- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Niye diyorum biliyor musun progestan içtiğin sürece adet olmayabilirmişsin dedi doktorum bana sen içtikçe olmayacaksın büyük ihtimal ama kafana göre de bırakma ben test yap derim doktorumun ilk sorduğu lekelenme yaşayıp yaşamadığımdı bunlar gebelik belirtileri olabilir değilse de progestan bırakırsın en azından adet olur tekrar tedavi olacaksan yoluna bakarsın ama sen bilirsin canım yine de içine nasıl sinerseAslinda dun sabah ictim ilaci aksam icmedim 3 adet kaldi şu an kalanlarida icerim artik bakalim yarinda kadar olmazsam yaparim en gec pazartesi ye kalir test
Sağolasin cnm ictim yine oglen bi tane 2 adet kaldi progestan sadece pazartesi saglik ocaginda yaptirmayi düşünüyorum kan testini ama bakalim ne olcakNiye diyorum biliyor musun progestan içtiğin sürece adet olmayabilirmişsin dedi doktorum bana sen içtikçe olmayacaksın büyük ihtimal ama kafana göre de bırakma ben test yap derim doktorumun ilk sorduğu lekelenme yaşayıp yaşamadığımdı bunlar gebelik belirtileri olabilir değilse de progestan bırakırsın en azından adet olur tekrar tedavi olacaksan yoluna bakarsın ama sen bilirsin canım yine de içine nasıl sinerse
Inşallah olmazsın kaçıncı denemenBenim bugün test yapma günüm 8 mayista asilama olmuştum ama dün kahve leke cok az geldi belimde ağrıyor adet olicam sanıyorum ama hala adet olmadım normalde leke sonraso adetim baslar bakalim yarina kqdar olmazsam kan testi vericem
Eşimin sprem analizinde 87 milyon çıktı toplam sayı iyiydi ama ileri hızlı 0 ve morfoloji 2 idi . O yüzden olmadı sanırım aşılama tutmadı benim yıkama sonrası %10 ileri hızlı da olmuştu sanırım ama ondan mı değil bilmiyorumHayırlı günler hanımlar aşılama yaptıranlar eşinizin değerleri nasıl yani aşılamanın pozitif olması için eş değerinin enaz kaç olması oneriliryor
Benim de dün biraz leke geldi bıraktım progestanı kullanımıyorum artık ama ben test yapınca bırakmıştımKizlar ben daha adet olmadım kahve leke peceteye cok cok az geliyor lavoboya cikinca belimde ağrıyor tam adet belirtisi yani kist filan olabilir mi acaba progestqni gece icmedim bugünde iciyim mi bilmiyorum kist filan olabilirmi acaba
Benim kirmizilar gelmeye basladi malesef olmadi nasip değilmiş artikBenim de dün biraz leke geldi bıraktım progestanı kullanımıyorum artık ama ben test yapınca bırakmıştım
Öyle kısmet hepimiz çok çabalıyoruz Rabbim çok bekletmeden ne diyimEşimin sprem analizinde 87 milyon çıktı toplam sayı iyiydi ama ileri hızlı 0 ve morfoloji 2 idi . O yüzden olmadı sanırım aşılama tutmadı benim yıkama sonrası %10 ileri hızlı da olmuştu sanırım ama ondan mı değil bilmiyorumembriyolog yeterli demişti değerler aşılama için belki de varikosel hız dışında kalitesini bozmuştur bizim spermlerin. Çok düşük sayıyla tutadabiliyor aşılama yüksek sayıyla tutmayan da çok kısmet biraz
Benim kirmizilar gelmeye basladi malesef olmadi nasip değilmiş artik
Hayırlısı buymuş demekten başka bir şey bulamıyoruz. Benim de bugün yarın başlar üzmeyelim kendimiziBenim kirmizilar gelmeye basladi malesef olmadi nasip değilmiş artik
Amin en güzel duaÖyle kısmet hepimiz çok çabalıyoruz Rabbim çok bekletmeden ne diyim
Rengi nasıldı kırmızı mı pembemsi miYa kizlar ben demin yazdim artik gelmeye basladi adetim diye ama yine durdu yani kan gördüğüm icin geliyor sandim normalde öyle olir çünkü eger tam.olmazsam pazartesi kan vericem belimde baya ağrıyor
Kirmiziydi ped koydum hatta gelen yok baska peceteye kahve cok az geliyor belim ağrıyor sokülemedim diye belim ağrıyor heraldeRengi nasıldı kırmızı mı pembemsi mi
