• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben randevumu yarin biliyodum bugunmus😱simdi hazirlandim apar topar cikicaz donuste cinsiyeti ogrenmis olup gelirim imsallah buraya🤭
Merakla bekliyorum sonucunu 😁ne güzel işte keşke bende unutsam randevumu böyle çat diye gitsem 🤣

Canim gunaydin benimde 10 11 gibi artmisti doktir hormonlar yukseliyo ondan olur bikac haftaya gecer demisti gercekten 13 14 ten sonra azaldi
En azndan iyi olduğunun sinyalini alıyoz bunada şükür :KK51: 14te başladı dedm noluyo ben vücutta bi tuhaf:KK70:

Bir de şeyi merak ediyorum ben adetimin 18. Günü olan ilişkiyle hamile kaldım tek seferlik ilişkiyle yani ne öncesinde ne sonrasında ilişki olmadı😁 10 gün sonra falanda adet olmam gerekiyordu olmadım leke geldi sadece ve hamile olduğumu öğrendim. Cinsiyetini merak ediyorum bu yüzden adet bitimi hamile kalınırsa kız olur derler sonlara doğru da erkek
Benm 4 gun erken yumurtlama tek ilişkiyle canm adetin 9.gunuydu bebem kız :emir_bebek:normalde tersini biliyodum bende ama senin dediğin bana uydu:rolleyes:

Bu arada bende bebeğimin hareketlerinin hissediyorum doktorlar henüz erken desede ben eminim 😁 hani böyle balıklar yüzerken dalgalanırya ağır ağır kayar gibi öyle hareket hissediyorum. Çok sık sürekli değil ama ya sabahları yada akşamlari hissediyorum ❤
Bndede arada his gbi bişy oluyo tam net olmasada sanki baloncuk patlaması gbi bisey :KK76: gaz seysi flansa bile söylemeyin nolur ben kendimi kandirmak istiyom iyi geliyo psikolojime:KK70::KK70:

Günaydınlar olsun efenim :KK37: hani bu bulantılar hafta ilerleyince bitiyodu benim öncekinden daha fazla bikac gündür :KK70:bide şey yazcaktım okudum ama kim yazdı bakmamışım benm kizce 10 haftada baya sekilliymis kolu bacağı flan genelde de sırt üstü flan yatiyo dönüyo hıçkırıyo ama zıplama flan yok cinsiyet tahmini yapanlar için yazayım dedim:KK68:
Geçmiyor kuzum ya 15 haftalığım hala hergün kusuyorum geçecek gibi de durmuyor maalesef 😢🤲🏻

Günaydınlar olsun efenim :KK37: hani bu bulantılar hafta ilerleyince bitiyodu benim öncekinden daha fazla bikac gündür :KK70:bide şey yazcaktım okudum ama kim yazdı bakmamışım benm kizce 10 haftada baya sekilliymis kolu bacağı flan genelde de sırt üstü flan yatiyo dönüyo hıçkırıyo ama zıplama flan yok cinsiyet tahmini yapanlar için yazayım dedim:KK68:
Günaydın canım valla al benden de okadar 12.haftada azalmıştı hiç kusmadım 10gün falan geçti herhalde artık dedim ama cumartesiden beri yine berbatım bian olsun kesilmiyor sürekli agzımda acı bir tat bir yandan da yanma oluyor hep cıkaracak gibiyim😕

Günaydın canım valla al benden de okadar 12.haftada azalmıştı hiç kusmadım 10gün falan geçti herhalde artık dedim ama cumartesiden beri yine berbatım bian olsun kesilmiyor sürekli agzımda acı bir tat bir yandan da yanma oluyor hep cıkaracak gibiyim😕
Çok fena bisey yaa yavruslar için katlancaz artık iyi olsunlarda inşallah :KK51:

Bir de şeyi merak ediyorum ben adetimin 18. Günü olan ilişkiyle hamile kaldım tek seferlik ilişkiyle yani ne öncesinde ne sonrasında ilişki olmadı😁 10 gün sonra falanda adet olmam gerekiyordu olmadım leke geldi sadece ve hamile olduğumu öğrendim. Cinsiyetini merak ediyorum bu yüzden adet bitimi hamile kalınırsa kız olur derler sonlara doğru da erkek
benim oğlum erken yumurtlamada oldu adetten hemen sonra buda ayni sekil oldu gene oglan mi diyorum acaba 🙈 keske banada uysa sizin dedikleriniz 😀

