- 16 Aralık 2020
- 190
- 390
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.441
Bana çıkmıyoracaba ne aratıyorsun arama motorunda.
![]()
bende hiç çıkmıyor![]()
haydaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çıkmıyoracaba ne aratıyorsun arama motorunda.
![]()
bende hiç çıkmıyor![]()
Akşamüstü saat 4 olduğunda açılıyor bizde de yemeksepeti veya getirhaydaaaarahat 10 senesi var hic yemedim ama yemeksepetinde gecirdigim vakti dusunursek....
![]()
haydaaaarahat 10 senesi var hic yemedim ama yemeksepetinde gecirdigim vakti dusunursek....
![]()
Yarın toplantım var hiç vaktim olmayacak yemek yapmaya ama direneceğim ve kerevizi yapacağım, yapmalıyımAkşamüstü saat 4 olduğunda açılıyor bizde de yemeksepeti veya getir
Ama bu hafta direndim hep evde yaptım.
Yoksa sonumuz iyi görünmüyor![]()
Hiç korkmayın bence, yaparken hiç anlaşılmıyor, sonrasındaki bir kaç gün kolda ağırlık oluyor sadece, ebe bana tek doz yeterli dedi 5,5 yıl önce bir kaç doz yaptırmıştım hatırlayamadım şimdiYarın tetanoz aşımı yaptıracağım![]()
Getirsin msj at iste hiç kendini yorma kuzumKızlar eşimle kavga ettik 3-4 gündür konuşmuyoruz. Canım da pazarda bulunabilecek bişey istedi. Gururumu yok sayıp yarın pazardan aldırmalı mıyım? Sabah pazara sakinken gidip kendim mi almalıyım bilemedim.
Daha sonra konuşuldumu bilmiyorum ama görünce yazayım dedim park yatakların en boy oranlarına dikkat edin ben oğluma 65*95 cm anne yanı olanlardan aldım çok memnun kaldık kapılardan fln geçebiliyor ama arkadaşım eni 75 cm olan almış ve maalesef onunki toplanmadan kapıdan geçmiyor o yüzden sabit biyerde bırakmak zorunda kalmış. Sizinde aklınızda bulunsun. Birde ya biz beceremedik bilmiyorum ama öyle toplanması ve tekrar kurması pek kolay değil he ihtiyaç halinde toplanıyor ama çok mecbur kalmadıkça toplamamayı tercih ediyoruz birde içinden çok ince bir şilte çıkıyor çocuğu onun içine yatırmaya gönlüm elvermediği için normal yatak aldım biyere giderken onu da mecbur yanımızda taşıyoruz arabanın bagajına şimdilik sığıyor ama 2. Bebişte gelince nasıl olacak bilmiyorumbizim ailelerimiz uzakta, onların yanına gittiğimizde beşiği de götürmek gerekecek, o yüzden ben ilk etapta portatif bir şey tercih etmek istiyorum. bir de mesela ben yatak odasında uyurken eşim salona yanına alabilsin bebeği beşikle, kendimi de düşündüm![]()
Aynen öyle sinirler yaSen istemiyorsan kabul etmiyorum de kapa bence mevzuyu, kiracı evime bu dönemde almam derse hiçbir şey yapamaz, siz çıkınca gösterir, hanilesin bir de, asla alma, silahla mı dayanacak kapınıza, paraya boğulup ölsün böyleleri ya, bu ne hırs
Aldır bence ya. Ben hep söylerimKızlar eşimle kavga ettik 3-4 gündür konuşmuyoruz. Canım da pazarda bulunabilecek bişey istedi. Gururumu yok sayıp yarın pazardan aldırmalı mıyım? Sabah pazara sakinken gidip kendim mi almalıyım bilemedim.
Yormaktan ziyade covidden tırstığım için bilemedim canım ama aynı evdeyiz, gerçi 3 gündür ayrı yatıyoz o misafir odasında yatıyor. Benim yaptığım yemeği de yemiyo aynı anda mutfağa girmiyoruz bile, çok umrumda gibi! Ekmek almaya gider misin dediğim için kavga çıkardı değişik! Sonra lafı uzattı uzattı kirli sepetinin hep dolu olmasından şikayet etti, rahatsız oluyosan dolu diye, sen çamaşır at iki parça için makine çalıştıramam dedim mesele uzadı da uzadı. Sonra işi sinkaflı küfürlere dönüştürdü. Ben de defol git dedim ve sonuç bu.Getirsin msj at iste hiç kendini yorma kuzum![]()
Bence de aldır ya da vicdan yaptırKızlar eşimle kavga ettik 3-4 gündür konuşmuyoruz. Canım da pazarda bulunabilecek bişey istedi. Gururumu yok sayıp yarın pazardan aldırmalı mıyım? Sabah pazara sakinken gidip kendim mi almalıyım bilemedim.
Ondan demedim kuzu tabi detaylı şartta arada aklın çelinir bişey olur, gitmek istersin şuan ben biraz öyleyim deHaklısın ama detaylı mecbur zaten çatlayacağım ama beklemek zorundayım![]()
Ben şeker yüklemesi yaptırmıyorum.
İlkindede yaptırmadım.
1 hafta düzenli şeker takibi yapıyorum parmaktan.
Doktoruma gönderiyorum.
Değerlere göre yorumluyor.
Zaten annede ve bebekte aşırı kilo alımı yoksa, bebeğin amniyon sıvısında artış yoksa,şeker yüklemesine gerel yok dedi doktorum ki kendisi riskli gebelik uzmanı.
Nasipse buseferde öyle yapıcam.
Özür dilemek için bile gelemedi diye düşünüyorum onca pis sözden sonra.. Yoksa ben de uzatmazdım, sokak kavgasında ucuz adamların söyleyeceği türden şeyler söyledi. Yılda bir falan böyle büyük kavgamız oluyo o da hamileliğime denk geldi, ama kendimi bebeğim için çok üzmemeye çalışıyorum o düşünmese de benim düşünmem lazım bebeğimiBence de aldır ya da vicdan yaptır3-4 gün nasıl küs kalıyorsunuz vallahi ben akşam küssem de eşim hiçbir şey olmamış gibi sabah benle konuşur uzatmak istesem de uzatamıyorum. uzamasın diye de özür diler haksız olduğu için değil yani
![]()
Ben gülerken ya da hapşururken çok kaçırırdım ilerleyen haftalardaKesinlikle katiliyorumStokta bir suru ped var olmadi onlari takicam artik, kimse hamileyken cis kacirildigindan bahsetmemisti bana
![]()
O derece büyük kavga yapması ve senin hamileliğine denk getirmesi kendi ayıbı. Sen bunu yıllar geçse de yüzüne vurabilirsin. Hassas bir dönemde olduğumuzdan, duyguları tavanda yaşadığımızdan haberleri yok ve hiç anlamayacaklar maalesefÖzür dilemek için bile gelemedi diye düşünüyorum onca pis sözden sonra.. Yoksa ben de uzatmazdım, sokak kavgasında ucuz adamların söyleyeceği türden şeyler söyledi. Yılda bir falan böyle büyük kavgamız oluyo o da hamileliğime denk geldi, ama kendimi bebeğim için çok üzmemeye çalışıyorum o düşünmese de benim düşünmem lazım bebeğimi![]()
Ben olsam gitmem pazara aç netten getirt.Kızlar eşimle kavga ettik 3-4 gündür konuşmuyoruz. Canım da pazarda bulunabilecek bişey istedi. Gururumu yok sayıp yarın pazardan aldırmalı mıyım? Sabah pazara sakinken gidip kendim mi almalıyım bilemedim.