• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Karsimda eriyip bitmesine tahammul edemiyorum artik 43 kiloya dustu ya ne yaptiysak olmadi cok mucadele ettik.
Hayır soguk bir yorum degil bizde bunu diyoruz aslinda hepimiz ölücez doganin kanunu bu kendine gel diyorum bazen yapiyorum bazen yeniliyorum sanirim.
Valla annem bizden daha guclu o haliyle hala bizi yemege almaya calisiyor gülüyor kahkaha atıyor kafasini dagitmak icin orgu oruyor.
Hayatı soyle akısına birakip yasamayi ogrenememisim babam gibiyim herhalde..
Ama toparlicam biliyorum oglum icin, daha onemlisi kendim icin.
Canım anneciğine Rabbim şifa versin Allahtan umut kesilmez benim kayınvalidem pankreas kanseriydi çok büyüm bir ameliyat geçirdi bu ameliyatla en fazla beş yıl daha Yaşar denildi yedi yıl oldu maşallah pire gibi hala yaşlılarda yavaş ilerliyor kendini yıpratmak yerine onunla güzel vakit geçirmeye çalış sen de bir annesin evladının da sana ihtiyacı var hem karnındakinin hem de yanındakinin Rabbim sabırlar versin teyzeye de şifa versin🙏

Kızlar merhaba bir sonraki kontrolümde 27+3 olacağım şeker yükleme testi yapılacak geçen kontrolümde doktor kilona dikkat et fazla almışsın dedi karbonhidratı kes dedi. Ama gelin görün ki vazgeçemiyorum sürekli aç hissediyorum kendimi tatlıdan da vazgeçemiyorum ve şeker çıkacak diye çok korkuyorum ne önerirsiniz ne yapmalıyım yürüyüşe başladım ama her gün çıkamıyorum çok hareketsizim bu arada söylemekten çekiniyorum ama 10 kilo aldımm :((

Merhaba kizlar son 2 3 gundur geceleri ellerimde uyuşma ve karincalanma oluyor surekli uyandigim icin farkediyorum var mi benim gibi olan normal mi neden olur bilemedim 🤷‍♀️
Benim de hamileliğin baŞından beri var canım hep ellerim uyuşmuş bi şekilde uyanıyorum bi tarafıma çok yatsam uyuşuyor falan doktor calsiyum verebilirim ama o da ağır geliyor mideye genelde çok aşırı olmadığı sürece normal demişti

Ben onlarin hepsini yaptim hastane cantami hazirladim bebegin kiyafetleri benimkiler filan her sey hazir dolabi da hazir🥰
Ogluma oda yapicam onunla ilgileniriz artik kızinda besigini filan cikarmadim yapacak isler olur ya.
Mutfak dolaplarini silip yerlestiririm ya baya zaman alır.
Evin isi bitmez😊
Haklisin artik bizi bir kosusturmaca bekliyor benim daha bi suru isim var 🤔🤔 orgu yapabiliyosan bebisine cingirak orebilirsn ben onu yapicam.gecengun benim kiza amigurimi bebek yapmaya calistim öcü gibi oldu ama kizim cok begendi baktikca kendimden utaniyorm 🤭🤭
Camlara felan da girismek lazim halilari degistirmek gerek off off bi dunya is 😅😅

Haklisin artik bizi bir kosusturmaca bekliyor benim daha bi suru isim var 🤔🤔 orgu yapabiliyosan bebisine cingirak orebilirsn ben onu yapicam.gecengun benim kiza amigurimi bebek yapmaya calistim öcü gibi oldu ama kizim cok begendi baktikca kendimden utaniyorm 🤭🤭
Camlara felan da girismek lazim halilari degistirmek gerek off off bi dunya is 😅😅
Cok is var ya benimde oyle halilar camlar dolaplar..
Amıgurimi bende deniycem🤭

Canım anneciğine Rabbim şifa versin Allahtan umut kesilmez benim kayınvalidem pankreas kanseriydi çok büyüm bir ameliyat geçirdi bu ameliyatla en fazla beş yıl daha Yaşar denildi yedi yıl oldu maşallah pire gibi hala yaşlılarda yavaş ilerliyor kendini yıpratmak yerine onunla güzel vakit geçirmeye çalış sen de bir annesin evladının da sana ihtiyacı var hem karnındakinin hem de yanındakinin Rabbim sabırlar versin teyzeye de şifa versin🙏
Sagol canım allah ne derse o olacak herkesin bir zamani var.
Dogru diyorsun annemle iyi vakit geciriyoruz aslinda o masallah guleryuzuyle yaptigi sakalarla bizi mutlu etmeye calisiyor bizde yaninda olmaya calisiyoruz.
Bizden daha guclu oldugu kesin.
Amin kuzum allahtan umut kesilmez hayatin kime ne getirecegi hic bilinmiyor.
Sagol kuzum destegin icin🤗🥰