Merakla bekliyorum sonucunu 😁ne güzel işte keşke bende unutsam randevumu böyle çat diye gitsem 🤣
Ahh sorma simdi ciktm doktordan ne yaptiysa cinsiyet gostermedi doktor bile inat etti cok bakti renkli normal evirdi cevirdi yok gostermedi😂
Süper yaa hadi inşallah öğrenir gelirsin surda bekliyom kıpırdamadan :rolleyes: :rolleyes:
Yok bacim yine hayaller hayatlar 😂10 gun sonra gel bakalim dedi ogunde gostermezse doguma kadr cinsiyet ogrenmicem😂😂

Ahh sorma simdi ciktm doktordan ne yaptiysa cinsiyet gostermedi doktor bile inat etti cok bakti renkli normal evirdi cevirdi yok gostermedi😂

Yok bacim yine hayaller hayatlar 😂10 gun sonra gel bakalim dedi ogunde gostermezse doguma kadr cinsiyet ogrenmicem😂😂
Inada bak tospikte :KK17: ille merakta bırakacaklar nolcak ucundan bucagindan azicik gösterse sanki :KK70:bi dahakine gösterir inşallah sağlığı yerinde olsunda:KK37:

Ben yazdım cnm benim kızımda dönüyordu ama zıplamıyordu sadece sırt üstü sağa sola kayardı, ama bu seferki bildiğin ayaklarıyla keseye vurup vurup geriye atıyordu kendini zıplayarak biz çok şaşırdık hatta kızım dedi aaa napıyo kardeşim zıplıyor anne dedi orda bu erkek galiba dedim ah zaman geçsene ya durdu valla cinsiyeti belli olanlar kızı olup zıplayan varmıydı😁

Ayy sıpaya bak yaa utangaç demekki annesi 🤣 teorilere devam o zaman

Hayr ben 3 hafta dolfugundan ogrendim gebeligi cunku ekstra ilaclar vardi kullandigim ve her ay suphe olsun olmasin test yapardim hemen biraktm simdide sanirim 14.haftaha basladigim an kalp ilacina baslicam ama benim carpintim bu surec boyunca 3 kez falan rahatsiz etti Allah gercekten kolayligini verio

Ins benimde oyle olur 3 kez olsa daha ne isterim nbiz kaca cikti en fazla gebelikte

Ben yazdım cnm benim kızımda dönüyordu ama zıplamıyordu sadece sırt üstü sağa sola kayardı, ama bu seferki bildiğin ayaklarıyla keseye vurup vurup geriye atıyordu kendini zıplayarak biz çok şaşırdık hatta kızım dedi aaa napıyo kardeşim zıplıyor anne dedi orda bu erkek galiba dedim ah zaman geçsene ya durdu valla cinsiyeti belli olanlar kızı olup zıplayan varmıydı😁
Canım benim kızım öyle hareketliydi ki ayni anlattığın gibi keseye vurur attırırdı kendini zıplardı. Çok erken haftalarda doğum pozisyonu almıştı hep baş asagi dururdu nitekim erken doğdu doktor kuvözü falan hazırladı ama ameliyathaneyi öyle bir inletip ağlamışki doktor bunu yollayın annesinin yanına cadı demiş 🤣🤣 Fotoğraflarımız var o anlarda gerçekten öyle ağzı bir karış açık hepsinde

Canım benim kızım öyle hareketliydi ki ayni anlattığın gibi keseye vurur attırırdı kendini zıplardı. Çok erken haftalarda doğum pozisyonu almıştı hep baş asagi dururdu nitekim erken doğdu doktor kuvözü falan hazırladı ama ameliyathaneyi öyle bir inletip ağlamışki doktor bunu yollayın annesinin yanına cadı demiş 🤣🤣 Fotoğraflarımız var o anlarda gerçekten öyle ağzı bir karış açık hepsinde
Ozaman bu tezde çöpe 😂 kız bebeklerde zıplayabiliyor yani🤣

Ultrasyon da asa yukari bi hafta ileride olan bebekler erkek oldu tezi var bende bayadir dikkat ediyorum da erkekler daha iri oluyor herhalde ondan. Bende de mesela 11+5 de bakildi usg de 12+4cikti boyle olan cok ark var.
Ve mantikli da kizlar hep daha minyon oluyor

Back
X