da hiç kullanamadık diyor. O kadar para vermişken kullanamazsam içime oturur 😄 bi de 6 7 aydan sonra pek kullanılmıyor heralde ?

Arkadaşlar tahterevalli marka beşik bakanlar vardı sanırım. Ebebekte indirim varmış. Bildirim geldi

Ozaman unisex hazırlık yapmak en mantıklısı :) aman sağlıklı olsunda ❤️
Evet ama çok begenmıyorum beyaz da bakalım belkı detaylıda öğrenirsem alcam olmazsa sadece 2 takım hastane çıkış alırım sonra doğunca geri kalanı alırız öğrenemezsek cinsiyeti

Back
X