- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.521
Bence net şekilde düşünceni ifade et yoksa sonra geri de dönemezsin stresi sana kalır. Çok yersiz olmuş zaten bu düşündükleri. Kv anlayışlı biriyse o zaman onunla ayrı konuşabilirsin ya da dediğin gibi sonrasında anneme gidip kalmayı planlıyorum diyebilirsin. Açık olmakta her zaman fayda var kırılacak bir durum da yok bebek doğduktan sonra önemli olan sen ve bebeğinsiniz, eşine de bu şekilde anlattıktan sonra kırılacağını zannetmiyorumKızlar dün kayınpederim aradı beni normalde doğumuma kayınvalidem gelecek daha önce yazmıştım size annem biraz rahatsız gelip bebekle ilgilenemez.Kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum çok anlayışlı bir kadın.Sağ olsun görümcem babasının aklını çelmiş bizde istanbula gidelim diye neyse kayınvalidem karşı çıkmış gelinim doğum yapacak senin yanında rahat edemez demiş kayınpederim de diyor ki onunla konuş ben sizde iki gün kalırım sonra kızıma geçerim (burada evli iki kızı var) ben şimdi ne yapayım kızlar hepsi gelse uzun süre kalırlar biliyorum eşime baban gelmesin desem kırılır mı koskoca adam benden rica etti ben de geleyim dedi ama eşimin babası da gelirse başıma gelecekleri biliyorum bekar görümcem annem kırkın çıkana kadar sizde kalacak kırkı çıkınca ben ve babam gelir sizde kalırız dedi yani aylar sürecek uf kafam çok karışık çok strese soktu bu kızın yersiz konuşmaları![]()