- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Güzel şekilde sonuçlanır inşallah tedavinizMerhabalar, umuyorum herkesin sonucu pozitif olur. Çok okudum fakat ilk defa yazıyorum foruma. Sanırım heyecanımdan dolayı paylaşmak istedim. Benimde transferim yarın , merakla bekliyorum
Çok teşekkür ederim umarım isteyen herkesin bir an önce olur, ne zor süreçler. Kaba bir tabir olucak ama derler ya eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar. Sanırım buraya yazma ihtiyacımda bu yüzden. 5. Gün embryosu ilk tüp bebek denemem. Sizin süreciniz ne durumda ?Güzel şekilde sonuçlanır inşallah tedavinizkaçıncı gün embriyosu
Ah umarım. Çok meraktayım. Ne güzel siz hamilesiniz , sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız umarımİns yarından itibaren bebeğimle olursun
Bende 20 gündür filan kullanıyorum ama pek bir yan etkisi olmadı. Yalnızca biraz akıntım arttı ve göğüslerimde dokununca ağrı oluyor.Estrofem kullanan var mı aranızda kizlar ya bende aşırı uyku hali sersemlik yaptı sabahtan beri birer saat aralarla uyuyakaliyorum
Ben günde 3 tane kullaniyorum ama uyku yapmadi bende hicEstrofem kullanan var mı aranızda kizlar ya bende aşırı uyku hali sersemlik yaptı sabahtan beri birer saat aralarla uyuyakaliyorum
Bende 20 gündür filan kullanıyorum ama pek bir yan etkisi olmadı. Yalnızca biraz akıntım arttı ve göğüslerimde dokununca ağrı oluyor.
Sersem gibiyim sürekli uyuyorum ben hoş estrofem mi yapiyo sadece onuda bilmiyorum ama estrofemin yan etkisinin çok olduğunu duymustumBen günde 3 tane kullaniyorum ama uyku yapmadi bende hickişiye göre degişiyordur belki
Eşimde morfoloji yüzde 1 sayı 14 milyondu. 21 den 18 i olgun çıktı 14 ü döllendi 12 si 5. Güne geldi. Bende istanbula gelecektim bursada da açıldığını öğrenince bursada başladım bahçeciye şimdiye kadar çok memnunum doktorumdan da ekipten deEşinin spermle ilgili problemi varmı peki 21den kacinolgunduki yumurtanın ? Aynen nasip kısmet rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben Konya'ya yakın yaşıyorum ama İstanbul bahçeci umutta tedavideyim.ay inşallah günler yaklaşıyor müjdeyi almak nasip olsun
Sende kaç tane var canım embriyoEşimde morfoloji yüzde 1 sayı 14 milyondu. 21 den 18 i olgun çıktı 14 ü döllendi 12 si 5. Güne geldi. Bende istanbula gelecektim bursada da açıldığını öğrenince bursada başladım bahçeciye şimdiye kadar çok memnunum doktorumdan da ekipten de
Bence çok iyi bı rakam embriyo kaliten muhtemelen güzeldir bana Ankara ve Bursa daha yakındında da gönlüm merkezdeki bı Dr istediği için İstanbul'u tercih ettim ben tedaviye başladığımda ilk muayene falanda ucretsizdi hatta Bursa'daki Betül hanımdı sanırsam sevindim memnun olmana daha önce varmı denemelerinEşimde morfoloji yüzde 1 sayı 14 milyondu. 21 den 18 i olgun çıktı 14 ü döllendi 12 si 5. Güne geldi. Bende istanbula gelecektim bursada da açıldığını öğrenince bursada başladım bahçeciye şimdiye kadar çok memnunum doktorumdan da ekipten de
Burası gayet güzel bir yer herkes herkese derdini anlatabiliyor çevremizdeki insanlara soramadigimizi burda öğreniyoruz haklısın bizi bizden başka anlayan olmaz amin inşallah rabbim hakedecek olan ve isteyen her kadına anneliği tattirsin.benim bu ay 3.denemem olacak insallahÇok teşekkür ederim umarım isteyen herkesin bir an önce olur, ne zor süreçler. Kaba bir tabir olucak ama derler ya eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar. Sanırım buraya yazma ihtiyacımda bu yüzden. 5. Gün embryosu ilk tüp bebek denemem. Sizin süreciniz ne durumda ?
İnşallah sağlıklı, hayırlı bi süreç geçirir ve istediğiniz haberi alırsınız. Ben henüz ilk denemem ve insanın girip çıktığı duygular gerçekten kolay değil. Ama sanıyorum umut herkesi dinç tutuyorBurası gayet güzel bir yer herkes herkese derdini anlatabiliyor çevremizdeki insanlara soramadigimizi burda öğreniyoruz haklısın bizi bizden başka anlayan olmaz amin inşallah rabbim hakedecek olan ve isteyen her kadına anneliği tattirsin.benim bu ay 3.denemem olacak insallah
Bence çok iyi bı rakam embriyo kaliten muhtemelen güzeldir bana Ankara ve Bursa daha yakındında da gönlüm merkezdeki bı Dr istediği için İstanbul'u tercih ettim ben tedaviye başladığımda ilk muayene falanda ucretsizdi hatta Bursa'daki Betül hanımdı sanırsam sevindim memnun olmana daha önce varmı
İns cnm öyle düşün öyle olsun bu topik çok kismetli ins sende onlardan olacaksın ve bütün transfer olanların daAh umarım. Çok meraktayım. Ne güzel siz hamilesiniz , sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız umarım
İnşallahh kuzum bu 3. Denemem artk o haberi vermek istiyorum . Allahın izniyle çok umutluyum tutsun diye hersey yapıldı histereskopi çizik atma 5.gun embriyosu oldu 2 tane yerleştirildi 1.kalite inşallahhh olurHayırlı olsun ins pozitif haberinde yazarsın
Herkesin mücadelesi çok yorucu inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bahçeci zaten gebelik vaad etmeyen embriyoyu dondurmuyoruz diyor önce rabbim bilir daha fazla yormadan mucizelerini bize göndersin inşallah.Hayırlısı olsun hakkında inşallah. Evet embriyolarım kaliteli çok şükür 3 tanesi çok çok iyi dedi hatta doktor diğerleri de iyi kalite hepsi gebelik vadediyor dedi. Benim daha önce bursada başka bir merkezde bir denemem vardı olumsuz. Bu ikinci denemem olacak
Aç yok farketmiyor ama tam transfer saatinizi öğrenin yoksa lavaboya koşup durursun bnim gibi transferdeyken catalda durunken yapmak zorunda kaldım sonrada transfere başladılarBenim transferim yarın, idrara sıkışık gelin dediler ama aç yada tok farkediyor mu acaba ? İş yerinde o kadar yoğundum ki tam konuşamadım hemşireyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?