İyi akşamlar hanımlarrr 😊 uzun zaman sonra bugün kontrole gittim. En son detaylıyla girmiştim 24 Kasım da. Bebeğim kocaman olmuş 1 kilo 200 gram ve 29+2 haftalığız 😍 şeker yüklemesi de yapıldı. Doktor kan idrar bakalım demişti bi gittim o içecekten verdiler :KK70: neyse ki çıkmadı. Kanımm çok düşükk. Kan ilacı yazdı. Bi de enfeksiyon var onun için de 5 günlük bi ilaç yazdı. Kan için napabilirimm? Gittikçe düşüyo. Çayı felan kesiyorum yarından itibaren.Kırmızı ette yiyorum pekmez de aslında ama daha çok mu tüketmeliyim bilemedim.

İyi akşamlar hanımlarrr 😊 uzun zaman sonra bugün kontrole gittim. En son detaylıyla girmiştim 24 Kasım da. Bebeğim kocaman olmuş 1 kilo 200 gram ve 29+2 haftalığız 😍 şeker yüklemesi de yapıldı. Doktor kan idrar bakalım demişti bi gittim o içecekten verdiler :KK70: neyse ki çıkmadı. Kanımm çok düşükk. Kan ilacı yazdı. Bi de enfeksiyon var onun için de 5 günlük bi ilaç yazdı. Kan için napabilirimm? Gittikçe düşüyo. Çayı felan kesiyorum yarından itibaren.Kırmızı ette yiyorum pekmez de aslında ama daha çok mu tüketmeliyim bilemedim.
Oyyy masallah senin dogum gelmis bacim 🤭🥰Cay hic tuketmedigim halde benim kan düstü valla bende nasil yukseltcem bilmiorm 20 gundur kan ilaci kullaniorm.

Merhaba kızlar son bi kac gündür okuyamadım umarım herkes iyidir. Bisey sormak istiyorum. Cinsel ilişkiden sonra dışarıya normal den daha fazla sıvı gelmesi normal mı yani daha önce hiç böle bisey başıma gelmedi. Idrar kaçırma gibi değil baya su geldi . Bebegin suyundan korktum
Bende de oyle oluyo dahami cok isiyesim geliyo anlamiyorum su gibi gidiyo korkmaya basladim. Hatta bende genelede iliskiden sonra sanki kasilmalarim daha cok oluyo gun boyu bide bebek az hareket ediyo🥺

Canım idrarda mı enfeksiyon çıktı benim de çıktı ne verdiler ilaç olarak?

Kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür herşey yolunda hiçbir sorun yok dedi doktor. Kendi doktorum hep uzun olacak boyu diyordu. Bugün detaylı ultrasonu yapan doktorda aynı şeyi söyledi. 24. haftada 31 cm olmuş. Eşimle bende uzun boyluyuz zaten. Acaba diyorum yenidoğan kıyafeti almasam mı. Hemen küçük kalır mı. Bilmiyorumda kaç aylık almalıyım kıyafetleri ilk hamileliğim. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum ☺️

Evet sanki bisey oldu diyorum kendi kendime kuruntu yapiyorum. Hareketlerini dinleme basliyorum gun boyu daha cok az tekmeliyo acaba sirtinimi donmus oluyo bilemiyorum
Benim hareketler azalmiyor da karnimda sertlik oluyor gün boyu ve rahatsizlik hissi oluyor.

Oyyy masallah senin dogum gelmis bacim 🤭🥰Cay hic tuketmedigim halde benim kan düstü valla bende nasil yukseltcem bilmiorm 20 gundur kan ilaci kullaniorm.
Ben son zamanlar da aşırı tüketmeye başlamıştım :(

Carpintim cok die kardiyolojiye ciktm halsizlik ve carpinti kanin dustugu icin oluyor dedi ve kan 2 ayda anca yukselir dedi 😔sezeryan olacagm icin ameliyata kadr kanimi yukseltmem lazim
Benim de bazen çarpıntım oluyordu. İlk başlarda kansızlığı çok umursamıyordum ama doğuma doğru yaklaştıkça gözüm korktu açıkcası. İnşallah seninde benimde yükselir :(

Back
X