- 2 Mayıs 2021
- 299
- 93
- 28
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Aaaa çok şaşkınım şimdi girdim siteye testi görünce ben de kesin vardır diye yazacaktım ki negatif mesajınızı gördüm. Hayırlısı olsun inşallah bi dahakine olur ama çok şaşkınım bayağı olmuş çatlatma iğnesinin etkisi nasıl kalmış yoksa test mi bozukŞimdi aradılar sonucum negatif
Valla ben bu idrar testlerine zaten hiç inanmıyorum. Yanılmadım da, napalım kısmet değilmişAaaa çok şaşkınım şimdi girdim siteye testi görünce ben de kesin vardır diye yazacaktım ki negatif mesajınızı gördüm. Hayırlısı olsun inşallah bi dahakine olur ama çok şaşkınım bayağı olmuş çatlatma iğnesinin etkisi nasıl kalmış yoksa test mi bozuk
Ben böyle görsem havalara uçardım ümitlenirdim bayağı ama inanmamak gerektiğini anlamış olduk. Şimdiye kadar idrar testinde ikinci çizgiyi görmedimValla ben bu idrar testlerine zaten hiç inanmıyorum. Yanılmadım da, napalım kısmet değilmiş
Ya cok ilginç testte baya belliydi acaba ilaclarin etkisiylemi çıkıyor inşallah rabbim tez vakitte hayırlı saglikli evlqt nasip etsinŞimdi aradılar sonucum negatif
Aaaaa çok şaşırdım. Bnde bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgi çıktı sevinmiştim. Boş yere ümitlenmeyeyim o zaman. Bn de çatlatma iğnesini 3 mayıs, aşılamayı 5 mayısta yaptırmıştımŞimdi aradılar sonucum negatif
Canım tekrar kan verdinmi merak ettim seni ne durumdasınhayırlısı sağolun 2. Aşılamam yine olmadı nasip
Siz kan verdiniz miAaaaa çok şaşırdım. Bnde bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgi çıktı sevinmiştim. Boş yere ümitlenmeyeyim o zaman. Bn de çatlatma iğnesini 3 mayıs, aşılamayı 5 mayısta yaptırmıştım
Canim.merak ettim seni sonucun kac tam.soyledilermi adet.olmazsan tekrarla kan testiniŞimdi aradılar sonucum negatif
Canım sen yarın vericeksin dimi kan testiniAaaaa çok şaşırdım. Bnde bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgi çıktı sevinmiştim. Boş yere ümitlenmeyeyim o zaman. Bn de çatlatma iğnesini 3 mayıs, aşılamayı 5 mayısta yaptırmıştım
Yok canım vermedim vermicem regl gününde gecikme olana kadar sen?Canım tekrar kan verdinmi merak ettim seni ne durumdasın
Kaçıncı günün bugün ben haftaya gidicem 2. Aşılama için bütün tahliller testler hersey yapıldı bakalım hayırlısı insallahYok canım vermedim vermicem regl gününde gecikme olana kadar sen?
13. Gün Bugün regl 4 gün kaldı 10. Gün kan verdim negatif malesefKaçıncı günün bugün ben haftaya gidicem 2. Aşılama için bütün tahliller testler hersey yapıldı bakalım hayırlısı insallah
10. Gün erken bence inşallah regl olmazsın pozitifi görürsün canım doktor ne zaman kan testi yaptırman gerektiğini söylemedimi13. Gün Bugün regl 4 gün kaldı 10. Gün kan verdim negatif malesef
Regl olursanda gel olmazsan da gel dedi bi gün vermedi bana10. Gün erken bence inşallah regl olmazsın pozitifi görürsün canım doktor ne zaman kan testi yaptırman gerektiğini söylemedimi
Ağrılarım var regl olcak gibiyimRegl olursanda gel olmazsan da gel dedi bi gün vermedi bana
Inşallah olmazsın nasip Rabbim ne derse o canım hakkında hayırlısı ne ise o olsunAğrılarım var regl olcak gibiyim
Söylemediler canım, direkt negatif kullandığınız ilaçları kesebilir ve dilediğiniz zaman kontrole gelebilirsiniz dedilerCanim.merak ettim seni sonucun kac tam.soyledilermi adet.olmazsan tekrarla kan testini
Hımm anladım cnm hayırlısı ne ise o olsun cnm inşallahSöylemediler canım, direkt negatif kullandığınız ilaçları kesebilir ve dilediğiniz zaman kontrole gelebilirsiniz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?