- 31 Ekim 2022
- 443
- 293
- 33
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.121
Bilmiyorum kiCanım persentil tablosuna göre normal gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kiCanım persentil tablosuna göre normal gibi
Benimde farklı sıkıntılarımız var nörolojiye gidiyoruz eeg çekildi sonuç göstereceğiz gittiğimde bunu da bir sorayim şimdi bunada takıldımBilmiyorum kiDoktorumuz nöroloji muayenesi istedi
Benimde farklı sıkıntılarımız var nörolojiye gidiyoruz eeg çekildi sonuç göstereceğiz gittiğimde bunu da bir sorayim şimdi bunada takıldım![]()
Banada normal geldi çünkü bizimki baş çevresi 32 doğdu 1 ay erken doğduğu için.şuan tam 90 günlük değerlendiriliyor,düzeltilmiş yaşı dikkate alıyorlar baş çevresi 40 cm şuan hatta persentil tablosunda küçük bile doktor yapısal birşey ,normal sınır içerisinde dedi.Evet dik tutmaktan bahsediyorum maşallah
Bizim henüz tam tutamıyor bir kaç sn tutuyor geri bırakıyor..
Baş çevresi biraz hızlı büyüme gösterdi nöroloji Dr göstereceğim
Yani aslında o dediğim refleksi artık yapmıyor geçti gibi uykusunda saniyelik ayaklarinda titremede oluyor bişey çıkmasın diye çok dua ediyorum rabbim hepimizin bebeğini bağışlasınTakılmayın lütfen tabi sorun ama başını tutabiliyorsa sorun olmaz hem bakıyorlardır baş çevresi gelişimine
moro refleksi devam ediyordu değil mi
Canım neden sonuçlar bukadar geç biz aynı gün muayene sonrası çektirip doktor sonuçları inceledi bende eeg çektirmiştim oğlum korkuyor ve moro devam ediyor diyeYani aslında o dediğim refleksi artık yapmıyor geçti gibi uykusunda saniyelik ayaklarinda titremede oluyor bişey çıkmasın diye çok dua ediyorum rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın![]()
Benimde erken doğdu 37+0 daBanada normal geldi çünkü bizimki baş çevresi 32 doğdu 1 ay erken doğduğu için.şuan tam 90 günlük değerlendiriliyor,düzeltilmiş yaşı dikkate alıyorlar baş çevresi 40 cm şuan hatta persentil tablosunda küçük bile doktor yapısal birşey ,normal sınır içerisinde dedi.
Sonuç mu bekliyorsunuz yoksa tekrar mı çekilecekYani aslında o dediğim refleksi artık yapmıyor geçti gibi uykusunda saniyelik ayaklarinda titremede oluyor bişey çıkmasın diye çok dua ediyorum rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın![]()
Canım biz eeg yi evde bir saatlik kendi uykusunda çektirdik tekrardan randevu aldık işte sonuçları gösterlim diye salı günü gidicez işteCanım neden sonuçlar bukadar geç biz aynı gün muayene sonrası çektirip doktor sonuçları inceledi bende eeg çektirmiştim oğlum korkuyor ve moro devam ediyor diye
Tabi bebeğin kız ise üst sınıra yakın olabilir 3 aylıkta kız çoçukta 41.9 üst sınır, benim oğlum varBanada normal geldi çünkü bizimki baş çevresi 32 doğdu 1 ay erken doğduğu için.şuan tam 90 günlük değerlendiriliyor,düzeltilmiş yaşı dikkate alıyorlar baş çevresi 40 cm şuan hatta persentil tablosunda küçük bile doktor yapısal birşey ,normal sınır içerisinde dedi.
Analık delilik derler ya doğruymuş 8 yaşında bir kızım var yarık duda doğmuştu onda bile bukadar üzülmedim günlerim çok kötü geçiyor rabbim korusun evlatlarımızıSonuç mu bekliyorsunuz yoksa tekrar mı çekilecek
Ayyy allahım doğmuş doğacak tüm çocukları korusun gerçekten çok zor beklemek hele içinde kuşku varken çok haklısınız
Güzel haberler alman dileğiyleCanım biz eeg yi evde bir saatlik kendi uykusunda çektirdik tekrardan randevu aldık işte sonuçları gösterlim diye salı günü gidicez işte
Anladım canım çok geçmiş olsun doktora sormak lazım her gören su ver diye darlıyor bunaldım artık1 Çay kaşığı kadar verip bir sonraki beze bakıyorum koyuluk devam ederse 1 kez daha veriyorum. daha dün nefroloji doktorum ver mutlaka enfeksiyon olmasın dedi biz de sol böbrekte büyüme var o yüzden enfeksiyon olmaması gerekiyor hiç bi şekilde
Bizimki çoktan beri tutuyor da 2 defa sağlık ocağına gittim ikisinde de baş çevresini de ölçmedi bıngıldağına da bakmadı kaç gün sonra aklıma düşüp geri unutuyorum bu unutkanlık beni mahvedecekKızlar bebişleriniz baş tutmaya başladı mı
Ayy not alarak ilerlesen ben Dr gidenee kadar hep öyle yapıyorum çünkü unutulabiliyorBizimki çoktan beri tutuyor da 2 defa sağlık ocağına gittim ikisinde de baş çevresini de ölçmedi bıngıldağına da bakmadı kaç gün sonra aklıma düşüp geri unutuyorum bu unutkanlık beni mahvedecek
Ama ayına göre normal olması lazımbenim bebeğim kucağımda başını dik tutuyor fakat doktor ellerinden tutup kaldırdığında başı geriye düşüyor.. Bol bol tummy time yaptiriyoruz.. Çok korkuyorum , doktor takip istedi 2 ay 10 günlük..
Benim de erkekTabi bebeğin kız ise üst sınıra yakın olabilir 3 aylıkta kız çoçukta 41.9 üst sınır, benim oğlum var
I isimsizbayan