• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ben soylesem almazdi ne gerek var bakla borulce doldurcan demi derdi sirf orkinos levrek koymak icin derin dondurucu alcakmis 🙈🙈 bide temizlese valla 5-10kg baliklari temizleyem derken ellerm delik desik oluyo
20gun icinde tekneyle baliga gittiler 10ar kg balik getirdiler hepsini aksam temizletti naptik baliklari bil bakalimmm? Komsulara dagittik askim kokar gorduler cani ceker ona da ayip olmasn diye diye elimde yarmkg balik kaldi onu da siz yiyin dedi
Keyfinede duskun beyefendi ozaman gelip kendi temizleyecek yada babam gibi yapıp annem sevmiyor eve getirme diyor oda getirmiyor. Millet de bayram ediyor dağıtıyor rezilliği yenianneyim çeksin gunh be

Nereli bende kayseri ankara karışırım

Tuvalete banyoya karışmıyorum zaten 2 adım çamaşır suyunu sıkıyorum geceden anlıyor yıkıyor ikisinide🤣
Marasli kaynanama da 1kere gittik daha yemekleri guzel hakkaten de bizimkiyle cok farkli ben onlar gibi yapem dedim beceremedm sonra iki yoreyi birbirine karistrp uyguladm ogrenmeye basladn dedi benmki ozlediginden gurbette hissetmesn diye yapiyom bazende havalara giriyo deli ediyo beni

Keyfinede duskun beyefendi ozaman gelip kendi temizleyecek yada babam gibi yapıp annem sevmiyor eve getirme diyor oda getirmiyor. Millet de bayram ediyor dağıtıyor rezilliği yenianneyim çeksin gunh be
Tesellim dondurucu olursa temizlemeden koycakmis restaurantlara satcakms 🙈🙈 neyseki bu ara gidemiyo baliga rahatm bide her zaman tutamiyo sinirli geliyo 😁😁😁

Marasli kaynanama da 1kere gittik daha yemekleri guzel hakkaten de bizimkiyle cok farkli ben onlar gibi yapem dedim beceremedm sonra iki yoreyi birbirine karistrp uyguladm ogrenmeye basladn dedi benmki ozlediginden gurbette hissetmesn diye yapiyom bazende havalara giriyo deli ediyo beni
Gecenlerde wc nin ikisinede domestos siktim duvarlara kadar fircaliyodmki zehirleniyodm 🙈🙈 gozlerim yandi nefesm kesildi bide diyo ki az dokcen yavrum boca etmisin diyo allah razi olsun dislerini fircaladiktan sonra lavaboyu siler sabun doldurur sadece esimin gorevi bu 😁😁

Ya hamilelik insanı zaten aşırı duygusal yapıyo bunlar daha dikkat etceklerine ağızlarına gelenleri söylüyolar. Ben eşimi sürekli uyarıyorum ben yüksek sesle konuşmaya alışkın değilim diyorum bana sesini yükseltme kırılıyorum diye
Aynen canim anlamiyorlar kolay geliyo herhalde onlara keske biraz da onlar duygusal olabilse 😔

Canımm sen yine de hep pozitif olmaya çalış yüzün hep gülsün canını sıkma hiç❤
Tesekkur ederm canim 🥰🥰polyannacilik oynuyom yillardir alistim artik unutuyom adama kiziyom agliyom bi kacgun sonra niye kizdigimi unutuyom iyi oluyo ama saflastigimi hissediyorm
ben esimi seviyorm ya cogu seyi onu mutlu etmek icin yaparm ikimizinde birbirimizden baska kimsesi yok oda yapar kizmis gibi durur ama dedigimi mutlaka yapar

