- 26 Eylül 2014
- 4.537
- 9.920
- 358
Ben de aynı durumdayım,buna bir de 16 aylık sandalye koltuk tepelerinde gezen yaramaz bir kız ve yeni taşınmış her yer koli olan bir ev ekleBir belim agriyo4 kasiklarim agriyor adet olcakmisimda olamıyor musun gibi
Annemgil gelecekmiş 5 günlüğüne evi b... götürüyor eşim cumartesi calisiyo4 bennnapcam bilmiyorum![]()
Ne gözen Canım annen yanında çok şanslısınGerçekten ben de öyle. Bir de baş dönmesi düşük tansiyon var ki inanılmaz. Evde çocuk da var en çok oğluşuma üzülüyorum. Ama şu da var oğlumda bulantılarım 12-13 haftalıkken kesilmişti bundan da aynı performansı bekliyorum. Ben oğluma yemek dahi yedirmiyorum sağ olsun annemler destek hep.
Benim de 16 aylık kızım var hiç ilgilenemez oldum çok üzülüyorum
Gurbette tek başına olmak gerçekten çok zor böyle zamanlarda
Ben de 40.haftaya kadar çatlamadım ama kızım gelmek bilmeyince 41. Haftaya kadar bekledik ve ben son hafta çatladımKızlar çatlaklar için yazıyorum aslında bu biraz kişiye göre değişir. Bir çok sey kullanıp ta kırmızı mor çatlayanları gördüm, hiç bir sey kullanmayıp ta hiç çatlağı olmayanları da. Kilo alımı ve ciltle de alakalı bir durum tabiki. Ben ilk bebeğimde bebek yağı fln kullanıyordum sadece bacaklarımda ve kol altı gögüs kısmında hafif çatlaklar vardı. Sonra doğuma bir girdim çıktım ki karnım mosmor ve çatlamış maalesef yapacak bir sey yok tabiki. O an ıkınma ve hemşireler bastırıyor ondan çatlamış. Şu an beyaz ve azlar. Cokta umrumda değil açıkçası size de tavsiyem önlem almaya çalışın ama. Olursa da canınızı sıkmayın![]()
Ben de yatmadan önce içiyorum daha iyi oluyorBen akşam içiyorum daha iyi geçiyor günüm
Sağlık ocağındaki ebe bana hareketlerini hissetmeye başladığında gel dedi, 18.haftalarda hissediliyor geneldeHangi zamanlarda acaba aşı canım ankaradayım ortalık karışık gitmek istemiyorum pek
Ahh sorma sıcaktan bayılcam artık, iç Anadoludayız kavruluyor buralarAşırı derece sıcak basıyor vücudum yanıyor sizde oylemi kanım.galiba çok yükseldi bugün burnumda kanadı daha çok erken
Normalde yorganla yatardık yazın bile ama şimdi nerdeyse don atlet yatacaz
Çok geçmiş olsun Canım bol bol dinlen, sağlıkla devam etsin inşallahSağolun canlar simdi geldik doktordan alttan baktı ufak bi kanama alanı var ama bebekler iyi dedi baya bi inceledi bakın hareket ediyorlar diye tek tek gösterdi bu zamanlarda olabilir yerleşme asamaları olduğundan olabilir dedi işte bildigimiz seyler ama ister istemez sancıda olunca bişey oluyor sandım aklımda kalacagına gideyim dedim progestan başladı bişey olursa üç dört güne kendini belli eder zaten dedi herhangi bişey olursa da gelin dedi. Böyle simdilik ağır bi iş yapmadım genelde oturuyorum yatıyorum dün aksam cok bunaldım biraz yuruyuse cıktık fazlamı abarttık acaba dedim insan herseyden nem kapıyor tuvalet dışında kalkma ayaga dedi desteğiniz için sağolun inşaallah iyi olacak hersey miniklerim bana tutunacak![]()