2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
wheeppo nun güvenılır olduğunu öğrendiğim iyi oldu alısverıs ıcın geçen reklamı karşıma çıktı ürünler çok uygun ama emın olamamıştım.
İnstagramda bırı ile kavga edip geldim gerizekalı sığ dusuncelı biri ıle emzirme videosuna edepli kadın olsa dışarda emzirmez yazmış gömdüm yerın dibine 🤣 edepli erkek onluk takan kadına bakmaz lafın sonuna yapıştırdım 😁 ilk gerildim lafını yedırince ona rahatladım ama 🤣
Valla biberon neticede. Bir bebek her ortamda emzirilebilir. Bunu artık kafalarına yazsalar iyi olur. Kadını sadece sex objesi olarak görüyorlar.
Üstelik bunu kadınlar yapıyor ya. Normal bir erkek zaten kafasını çevirir yoluna bakar.

Ben dolabı geldiği için şimdilik astım birazını da sepete koydum şimdiden doldu dolap. Ama hepsini yeni doğan almadım 1-3 ay olan var hatta 3-6 ay olan bişeyler bile var 😄

En iyisini yapmissin bende 0 1 ay almistim bir iki alt pijamasini o kadar kucuk ki oyuncak bebek seysi gibi😁 bundan sonrasini 0 3 ve 3 6 ay olarak alicam bende yenidogan almicam. Belki bir iki uzun kollu alirim yenidogan o kadar 😁

Ben lcw nin dikişlerini fln pek beğenmiyorum. Yıkayınca yamuk yumuk oluyor sanki. H&M daha kaliteli ona göre. Benim fikrim tabiki bu.

Valla biberon neticede. Bir bebek her ortamda emzirilebilir. Bunu artık kafalarına yazsalar iyi olur. Kadını sadece sex objesi olarak görüyorlar.
Üstelik bunu kadınlar yapıyor ya. Normal bir erkek zaten kafasını çevirir yoluna bakar.
Hayır ne kadınlar var onlar edepsiz memeler fora neler gördüm emziren anneye edepsiz dediği için delirdim
Bırde biberonda nereye kadar yanı sıcak tutmak lazım ılık olcak süt vs o ayarlanamaz dışarda o yüzden bu kadar sığ düşünceli olmamalılar

Birde ben hep bu düşüncedeydim yetiştirilme tarzı da var bence bekarkende cocukkende emziren kadına bakmıyorum yanı kafamı çeviriyorum ve yadırgamıyordum çocuk aklımla doğru olduğunu mecbur emzircek biliyordum

Sen zaten sıcak yerde yaşıyorsun değil mi? Öyle hatırladım.
Gece yatması için ince tulumlar alsan yeter.
Bende yazlıkta olacağım için ekstra bişey almayacağım oğlum yaz çocuğuydu onunkiler yeterli gibi.
Evet yazlık yerde yaşıyorum. Askılı tulum falan alırım o zaman yazın uzun kollu ile yatamaz burada 😅

Hayır ne kadınlar var onlar edepsiz memeler fora neler gördüm emziren anneye edepsiz dediği için delirdim
Bırde biberonda nereye kadar yanı sıcak tutmak lazım ılık olcak süt vs o ayarlanamaz dışarda o yüzden bu kadar sığ düşünceli olmamalılar
Aynen canım taze süt memeden. Kime ne bakmasın rahatsız olan.

Böyle bir hikaye çıktı karşıma. Ana kucağı kıyaslaması. ilgilenenlere 😊

Eklentiler

• 6582B8BD-1B2B-4A9E-A6D7-F8BC7B06B6F2.webp
    6582B8BD-1B2B-4A9E-A6D7-F8BC7B06B6F2.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 61
Aynen hm den almak istiyorum bende çok güzel şeyler var normal bebek giyimleri beğenmiyorum çok basit geliyor modeller hep aynı benzer şeyler var hm dekiler büyümüşte küçülmüş gibi kıyafetler var 😄
Aynen öyle ama bende 3 ay bebek daha hareket bile edemiyo diye az bi büyüsün 6 ayı geçince hop hm e bağlanıcam😀

Kızlar sizce hastane çıkışı kaç tane alınmalı, bir yetmez mi?
Nisancim ben bir tane 10 lu bir tane 5 li almistim. Baska almiycam ama ek olarak da cantaya yenidogan tulum ya da ust alt gibi bikac parca koyarim.

Henuz almayanlar varsa fikir olsun diye yazayim, 10 lu hastane cikisini trendyolda bebitof markasindan aldim 140 tl idi ben aldigimda. Yumusakligi iyi. 5 li olani da panco indiriminden 63 tlye almistim. Cok yumusak ve organik sertifikali🤗

Ben 6 tane tulum aldım hastane çıkışı dışında 0-3 ay ama bundan sonrakileri hep 3-6 alıcam. Hastane çıkışı baya oldu bizde, 1 tane 10’lu, 3 tane de 5’li var.
Ay bayağı da masraf yapmışsındır, güzel bi set alayım istiyorum, 300-400 lira organik, güzel bişe ve bebek 1- 2 ay en fazla kullanacak, ne acı 😥

1 tane 10 lu 1 tane 5 li hediye geldi bana. Bir tane daha 10 lu alıcam. İlk gün ve ertesi gün hastanede kullanılıyor zaten diğeri de eve çıktığında kullanılır
O zaman ili beşli, bir 10 lu alayım madem, ama bu 3 ata kadar pek zor kullanılıyor diyorlar, ya da nir beşli, bir onlu alayım, diğer seti 3-6 ay alayım, takım şeklinde

Aynen öyle ama bende 3 ay bebek daha hareket bile edemiyo diye az bi büyüsün 6 ayı geçince hop hm e bağlanıcam😀
Valla ben hm den alacağım hep sadece atlet vs almam çok pahalı cünkü içini görmeyecekler suan cinsiyet belli olsa alacaktım ama alamıyorum 😁

Nisancim ben bir tane 10 lu bir tane 5 li almistim. Baska almiycam ama ek olarak da cantaya yenidogan tulum ya da ust alt gibi bikac parca koyarim.

Henuz almayanlar varsa fikir olsun diye yazayim, 10 lu hastane cikisini trendyolda bebitof markasindan aldim 140 tl idi ben aldigimda. Yumusakligi iyi. 5 li olani da panco indiriminden 63 tlye almistim. Cok yumusak ve organik sertifikali🤗
İki markaya da bakayım kuzum, çok sağol, bu hafta ben de kitikate e gittim, 3-4 parça 3-6 ay aldım, öneririm, o kadar tatliş, yumuşacık ki çok beğendim, olmazsa bir seti de oradan alırım

Back
X