merhaba, bende ayn ı iğneyi kullandım. ama ek olarak klomen de kullandım. dirençli bir polikistik overim maalesef.. sonunda yumurtam büyüdü, cuma günü çatlatma iğnesi yaptı, cumartesi yani dün de aşılama yaptı. bakalım hayırlısı.. inşallah güzel sonuçlar alırız. :)Merhaba arkadaslar bende bu ay asilama olucam ilk kez dün ignelere basladim merional 150 mg verdi bana pazartesi kontrole çağırdı hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah. Gelismeleri yazalim insallah burdan motive olmuş oluruz
Benim malesef olumsuz sonuclandi bugün adet oldum siz inşallah güzel sonuclar alirsinizmerhaba, bende ayn ı iğneyi kullandım. ama ek olarak klomen de kullandım. dirençli bir polikistik overim maalesef.. sonunda yumurtam büyüdü, cuma günü çatlatma iğnesi yaptı, cumartesi yani dün de aşılama yaptı. bakalım hayırlısı.. inşallah güzel sonuçlar alırız. :)
Ben de adet oldum bugünBenim malesef olumsuz sonuclandi bugün adet oldum siz inşallah güzel sonuclar alirsiniz
Ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz nasıldı detaylı yazabilir misiniz? Benim eşim de ameliyat olacak ama kimilerinde değerler düzelse de gebelik gerçekleşmiyor moralim bozuluyor bunu düşününce boşuna mı ameliyat oluyoruz
Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Bu ay aşılama yok. Bir tane yumurta kalmış çatlamamış onun için cyclo progynova diye bir hap verdi. Elimde kalan merionallari da kullandırmadi kist oluşur geçen ay kullandığın ilaçlardan bu ay da oluşur zaten yumurta dedi. Bu ay kendimiz deneyeceğiz. Şimdi bazı yorumlarda prowomen diye bir takviye ilaç gördüm. Yumurta kalitesi için. Ondan alsam mı acaba. Kist falan olur mu ki? Ama vitamin hapı aslında bilemedim. Progynova ve prowomen kullanan var mi aranızda?
Anladım canım varikosel kaçıncı dereceydi peki size ameliyattan önce takviye mi önerdiler acaba ameliyatı 1 seneden sonra olmuşsunuz? Bizim 3. Derece çift taraflı reflü de var her gittiğimiz doktor kesinlikle ameliyat olmalısın dedi ve eşimin yaşı 41 diye iyileşme süreci de uzun olurmuş fayda sağlamama ihtimali de varmış. Bu arada sperm dna hasar testi falan yaptınız mı bu aralar o takılıyor aklıma o yüzden mi olmuyor acaba sizin de değerler düzeldiği halde?Canım 2 sene önce ilk testi verdik sayı ml de 300 bin ileri hareket morfoloji 0 di. Sonra 1 sene takviye vitamin kullandı sayı 32 milyon ileri hareket 11 morfoloji 5 ti. Bu değerlerden 2 ay sonra ameliyat oldu. Ameliyat olduktan 3 ay sonra sayı 62 milyon ileri hareket 26 morfoloji 7 oldu. Eylülde ameliyat olmuştu hâlâ gebelik yok
Canım solda 3. Dereceydi her gittiğimiz Dr farklı bişey söyledi biri dedi hemen ameliyat biri dedi önce takviye kullanın vs. En son gittiğimiz Dr da ameliyat sonrası değerleri daha da düzelir deyince yaptırmaya karar verdik. Daha takviyeden önce DNA hasar testi yaptırmıştık orda derece çıkmıştı. Takviyelerden 6 ay sonra az hasara düştü yani o konuda da problem kalmadı. Nasip artık ağustosta 3 senemiz dolacak tüp Bebek raporu cikarip yaptıracaz bakalım hayırlısı hakkımızdaAnladım canım varikosel kaçıncı dereceydi peki size ameliyattan önce takviye mi önerdiler acaba ameliyatı 1 seneden sonra olmuşsunuz? Bizim 3. Derece çift taraflı reflü de var her gittiğimiz doktor kesinlikle ameliyat olmalısın dedi ve eşimin yaşı 41 diye iyileşme süreci de uzun olurmuş fayda sağlamama ihtimali de varmış. Bu arada sperm dna hasar testi falan yaptınız mı bu aralar o takılıyor aklıma o yüzden mi olmuyor acaba sizin de değerler düzeldiği halde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?