2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
bebek arabaları çok kaba oluyormuş. arabaya sığmıyormuş. travel olanlar. açma kapaması pratik olmuyormuş. ilk çocukta böyle karışcak sanırım kafamız. ikinciye az çok tecrübemiz olur.
Ablam hem baston hem de travel olanlarından verecek sağ olsun 😅 ama kullanabilir miyim bilmiyorum ben beşinci katta oturuyorum ve asansör yok bebeğimle tek çıktığımızda muhtemelen kanguru alırım yanıma :)

bebek arabaları çok kaba oluyormuş. arabaya sığmıyormuş. travel olanlar. açma kapaması pratik olmuyormuş. ilk çocukta böyle karışcak sanırım kafamız. ikinciye az çok tecrübemiz olur.
Merhaba ben kızımda travel sistem aldım, çok rahat ettik ama arabanın bagajı darsa sığmaya bilir, ama bebek için çok rahat, biz 5.5 yaşına kadar kullandık, şimdi bu bebeğede öyle almayı düşünüyorum,bir de benim büyük ve şık travel sistemler görüntü olarak hoşuma gittiği için yine öyle alacağım, ya kraft twist, ya da pierre cardin twistte kararsız kaldım şimdilik, yani biraz yercih meselesi bu durum 😁🥰

1 yaşına gelince bir baston puset alıp annenlerde bırakabilirsin. Ben pek sorun yaşamadım bagaj konusunda tamamen sana katılıyorum. Yaşam tarzıyla alakalı.
Günlük yaşamda çocuğun rahat etmesi çok daha önemli benim için.
Hah aynen, annemler de zaten beşik falan almayı düşünüyorlar, bi tane de bastonlu alsınlar olmazsa. Zaten 2 gün kalabiliyoruz sadece, onda da arabaya bindirmeyiveririz en kötü ihtimalle.

Zaman geçmiyor yav şu zaman hızlı geçse de son 1 ay kala yazışsak surda Şafak bılemem kaç diye 🤣Aralık 2020 konusuna gidiyorum doğuran doğurana 🤣

Kızımın ilk örgü battaniyesi arkadaşım örmüş sağ olsun☺️ Ben daha pek bir şey alamadım. İnşallah önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş başlarız. Bebek arabasını bende travel sistem tercih ettim. Bebeğin içinde rahat etmesi, gezip dolaşırken uyuyabilmesi daha rahat olur diye düşündük. 2E51DBD3-886F-4A59-A894-AFC014A475C5.webp

Kızımın ilk örgü battaniyesi arkadaşım örmüş sağ olsun☺️ Ben daha pek bir şey alamadım. İnşallah önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş başlarız. Bebek arabasını bende travel sistem tercih ettim. Bebeğin içinde rahat etmesi, gezip dolaşırken uyuyabilmesi daha rahat olur diye düşündük.Eki Görüntüle 2743765
Çok güzel güle güle kullansın bebiş 🥰 bana da buna benzer eşimin teyzesi örüyor 😊

Biz de çok farklı yerlerde okuduk ama benim şöyle ilginç bir büyük konuşma durumum var 😂
Bizim otobüsün mola verdiği bir yer vardı, aman allahm yaz kış buz gibi bir yer, ordaki her molada titreyerek inerdim.
“Ne biçim şehir burası, burda insanlar nasıl yaşıyor” diye söylenirdim. Eşimin memleketiymiş 🙈
Şimdi de o şehirde yaşıyoruz 😂😂
Ayni seyi ben de yasadim🤣insan neyi kiniyorsa basina geliyor.😋

Sürekli şehir dışına çıkmıyorsanız arabaya sığmaması diye bir şey yok, ancak valizler ekstra bişeyler olursa arabaya sığmayabilir.

Benim ailem istanbulda, eşimin ailesi başka şehirde, o sebeple sık sık gidiyoruz oralara ama yine de kırk yılda bir yaşayacağım haftasonları günlük yaşantımızdan kıymetli değil, buna rağmen günlük hayattaki rahatımız için ilk etapta baston tipi almayacağım. Benim çevremdeki herkes travel kullanıyor ve açma kapamadan şikayet eden yok.

tabii ki tercih meselesi...
benim zaten ilk bebeğim. görsellikten etkileniyorum ister istemez. baston ve park yatak bi türlü güzel gözükmedi bana. ama park yatak alacağım. çocuğu olan herkes park yatağı tek geçiyor.pratik taşınıyor ev içinde bile ordan oraya kolayca götürülüyor. bide nesilbebenin ana kucakları var. düşünürseniz 350 tl hem güzel hemde kullanışlı. ilk ayları ikisiyle geçirmeyi düşünüyorum.

selamm kızlarr.. çevremde herkes baston bebek arabası al diyor. ve park yatak al diyorlar. ikiside çirkin duruyor. :110:siz ne düşünüyosunuz. bebek arabası olarak aklınızda ne var.
Biz kabin tipi, hafif ve oto koltuğu takılabilen bir model aldık. Başka araba almaya gerek kalmayacak inşallah. Tek bunu kullanacağız büyüyene kadar. Traveller kapandığı zaman pek ufalmıyor, bizim arabamızın bagajı en olarak dar. Bize uymadı o sebeple onlar. Artı ailem şehirdışında, her gittiğimizde mutlaka bir şeyler getiriyoruz ordan ve şu anda bile kendi valizlerimizle ancak yetiyor. Bir de araba gelince yer sıkıntısı olacak. İnşallah hayat normale dönerse, 1-2 yaş civarı bebekle yurtdışı seyahati de istiyoruz. Onun için kabin tipi tercih ettik biz. 🤗
Bizim arabanın 4 tekerinde de süspansiyon var, bu da engebelerde sarsıntıyı iyi emmesi anlamına geliyor. İyi bir model alırsanız, travel i aratmaz diye düşünüyorum. Tabi bunlar benim görüşüm. Kullanacak olan sizsiniz, herkes kendi tecrübesine göre yorum yapar çevrede. Gidip deneyin, sürün, katlayın, kaldırın. Herkese uygun olan model farklı oluyor.

Back
X