Yapmayın kızlar iş falan kimseye yaranamazsınız olan da size olur dün tüm evi temizledim nasıl belim ağrıyor. Kayınvalidem temizlik arasında geldi tüm evi inceledi resmen. Her tarafa baktı. Ağlayacaktım. Sağolsun ilk başlarda midem çok bulanırken yemeğimi falan yapıyordu. O konuda hakkını yiyemem ama çok meraklı ve çok müdahaleci. Dolaplarımın içinden, giyinme odama falan hepsine baktı. Eşimin kendine ait uğraştığı bi odası var oraya hiç bakmıyorum ben temizliği falan eşimde hep akşam eşime de kızmış dağınıktı orası diye eşimde sen niye geziyorsun bizim evi karıştırıyorsun demiş. Duyunca şok oldum da neyse.
Sen ne dedin terbiyesiz resmen yao_O
Heheh tahmin ettin malatya maraş va dedim oralar normal yemekleri çok güzel biz de maraş antep urfalilarla büyüdük ondan kültürümüz oluştu
Gecenlerde wc nin ikisinede domestos siktim duvarlara kadar fircaliyodmki zehirleniyodm 🙈🙈 gozlerim yandi nefesm kesildi bide diyo ki az dokcen yavrum boca etmisin diyo allah razi olsun dislerini fircaladiktan sonra lavaboyu siler sabun doldurur sadece esimin gorevi bu 😁😁
Allah seni napmasin canindan dahamı degerli😡😡😡😡 esin ne iş yapyor

Ysmnondr Ysmnondr sagol canim 🥰

Benim altında arabam hastaneyedir kendim gidiyorum cocugumuda okula götürüp getiriyorum

Sabah 7de kalkıp kahvaltısında hazırlıyorum yok ya ben tekrar ise başlamalıyım ama 2 kat eziyet
Ben tam kullanamiyom ehliyetm var ama bizim araba kocaman
biraz iyilesince is bakcam hayat gecmez boyle evde durunca bisey yapmiyoz zannediyorlar isteyken de yorulucaz ama en azindan maddi ozgurlugumuzu kazanmis olcaz
Bi de kpss calismayi dusunuyom tekrar 2sene var bakalm 2seneye kadar neler olacak durumlar nasil degisecek ama kazanacagm hem akrabalara babama inat hemde kendimin ve kizimin gelecegi icin.

Ayy okudum okudum kendimden utandım şuan kalkcam temizlik yapcam bee inşallah kocam flan gizlice girip gezmiyodur buralarda yoksa yedim ayvayi :KK17: :KK70: yahu siz ne hamarat insanlarsınız ben aylardır naza cekiyom kendimi dgru düzgün hiçbişey yapmiom yemeğinde nazlana nazlana salata diye yalvariyo öyle yapıom anca o_O

Heheh tahmin ettin malatya maraş va dedim oralar normal yemekleri çok güzel biz de maraş antep urfalilarla büyüdük ondan kültürümüz oluştu

Keske bende oralarda buyuseydm valla kulturleri bile cok farkli aileler birbirine duskun en azindan bizde kardesn en buyuk dusmanin guvenemiym burda kimseye bu yasima kadar cok kazik yedim sulaleden
Esimin haberi yoktu kiz o da doker bazen temizler ama pek nadirdir

Ayy okudum okudum kendimden utandım şuan kalkcam temizlik yapcam bee inşallah kocam flan gizlice girip gezmiyodur buralarda yoksa yedim ayvayi :KK17: :KK70: yahu siz ne hamarat insanlarsınız ben aylardır naza cekiyom kendimi dgru düzgün hiçbişey yapmiom yemeğinde nazlana nazlana salata diye yalvariyo öyle yapıom anca o_O
Allah iyiligini versin bizim beyler cok pimpirikli ondan yoksa beni biraksan uff ne pislenmis diyene kadar yapmam 🙈🙈

Allah iyiligini versin bizim beyler cok pimpirikli ondan yoksa beni biraksan uff ne pislenmis diyene kadar yapmam 🙈🙈
Bnmkide öyle aslnda aşırı titizdi ruh hastası :KK70: ilk eğlendiğimiz zaman depresyona bi girdim evi belediye gelse temizlemeye yeriydi valla gormezden gelmeye alıştı :KK70:sonra okula başladım flan derken düzeldi psikolojim baya duzenliydim yetistiriyodum herşeyi çok mutluydu garibim en son donemde bebemden daha değerli deil istiyosan kendin yap diye carlayinca kıyamam yine içine atmaya başladı o_O:KK70: dur bi temizlik yapayımda ici şenlensin kiyamam:KK60:

Ben bir şey demedim ya valla yaptıkları falan da çok o yüzden kötüye yormamaya çalışıyorum ama üzülüyorum geçen de kayınpederim, eşim, ben ve kayınvalidem yemek yerken emzirme konusunu ve önemini açtı. Eşime dedim, kim ne derse desin, arkamda duracaksın, yıpratmayacaksın beni diye. Daha doğmamış çocuğun emzirilmesi konusunda bile bir şey diyorlar.

