Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende ankaradayım canım sakıncası yoksa nereye gitmiştin

Kızlar bu ay aranıza 2. defa katılıyorum 3 mayısta yapilan tutmamıştı. Hatta erken regl oldum, bayrama denk geldigi icin 4. Gun muayeneye gittim, herhangi bir kist olusmamisti her sey yolunda gozukuyordu boyle olunca 2. defa aşılama daha denememiz icin dr. tarafindan tesvik edildik. Bu ay femara protokolu ile basladik, bakalım neler olacak.

Hadi hayırlısı canım inş bu tutar

Benimde ilk aşılamam.10.gundeyim tedirginim.Bende ne zaman test yapsam kararsizim ya Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin bize.

Kızlar merhaba
Kan verdim ve pozitif çok şükür İnş sağlıklı bir şekilde ilerleriz Rabbim isteyen herkese versin
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.ilk asilama mi belirtilerin var mıydı kaçıncı gün test yapmıştım?Merakla bekliyorum bende merakımdan sordum ard arda

Merhaba bende yeni katıldım aranıza benimde 8 mayısta aşılama yapıldı 22 sinde kan ver dediler hafta sonuna geldiği için 21 inde kan vericem başından beri turuncu_girl belirtilermiz aynıydı sen hamile kalacak mısın diye heyecanla bekledim hayırlı olsun bu arada çok tebrik ederim sizinle başından beri belirtilerimiz aynı aşılama gününden itibaren yarın kan vericem dün akşam ve ondan önceki akşam çok hafif kasık ağrısı ve gaz sancısı girdi sabahları geçiyor umarım adet belirtileri değildir

İnşallah bu sefer olur bekleyen herkesin inşallah kucağı boş kalmasın

Bizim sizinle ayni gün asilamamiz bendende 22 de istediler bende yarin yaptiricam pek umudum yok ama belli olmaz tabi Allah hayırlısını versin inşallah hepimiz icin

Aynı günmüş inşallah güzel haberleri alırız yazın mutlaka olur mu siz de de var mı belirti ya da herhangi bir şey
Tmm cnm yazarim mutlaka benim aşılama günü cok ağrım olmustu ve sonrasinda 3 gün midemde balon vardi sanki o kadar gaz vardi artik gaz şişkinlik kalmadi şükür sadece sabah akşam progestan iciyorum gun icinde 1 sqqt filan sersemlik oluyor onun dışında pek belirtim olmadi ara ara kasik batması sadece nadir olarak dun ve evvelsi gün test yaptım cok sonra kruma cizgisi cikti. Bugünde belim ağrıyor adet olicam sanırım

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.ilk asilama mi belirtilerin var mıydı kaçıncı gün test yapmıştım?Merakla bekliyorum bende merakımdan sordum ard arda
Çok tşk ederim. İlk aşılamamdı ewt. Aşılama yapılırken başladı kasık ve bacak ağrım halen ağrıyo öyle söyleyim. Göğüs hassasiyetim de çok fazlaydı.

Aaaaa inş canım güzel haberlerini bekliyorum. Bnm 13. ve 14. günümde pembemsi lekelenmelerim oldu. Bugün yok. Hatta idrar testlerim giderek koyulaştı dedim adet olucam herhalde diye ama devam gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…