- 29 Ocak 2021
- 376
- 624
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #31.101
Düzenli bir şekilde uyuyabilen bebek çok az sayıda hemen hemen çoğunuzun bebeği bu şekilde . O yüzden kendinize o kadar yüklenmeyin. Sizin stresiniz bebeği etkiliyor, o etkilenince huzursuzlaşıp uyumuyor o uyumayınca siz daha da tükeniyorsunuz bir döngü haline gelmiş oluyor.
Bence profesyonel yardım da almalısınız, ben hamilelikten önce almıştım stres yüküm çok çok fazlaydı ben de uyurken kendimi çok kasıyordum bir ilaçla düzeldi sonra hemile kaldım ilacı bıraktım.
Ankaradaysanız Sincan’da özel başak tıp merkezinde psikyatrist Bekir hoca var çok iyidir. Bel yıl önce de gitmiştim yanına 6 aylık bir tedavi görmüştüm.
Benimki de hala kusuyor doktor bebelac ın kıvam arttırıcı verdi her beslenmeden sonra ver dedi alıcam daha yeni inşallah işe yarar.
Öncelikle kendine yüklenme bu zamanlarda geçicek gidicek her zaman böyle olucak gibi geliyor en başta ama emin ol büyüyecekler ve uyku sorunu da kucak sorunu da azalıcak 9 10 aylıkken cidden rahatlicaksın. Seni gerçekten anlayan bi yerden yazıyorum ilk bebeğimde 6 ay kendime gelemedim depresyona girmiştim hep ağlıyordum alerji diyeti yaptığımdan 48 kiloya kadar düşmüştüm çok mutsuzdum o zamanlar hiç geçmicek gibi gelirdi ama oğlum büyüdü 1 yasında hepsi geçti çok şükür.
Ama mutlaka destek al , hiç bişey olmuyorsa arkadaslarınla seni anlayanlarla dertleş sosyalleşmeye çalış inan faydası oluyor.
İnşAllah kızlar teşekkür ediyorum yorumlar için destek çok önemli gerçekten annem gelemiyor annesine bakıyor kvdemde pek uyuşmuyoruz arada gelir ilgilenir bebekle ama birileri olsa dahi bana bağlılığı uyku sorunu peşimi bırakmıyor yine de biraz iyi geliyor haftada bir bile olsa gidiyorum onlara destek almak istesem çok mu abartırım diye düşünüyorum ve çevremin de yorumlarından çekiniyorum deli diye lanse edebilirler beni (eşimin ailesiKendine yüklenme bu kadar çoğumuzun bebeği böyle bi sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor sanırım bir yaşına kadar böyle gidecek bizim başta uyku sorunumuz yoktu 4ay itibariyle alt üst oldu tamamen bozuldu ayriyeten başka sorunlarımız vardı bı ara nerdeyse bir ay ishaldi kaç defa Dr gittik geldik bebeğim doğduğundan beri gözleri capaklaniyor sürekli onda da Dr gittik geldik sürekli damla msj hala duzelmedi bebeğimi öyle görünce benimde psikolojim bozuluyor üstüne bide meme almıyor sütüm bitti gibi ve üstüne son olarak uykuda eklendi bende bazen yemek yemeği bile unutuyorum tek tesellim aileme yakın oturduğum için artık dayanamadığımda alıp oraya gidiyorum en azından akşama kadar annem biraz bakıyor oda olmasa heralde yerlerdeydim destek almadan olmuyor mutlaka seni anlayan birilerine kapını aç hiç olmazsa bı kac saat bile yanında olsalar İnan toparlanirsin olmazsa sen git ailene arkadaşlarina yoksa böyle geçmiyor umarım hepimizin biran önce toparlanır bu durumlari rahat ederiz