- 31 Temmuz 2017
- 1.189
- 1.036
- 133
Kızlar iyi geceler, nasılsınız ? 9+1 olduk bugün, dün Dr kontrolü vardı. Hiç sıkıntı yoktu, kollarını oynattığini bile gördük o derece. Ama bugün içime bir sıkıntı düştü.. bir şey olmuş mudur sıkıntısı.. istisnasız 3-4 güne böyleyim. Şu ana kadar hiç istifra etmedim ama hep ogurmem oldu. Öğlen hatta oldu en son ama akşam iştahım açıldı tabi sadece ekmek peynir salata için açıldı yani.. yani diyeceğim o ki bazen denk geliyor okuyorum, belirtilerin bittiyse Allah korusun bişey olmuştur filan yazıyor herkes birisi bir şey olmuş mudur diye sorduğunda.. yani kızlar ruh halim hiç iyi değil.. daha dün gördüm bebisimi ama bugün ya bişey olduysa korkusu var. Dr 3 hafta sonra ikili teste çağırdı.. bu ruhsal bunalimlara nasıl çare bulacağım bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl?
İnan ki aynı durumdayım seninle ilk defa bugün kalp atışını duydum. Bugüne gelene kadar hergün kötü senaryolar yazdım kafamda. Şimdide sanki göğüslerimdeki ağrı gitti ya bişey olduysa korkusu yaşıyorum. Çok zor bir psikoloji ve kendi kendimize bugünlerde işkence yapıyoruz gereksiz yere. Herşey Allahtan diyorum nede yapsak ömrü varsa yaşıcak ama içimdeki korku gitmiyor.