Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anlamadığım 2 çocuğu var dediniz varikosel teşhisi yeni mi koyuldu

Ben dün oldum adet inanılmaz ağrım ve geliyor yoğun şekilde ve parça parça

Anlamadığım 2 çocuğu var dediniz varikosel teşhisi yeni mi koyuldu
Evet bir ay önce konuldu. Niye çocuğumuzun olmadığını araştırırken doktor hep benim üzerimden testleri yaptı her şey normal olunca spermigram istedi orda değerleri düşük görünce üroloji doktoruna yönlendirdi üroloji doktoru da varikosel teşhisi koydu. Şimdiye kadar olmamasının sebebi buymuş herhalde kadın doğum doktorum normalde sana tedavi verecem yumurtalarını uyarırırız falan diyordu eşimin sonuçlrını görünce direk aşılama dedi

Benimki her zamankinden daha cok ve erken oldu canim. Sebebini sordum rahim her zamankinden daha fazla kalinlastigi icin dedi dr.ve suan farkli bir protokol ile asilama olacagim. Sen de dr.una mutlaka söyle belki kalınlaşmasini inceler.

Kızlar merhaba benimde bugün aşılamanın 12. Günü sabah önce cok açık pembemsi sonra kahverengi çamur gibi akıntım oldu şimdi hıcbısey yok idrar testi yaptım yine negatif adet mi oluyorum bilmiyorum hıc belirtimde yok böyle hic olmazdı

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Bu ay aşılama yok. Bir tane yumurta kalmış çatlamamış onun için cyclo progynova diye bir hap verdi. Elimde kalan merionallari da kullandırmadi kist oluşur geçen ay kullandığın ilaçlardan bu ay da oluşur zaten yumurta dedi. Bu ay kendimiz deneyeceğiz. Şimdi bazı yorumlarda prowomen diye bir takviye ilaç gördüm. Yumurta kalitesi için. Ondan alsam mı acaba. Kist falan olur mu ki? Ama vitamin hapı aslında bilemedim. Progynova ve prowomen kullanan var mi aranızda?

İnşallah yerlesme kanamasıdır cnm dikkat et sen yinede

Kızlar merhaba
Kan verdim ve pozitif çok şükür İnş sağlıklı bir şekilde ilerleriz Rabbim isteyen herkese versin
Hayırlı olsun çok sevindim daha önce de söylemiştim senin başından beri tutacakmış gibi geliyordu darısı başımıza değerin kaç çıktı zaten belirtilerim başından beri vardı öyle demiştin değil mi

Yaaa maşallah canım aramızda bi sen pozitif ne güzel bu da bir umut sizin sorun neydi birde nerde yaptırdınız aşılama ilk aşılamanız mı?
Sağol canım Bnde başlangıç pko vardı. 3 gebelik geçirdim daha önce olumsu sonuçlanmıştı. Şu an eşimle sevinemiyoruz bile iki mizde de korku var.
İnş sizlerden de güzel haberler alırımBen Ankarada özel hastanede yaptırmıştım

Ewt canım içine doğmuş çok sağol 181 çıkmış ewt aşılama yapılırken kasıklarımdan bacaklarıma ağrı yayıldı. Bugüne kadarda devam etmişti.

Kızlar merhaba
Kan verdim ve pozitif çok şükür İnş sağlıklı bir şekilde ilerleriz Rabbim isteyen herkese versin
Maşallah canım Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşallah bizlerede dua et gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…