2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar gunaydin.Bebek kacinci haftada cikiyordu yukari. Yani bildigin iki gundur Benim bebis gobek deligi ustu mide altinda resmen siz de durumlar nasil cok mu tepeye cikti anlamadim ki😋Daha tepeye cikacak diye korkuorum🤣
20. Hafta tamamlanınca benım bildiğim göbek deliğinin hemen altı oluyor en azından dr Banu çiftçi öyle dıyor 😁

Bende daha bu kadar aldim lc den bir seyler aldim🥰 bunun disinda iki tane hastane cikisi ve yelekler var o kadar daha 😁

Eklentiler

• SmartSelect_20201219-172221_WhatsApp.webp
    SmartSelect_20201219-172221_WhatsApp.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 71
Lcw indirimde vardı bende aldım 3-6 ay arası ince şeyler. Evde giydiririm kustukça birşey oldukça değiştiririm dedim

Baya guzel seyler var aslinda lcw de 🥰 %100 pamuk mu diye bakiyorum ben tek ona dikkat ederek aliyorum daha da alicam oradan 🥰

Tulumlar ilk aylarda zor oluyormus genelde kuzenim öyle söylemişti alt üst alsan ilk zamanlar daha rahat demişti ben de zıbın ve alt üst almayı düşünüyorum ama henüz almadım hiç bişe o ayrı 😃😃😃 acaba fazla mı rahatım 🤷🏻‍♀️
Ben maaş yattıkça alıyorum ya car cur etmiyim diye. Ama tulum almam lazım hm den de güzel modeller var ama 3-6 ay çocuğa gereksiz ya bence 6 aydan sonra böyle hafif etlenecek butlanacak emeklediğinde şık şeyler alıcam😀

Ben direkt kendimi zıbına adapte etmişim sürekli zıbın alıyorum niyeyse :KK70: Daha hiç şort üst falan almadım. Kışlık alt üst aldım sadece onu da 6 ay aldım 😄

Şunlardan aldım pijama takımı diye geçiyor

Eklentiler

• 9F2C9E2D-EA09-429A-BAE7-9F33B750C7FC.webp
    9F2C9E2D-EA09-429A-BAE7-9F33B750C7FC.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 1ED218A1-73DC-4125-9714-AC67E429E1A8.webp
    1ED218A1-73DC-4125-9714-AC67E429E1A8.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 63
Ben sırf indirimdekileri aldım mesela bakmadım modele çünkü çok üst değiştiriyorlar dediler bana e bende alayım dedim o zaman😀

Iyi yapmissin valla ozellikle alt seyler lazim sanirim bez sizinti yapinca gunde 3 4 kez degistirilmesi gerekiyormus 🤔

Iyi yapmissin valla ozellikle alt seyler lazim sanirim bez sizinti yapinca gunde 3 4 kez degistirilmesi gerekiyormus 🤔
Aynen öyle dediler kısuyo ediyo vs diye ben aldım ince şeyler üstüne de yelek giydirdim mi tamam. Aslınsa kendimi hm e atasım var ama zor duruyorum çünkü 6 aydan sonra bebek tam bebek oluyo o zamanlara almak istiyorum daha güzel şirin şık şeyler pantolon gömlek vs

Aynen öyle dediler kısuyo ediyo vs diye ben aldım ince şeyler üstüne de yelek giydirdim mi tamam. Aslınsa kendimi hm e atasım var ama zor duruyorum çünkü 6 aydan sonra bebek tam bebek oluyo o zamanlara almak istiyorum daha güzel şirin şık şeyler pantolon gömlek vs

Eveet orda da cok guzel seyler varr 🥰 4 aydan sonra ayri bir kategorisi vardi sanirim ordan da alcam su detayliyi da hayirlisiyla atlatalim🙏

Kızlar kilo ile ilgili okuduğum kitaptan 2 foto ekliyorum
Çok doğru ve güzel bi yazı. Hamilelikte düşünülmesi gereken son konulardan biri olabilir bence kilo ama burada genelde her gün gündemimizde. hamilelikte dikkat etmek çook güzel bi şey ama kilo almamak için çabalamak da bi açıdan yanlış geliyor bana o yüzden yemek istediğim şeylerden kısmıyorum, şansıma çok kilo da almıyorum 🥰

wheeppo nun güvenılır olduğunu öğrendiğim iyi oldu alısverıs ıcın geçen reklamı karşıma çıktı ürünler çok uygun ama emın olamamıştım.
İnstagramda bırı ile kavga edip geldim gerizekalı sığ dusuncelı biri ıle emzirme videosuna edepli kadın olsa dışarda emzirmez yazmış gömdüm yerın dibine 🤣 edepli erkek onluk takan kadına bakmaz lafın sonuna yapıştırdım 😁 ilk gerildim lafını yedırince ona rahatladım ama 🤣

Yelek diyince penye yeleklerde çok iyi oluyor. Evler sıcak olduğu için yün yelek prk giydirilmiyor

Ben direkt kendimi zıbına adapte etmişim sürekli zıbın alıyorum niyeyse :KK70: Daha hiç şort üst falan almadım. Kışlık alt üst aldım sadece onu da 6 ay aldım 😄
Sen zaten sıcak yerde yaşıyorsun değil mi? Öyle hatırladım.
Gece yatması için ince tulumlar alsan yeter.
Bende yazlıkta olacağım için ekstra bişey almayacağım oğlum yaz çocuğuydu onunkiler yeterli gibi.

Aynen hm den almak istiyorum bende çok güzel şeyler var normal bebek giyimleri beğenmiyorum çok basit geliyor modeller hep aynı benzer şeyler var hm dekiler büyümüşte küçülmüş gibi kıyafetler var 😄

Back
X