- 20 Eylül 2020
- 4.064
- 4.463
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
- #52.961
Ya evet hiç yaşamazlar umarimAnam bi de o risk var dimi? Napcaz bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet hiç yaşamazlar umarimAnam bi de o risk var dimi? Napcaz bakalım.
Bizde sut alerjisi oldugu bariz sekilde belli sut urunu iceren birsey yedigim anda fark ediyor huzursuz oluyor agliyor devamli kusma egzama hepsi var diyete basladigimdan beri hicbir sorunumuz kalmadi.Bu şekilde süt alerjisinden şüphelenip uzun süre anneye diyet yaptırılıp ek gıdaya geçince alerji çıkmayan o kadar çok bebek varmış ki. Doktorlar da tam bilemiyor. Deneme yanılma tamamen. Şiddetli kusma, egzama vs olsa kesinlikle çok dikkat ederdim. Bunların olmaması biraz gevşetiyor beni açıkçası![]()
Benim oğlanın da kakası hep mukuslu ama kilo alımı 1.200 ün altına hiç inmedi. Bir kaç kez koyu iplik gibi şeyler vardı kakasında dr u burundaki sümükleri yutuyorlar ondan dedi ben de önemsemedim açıkçasıSizin kakada mukus var mı ? Kakada mukus varsa mutlaka az ya da çok karın ağrısı olur ve kilo alımı daha az olur diyor doktor. Bizim de son zamanlarda kilo alımı azaldı ilk aylar çok iyidi. Mukustan kaynaklı heralde
Evet sizinki çok barizmiş, bizde bunlar yok. Dana eti yiyor musun peki?Bizde sut alerjisi oldugu bariz sekilde belli sut urunu iceren birsey yedigim anda fark ediyor huzursuz oluyor agliyor devamli kusma egzama hepsi var diyete basladigimdan beri hicbir sorunumuz kalmadi.
Bizim idrarlar sorun yaşidimiz için çok terliyordu hatta bu sebep ile sağima başladim. Azar azar vermeye çalişiyordum 3 aya doğru artik.ben çekiniyorumda doktor hiç korkma ver diyor bol bol, niye korkuyosun kaynaği temiz olsun dedi. Şimdi düzenli her zamanda vermiyorumKizlar siz su vermeye basladiniz mi? Kaynatip sogutup mu veriyorsunuz, bir de biz ek gidaya baslamadigimiz gibi daha su bile vermedimama artik versem mi acaba en azindan su ile mi baslasam
Bir de istediği kadar ver diyor ona hiç istemiyor ona bakilirsaKizlar siz su vermeye basladiniz mi? Kaynatip sogutup mu veriyorsunuz, bir de biz ek gidaya baslamadigimiz gibi daha su bile vermedimama artik versem mi acaba en azindan su ile mi baslasam
Aslında su ile başlamak bana da mantıklı geliyorKizlar siz su vermeye basladiniz mi? Kaynatip sogutup mu veriyorsunuz, bir de biz ek gidaya baslamadigimiz gibi daha su bile vermedimama artik versem mi acaba en azindan su ile mi baslasam
Bizim idrarlar sorun yaşidimiz için çok terliyordu hatta bu sebep ile sağima başladim. Azar azar vermeye çalişiyordum 3 aya doğru artik.ben çekiniyorumda doktor hiç korkma ver diyor bol bol, niye korkuyosun kaynaği temiz olsun dedi. Şimdi düzenli her zamanda vermiyorum
Aslında su ile başlamak bana da mantıklı geliyoralıştırma bardağı da almak lazım
Aynen şimdi iyi oluyor şükür havalar soğudu yok 6 ay anne sütünü kısmasın diye söylüyorlar. Bizim doktor verebilirsin öyle bi şey yok diyo sıcaklarda vermedim susuz kaldi fazla verincede kusuyodu daha çok kaybediyordu şimdi serin artik vermiyorum bende verirsemde çok az onun yerine süt alsin istiyorumAa o yuzden ver demistir belki doktor ben bi kez sordum 6. Ay anne sutu sadece dedi. O sicaklarda icmedi zaten yavrucak havalar serinledi simdi sutte yetebilir aslinda
5. Ay kontrolunde soralim bakalim ne dicek doktoralistirma bardagimla onluk eksik bende de
![]()
Aynen şimdi iyi oluyor şükür havalar soğudu yok 6 ay anne sütünü kısmasın diye söylüyorlar. Bizim doktor verebilirsin öyle bi şey yok diyo sıcaklarda vermedim susuz kaldi fazla verincede kusuyodu daha çok kaybediyordu şimdi serin artik vermiyorum bende verirsemde çok az onun yerine süt alsin istiyorum
Malesef yiyemiyorumEvet sizinki çok barizmiş, bizde bunlar yok. Dana eti yiyor musun peki?
Az yedi yani cokta yedirmek istemiyorum yeni basladigindan..bide bugun niye bilmiyirum emziriyirum biraz cekiyo sonra birakiyor agliyor hizla birakip gernesmis gibi edip basliyor aglamayaNe kadar yedi tabiki çok azdirda beslenmeden ne kadar sonra verdiniz acaba bizim az az içiyor. Çok aç olmuyor yani. Kisa aralıklarla.
Yiyemezler daha 4.ayda meme reddi oluyormuş bizim baştan beri çok emmiyordu zaten, biz yaşiyoruz.Az yedi yani cokta yedirmek istemiyorum yeni basladigindan..bide bugun niye bilmiyirum emziriyirum biraz cekiyo sonra birakiyor agliyor hizla birakip gernesmis gibi edip basliyor aglamaya![]()
Canim mukus bizde de hep var ama kilo alimi iyi benim oğlanın ilk 3 ay 1200 gr 4.ay 800 gram aldıSizin kakada mukus var mı ? Kakada mukus varsa mutlaka az ya da çok karın ağrısı olur ve kilo alımı daha az olur diyor doktor. Bizim de son zamanlarda kilo alımı azaldı ilk aylar çok iyidi. Mukustan kaynaklı heralde
Ben veriyorum dudakları kupkuruydu doğduğundan beri meğer susuz kalıyomuş. Doktorda ver demedi. İlk zamanlar ağzından çıkarıyordu artık alıştı baya su istiyor hatta çok susuyor. Dudakları yumuşacık oldu.Haklisin ne kadar sut alabiliyorsa alsin![]()
Haftada 100 gr gibi alıyor. Benim kucağımda evde tarttım ama.Kilo alimi nasil
Keyfi huzuru yerindeyse bi sıkıntı yok Allah sağlık versinHaftada 100 gr gibi alıyor. Benim kucağımda evde tarttım ama.