artik buda babaci olursa o popoyu kizartirim isirmaktan 🤣 sen senelerce cocuk hasreti cek onun icin bisürü eziyet cek gözünden sakin üstüne titre oda seni hic takmasin umrunda olma ayy cok kötü valla anlatamiyorum icim yaniyor heleki bazen sarilmak isteyincee itekleyip babam sarilsin diyo ölmek istiyorum o an😭
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama büyüyünce değişecekler bu kadar yoğun sevgi karşılıksız kalamaz, kalmamalı inşaallah aminnn
Dün ekşili sulu köfte yaptım söylemesi ayıp bugün dedim tavuk göğsümü sarsam da fırında yanina patates yapsam öğlende çocuk değişik yemek istiyor.

Bizim evimizde bugun yapildi Eşim yarın yemez tembel isiymis hergun yemek yapılacakmış erindigimden yapmiyormusum. Ben 1 ayda mutlaka yağlama, mantı, karnıyarık , işkembe mumbar vs ki pilav 2 3 günde bir herşeyi yapan insanim.
Daha ne yapayim nerdeee
Kahvaltıda patates kızarır yanina yumurta
Yada börek yaparim yanina yumurta
Tek birgün bisey yemezler
Kız masaallah ve yuh diyorum sana fena alıştırmışsın. Sen bunları ne ara yapıyordun bir de şimdi hamilelik tabiki yetişmez olmaz eskisi gibi haaa bir de doğumdan sonrası var bunun. Eşin sana o kadar güveniyor ki her koşulda yapabileceğine inanıyor. Belki daha önceleri de hastayken falan dinlenmeyip onu kirmadiysan bu durumda da yapabilirsin diye düşünüyor. Bence çok güçlüsün o da bunun farkında ama kendini yıpratıyorsun valla he de geç.
Benim ki hiç iş yapmaz yardım etmez bir ampul bile takmaz diye dertleniyordum ama işimede bu kadar çok karışmaz bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdinde valla o da 😂 iş istemeyeyim diye bana da bir sey demez.

Kizlar gozlerimi aca aca okudum😱😱gelince kocami basimin ustune koycam eve supurge actm die bana trip atti adam ben yaparim sen nie yapiosun iki canlisin yat dinlen die yemek 2 gunluk de yaptigim olur hic yapmadigimda elinden gelir hersey yanliz yasadigi icin bekarken temizlik yemek Allah razi olsn.Vallahi allah kolaylik versin sizin kocanlar kaynana gibi olmuslar biraz basinizda 🙈

Yapmayın kızlar iş falan kimseye yaranamazsınız olan da size olur dün tüm evi temizledim nasıl belim ağrıyor. Kayınvalidem temizlik arasında geldi tüm evi inceledi resmen. Her tarafa baktı. Ağlayacaktım. Sağolsun ilk başlarda midem çok bulanırken yemeğimi falan yapıyordu. O konuda hakkını yiyemem ama çok meraklı ve çok müdahaleci. Dolaplarımın içinden, giyinme odama falan hepsine baktı. Eşimin kendine ait uğraştığı bi odası var oraya hiç bakmıyorum ben temizliği falan eşimde hep akşam eşime de kızmış dağınıktı orası diye eşimde sen niye geziyorsun bizim evi karıştırıyorsun demiş. Duyunca şok oldum da neyse.
Enteresan ve çok ayıp yaptığı. Kusur aramak ne ya. Hani dese yardıma ihtiyacın var mı eksik bir şey varsa ben yapayım... Değişik ama kaynana tiplemelerinden biri; benim her şeyde hakimiyetim olsun, benim söylediklerim yapılsın, hep ben iyi olayım... Tabi zamanla düzelebilir sen kendini yıpratma hele bebekle ilgili ne derlerse he de geç çünkü bu zihniyet açıklamalarını dinlemeyip seni çileden çıkartabilir.

Kizlar bugün bebegimin hareketlerini cok asagida hissediyorum. Sezeryan dikisimin altinda hatta. Endişelendim, daha onceki gunler bu kadar asagida degildi. Neden olabilir acaba?

Back
X