- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi turuncu_girl
Bende hissediyorum bugün, yüzüm her zamanki gibi sivilcelendiBenimde belim kasıklarım regl ağrısı cok şişim birde olmadı sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hissediyorum bugün, yüzüm her zamanki gibi sivilcelendiBenimde belim kasıklarım regl ağrısı cok şişim birde olmadı sanırım
Çok doğru söylüyor aslında, yok yere heyecana kapılıp süreci kendimize zorlaştırıyoruzAşılamanın 10. günü oldu. Test yaptım sabah diğer gunlerden cok daha silik cikti. Sanki tutmadi gibiGogus hassasiyeti disinda bir belirtim yok. 2 kere asilamasi tutan 2 evlat sahibi olan yakinim kan testinden baskasina inanma belirti falan da arama herkeste olmuyor diyor israrla
![]()
Ay bende aşırı üşüyorumNiye bilmiyorum ama bnde olmadı diye hissediyorum. Çünkü adet ağrılarım yoğunlaştı ayrıca bacaklarım da feci ağrıyo yaa. Bir türlü ağrılarım kesilmedi göğüslerimin acısından bahsetmiyorum bile. Birde üşüyorum. Battaniye ile oturuyorum8. Günde bile negatif çıktı daha ne olsun
Karamsar olmayın inşallah sizinledir bebişinizNiye bilmiyorum ama bnde olmadı diye hissediyorum. Çünkü adet ağrılarım yoğunlaştı ayrıca bacaklarım da feci ağrıyo yaa. Bir türlü ağrılarım kesilmedi göğüslerimin acısından bahsetmiyorum bile. Birde üşüyorum. Battaniye ile oturuyorum8. Günde bile negatif çıktı daha ne olsun
İnşKaramsar olmayın inşallah sizinledir bebişiniz![]()
Hayırlısı testlere güven olmuyor kan önemliİnşama 8. Günde bile negatif çıktı testim
![]()
Evet gereksiz bi stres olusturdu sanki su testler ve belirti var mi diye surekli kendimi yoklamak.Çok doğru söylüyor aslında, yok yere heyecana kapılıp süreci kendimize zorlaştırıyoruz
Ben gördüm inşallah vardır belirtiniz varmıydıkızlar günaydın
Erken test aldım (10 gün erken gösterenlerden )reglime tam 7 gün var
5 Mayıs da aşılma oldum
4 Mayıs da ovitrelle iğnesi vuruldum
Aşılamanın 10. Günü
Ovitrelle 11. Günü oluyor ama gece vurulmuştum 12 de diyebiliriz
Fotoğraf da daha cok silik gözüküyor sizce varmı birşey ?
Açıkçası regl olucak gibi halim varBen gördüm inşallah vardır belirtiniz varmıydı
Ewt canım 2. Çizgi var. Aynı gün aşılama olmuşuz. Ama çatlatma iğnesini ben 3 ün de vurunmuştum.kızlar günaydın
Erken test aldım (10 gün erken gösterenlerden )reglime tam 7 gün var
5 Mayıs da aşılma oldum
4 Mayıs da ovitrelle iğnesi vuruldum
Aşılamanın 10. Günü
Ovitrelle 11. Günü oluyor ama gece vurulmuştum 12 de diyebiliriz
Fotoğraf da daha cok silik gözüküyor sizce varmı birşey ?
Canım aşılamanın kaçıncı günü regl oldun.Selam herkese ben regl oldum bu sabah. Tabiki hemen deney için test yaptımTestte hala hayalet çizgi var
giderek koyulasmayan cizgileri dikkate almayin derim.
3 Mayıs’ta oldum. Bugün 11. günü çok erken degil mi? İlk defa bu kadar erken oldum. Döngünün 24. günü normalde 27-28 gunde bir oluyorum. Dr.uma ulasmaya çalışıyorum ama tatil diye bölüm kapalı.Canım aşılamanın kaçıncı günü regl oldun.
Demek mi çok silik çizgileri dikkate almıcaz