- 2 Mayıs 2021
- 299
- 93
- 28
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Teşekkür ederim canımBana doktorum özellikle söylemisti cnm hatta süt yogurttq yeme dedi sende dikkat et cnm soğuk şeylerde gaz yapar. Dedigin gibi yara varsa sızlama yapabilir cnm ben daha önce dis gebelikmisim meğer haftasonu test yapmistim kanamam var diye alttan kullqnmistim fitili o zaman yan etki yapmamıştı bana.zaten sonra hemen anladık dış gebelik oldugunu sonlardilmisti 2,seneden fazla oldu oda
Canım illa belirti olcak diye bisey yok benimde belirtim olmaz 1 kacgun önce adetten 1, 2 sabah bel agrim olur o kadar aslinda kasık ağrım bile olmaz benim adetim geçince gebelik varsa halsizlik böyle bi hasta gibi olurum oda adetim gecince yqniBu çektiğimiz şeylere değer umarım yavrularımıza kavuşuruz sağlıkla inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler alırız o günleri görürüz. Hiç bir belirtim olmadığı için ümitlenmiyorum ama acaba mı sorusu da aklımdan çıkmıyor çok zor işimiz. Benim adetlerim de hiç belirti vermez hiç anlamam bile umarım bu da onun için belirti vermemiştir ve gebelik oluşmuştur.
Aminn cnm insallahTeşekkür ederim canımHepimiz için dua ediyorum daha gebelik haberi almadık sanırım umarım arka arkaya gebelik haberlerimizi paylaşırız bu grupta
İnşallah benim de öyledir belirti vermeden sessizce ilerliyordurCanım illa belirti olcak diye bisey yok benimde belirtim olmaz 1 kacgun önce adetten 1, 2 sabah bel agrim olur o kadar aslinda kasık ağrım bile olmaz benim adetim geçince gebelik varsa halsizlik böyle bi hasta gibi olurum oda adetim gecince yqni
Doktor bana adet olunca bırak olmazsan gebelik varsa kullanmaya devam edeceksin demiştiArkadaşlar adet olunca progestani bırakıyor muyuz? Bugün adet oldum daha 3 günlük hapim var.
Resmen kasıklarım falan ağırsın istiyordum ümit etmek için
İnşallah vardır cnmMerhaba kızlar, sabah kan verdim aramalarını bekliyorum. Ev dönerken kaset test aldım dayanamayıp, en azından gelecek telefona hazır olayım diye
Ayy vallahi var gibi cnm bugün aşılamanın kacinci günüydü cnmUmutlanmak istemiyorum ama
Umutlanmak istemiyorum ama
Cnm olmasa ikinci çizgi hiç cikmaz insallah kan testiylede dogrulanmis olurUmutlanmak istemiyorum ama
3 mayıs çatlatma iğnesi, 5 mayıs aşılamaAyy vallahi var gibi cnm bugün aşılamanın kacinci günüydü cnm
İnşallah canım benim ordan haber gelmeden ümitlenmeyeceğim. Şimdi geçmez şurda bikaç saatCnm olmasa ikinci çizgi hiç cikmaz insallah kan testiylede dogrulanmis olur
Evt cnm heyecanla bekliyorsun geçmez dogru söylüyorsun inşallah vardir cnmİnşallah canım benim ordan haber gelmeden ümitlenmeyeceğim. Şimdi geçmez şurda bikaç saat
bnde hasta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?