Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım🙏🏻 Bnde başlangıç pko vardı. 3 gebelik geçirdim daha önce olumsu sonuçlanmıştı. Şu an eşimle sevinemiyoruz bile iki mizde de korku var.
İnş sizlerden de güzel haberler alırım🥰🙏🏻Ben Ankarada özel hastanede yaptırmıştım
Bende ankaradayım canım sakıncası yoksa nereye gitmiştin

Kızlar 👋 bu ay aranıza 2. defa katılıyorum ☺️ 3 mayısta yapilan tutmamıştı. Hatta erken regl oldum, bayrama denk geldigi icin 4. Gun muayeneye gittim, herhangi bir kist olusmamisti her sey yolunda gozukuyordu boyle olunca 2. defa aşılama daha denememiz icin dr. tarafindan tesvik edildik. Bu ay femara protokolu ile basladik, bakalım neler olacak.🙃

Kızlar 👋 bu ay aranıza 2. defa katılıyorum ☺️ 3 mayısta yapilan tutmamıştı. Hatta erken regl oldum, bayrama denk geldigi icin 4. Gun muayeneye gittim, herhangi bir kist olusmamisti her sey yolunda gozukuyordu boyle olunca 2. defa aşılama daha denememiz icin dr. tarafindan tesvik edildik. Bu ay femara protokolu ile basladik, bakalım neler olacak.🙃
Hadi hayırlısı canım inş bu tutar🙏🏻

Benimde ilk aşılamam.10.gundeyim tedirginim.Bende ne zaman test yapsam kararsizim ya Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin bize.

Kızlar merhaba
Kan verdim ve pozitif çok şükür🙏🏻 İnş sağlıklı bir şekilde ilerleriz🙏🏻 Rabbim isteyen herkese versin🙏🏻
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.ilk asilama mi belirtilerin var mıydı kaçıncı gün test yapmıştım?Merakla bekliyorum bende merakımdan sordum ard arda😇

Merhaba bende yeni katıldım aranıza benimde 8 mayısta aşılama yapıldı 22 sinde kan ver dediler hafta sonuna geldiği için 21 inde kan vericem başından beri turuncu_girl turuncu_girl belirtilermiz aynıydı sen hamile kalacak mısın diye heyecanla bekledim hayırlı olsun bu arada çok tebrik ederim sizinle başından beri belirtilerimiz aynı aşılama gününden itibaren yarın kan vericem dün akşam ve ondan önceki akşam çok hafif kasık ağrısı ve gaz sancısı girdi sabahları geçiyor umarım adet belirtileri değildir 🙏

İnşallah bu sefer olur bekleyen herkesin inşallah kucağı boş kalmasın 🙏

Merhaba bende yeni katıldım aranıza benimde 8 mayısta aşılama yapıldı 22 sinde kan ver dediler hafta sonuna geldiği için 21 inde kan vericem başından beri turuncu_girl turuncu_girl belirtilermiz aynıydı sen hamile kalacak mısın diye heyecanla bekledim hayırlı olsun bu arada çok tebrik ederim sizinle başından beri belirtilerimiz aynı aşılama gününden itibaren yarın kan vericem dün akşam ve ondan önceki akşam çok hafif kasık ağrısı ve gaz sancısı girdi sabahları geçiyor umarım adet belirtileri değildir 🙏
Bizim sizinle ayni gün asilamamiz bendende 22 de istediler bende yarin yaptiricam pek umudum yok ama belli olmaz tabi Allah hayırlısını versin inşallah hepimiz icin🤲🤗

Aynı günmüş inşallah güzel haberleri alırız yazın mutlaka olur mu 🤗siz de de var mı belirti ya da herhangi bir şey
Tmm cnm yazarim mutlaka benim aşılama günü cok ağrım olmustu ve sonrasinda 3 gün midemde balon vardi sanki o kadar gaz vardi artik gaz şişkinlik kalmadi şükür sadece sabah akşam progestan iciyorum gun icinde 1 sqqt filan sersemlik oluyor onun dışında pek belirtim olmadi ara ara kasik batması sadece nadir olarak dun ve evvelsi gün test yaptım cok sonra kruma cizgisi cikti. Bugünde belim ağrıyor adet olicam sanırım

Tmm cnm yazarim mutlaka benim aşılama günü cok ağrım olmustu ve sonrasinda 3 gün midemde balon vardi sanki o kadar gaz vardi artik gaz şişkinlik kalmadi şükür sadece sabah akşam progestan iciyorum gun icinde 1 sqqt filan sersemlik oluyor onun dışında pek belirtim olmadi ara ara kasik batması sadece nadir olarak dun ve evvelsi gün test yaptım cok sonra kruma cizgisi cikti. Bugünde belim ağrıyor adet olicam sanırım
umarım olmazsın canım benimde aşılama günü ağrı oldu sonrasındaki 3 gün aynı şekilde gaz doluydu karnım hatta aşılama gününden itibaren kasık ağrısı özellikle sol tarafta ayağıma vuran batma ve kasılma var göğüs hassasiyeti var bel ağrısı var başka da bi belirti yok bulantı falan yok hatta 2 akşamdır kasık ağrısı olunca adet olcam diye korkuyorum aynı zamanda bunlar benim adet belirtilerim çünkü ben hiç test yapmadım negatif görmekten korkuyorum yarın vericem ilk kez Protestan fitil kullanıyorum bende sadece akşamları

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.ilk asilama mi belirtilerin var mıydı kaçıncı gün test yapmıştım?Merakla bekliyorum bende merakımdan sordum ard arda😇
Çok tşk ederim. İlk aşılamamdı ewt. Aşılama yapılırken başladı kasık ve bacak ağrım halen ağrıyo öyle söyleyim. Göğüs hassasiyetim de çok fazlaydı.

Aaaaa inş canım güzel haberlerini bekliyorum. Bnm 13. ve 14. günümde pembemsi lekelenmelerim oldu. Bugün yok. Hatta idrar testlerim giderek koyulaştı dedim adet olucam herhalde diye ama devam gelmedi.

Back
X