Süper!! ev batmaya hazirmiAramadılar tekrar, evet hazırım evı süpürdüm sildim, yemek yaptım
Bizim 2. denememiz yarin belli olacak nasipse. idrarda silik çıktı umitlensem mi üzülsem mi bilemedim4.denemem. Sizin??
HahaaaSüper!! ev batmaya hazirmicunku artik eşlere emanett
Yaa sen idrar testi yapmıssın ama genelde silik cıkanlarınki pozitif oluyor diye biliyorum insallah öyle olur canımBenimki 2 tans 3. gun embriyosu canım. 2. Denememiz bu. bugün 10. günüm yarın kanda baktiricam artık iki gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor daha fazla beklemek istemedim varsa çıkar diye düşünüyorum. isteyen herkesin gönlüne göre olsun
Aileden kimse bilmiyo degilmi? Anneler kosuya yardima cunku aradaHahaaa3 4 gun idare eder de, sonrasını bılemıyorum, ben sana tarif ederım yemegı sen yap dıyorum, dısardan soylerız Bosuna mutfak da batmasın diyor
Bence de yapma canım ben de baştan yapmicam diyordum elimde olunca test dayanamadımYaa sen idrar testi yapmıssın ama genelde silik cıkanlarınki pozitif oluyor diye biliyorum insallah öyle olur canımben idrar testi hic denemedim moralim bozulucak diye
Sadece kendı anneme soyledım dua etsin dıyeAileden kimse bilmiyo degilmi? Anneler kosuya yardima cunku aradabende disardan hallediyordum, oncekilerde yemek sıkıntı degilde,bulaşik camasir sorunn
Kacıncı gununuz bugun?Bizim 2. denememiz yarin belli olacak nasipse. idrarda silik çıktı umitlensem mi üzülsem mi bilemedim
Canim hic belli olmaz,bu isin sonunda ne olacagini asla kestiremiyosun. O yuzden yarini bekle. İnş olumlu sonuçlanirrBizim 2. denememiz yarin belli olacak nasipse. idrarda silik çıktı umitlensem mi üzülsem mi bilemedim
İshal olmamak mı gerek..Canım yazamadım dogru yeremi yazıyorum eminde degilim ama bu 3. Yazısımya normalde duphalac verdi doktor bir gün ictim bir gün icmedim ama abartmadan cünkü benim birinci transferde baya sorun olmustu kabızlık , transferin ilk günü cok ıkınmak zorunda kaldım bu sefer de transferin 7 veya 8 olması gerekiyor pazartesi günü ishal oldum bir günlük cok ilginc bir sekilde doktoru aradım sonra duphalac icme bundan sonra dedi kestim hic icmedim kabızlıkta kalmadı suan normalim ama ishal olmam korkuttu beni bakalım
Hayırlısı diyorum
Dua edicem insallah gönlünü ferah tut güzel haberler alacağız yarın allahın hazinesi genişBence de yapma canım ben de baştan yapmicam diyordum elimde olunca test dayanamadımama şuan pişman oldum 2 gündür silik çıkması canımı sıktı biraz. idrar olunca güvenemiyor insan kanda görmeden rahat etmiyor içimiz. Senin de az kalmış zaten kanda baktır direkt inşallah güzel bir değerle haberi verirsin bize de
10. günüm bugün 3. gün embriyosu olduğu için idrarda belirgin çıkacağını düşünmemiştim zaten ama silik olunca da emin olamıyorsun yineKacıncı gununuz bugun?
Yani bilmiyorum devam ederse ishal kötü diye biliyorum cünkü doktorum devam ederse muhakak arayıp haber ver dedi . Muhtemelen iyi birsey degil diye düsünüyorum ama yinede bilemem biraz korkuttu beni sonra normalde döndüm cok sükürİshal olmamak mı gerek..
Amin canım pozitif görünce de is bitmiyor maalesef ama hiç görmeyince insan ilk onu görmek istiyor. İnşallah herkesin gönlüne göre verir rabbimCanim hic belli olmaz,bu isin sonunda ne olacagini asla kestiremiyosun. O yuzden yarini bekle. İnş olumlu sonuçlanirrAllahim kimseye önce umut sonra hüsran yaşatmasin, cok ağir bir duygu çünkü, yaşayanlar bilir. Allah kimseyi ugrastirmasin, herkese kolayca versin inş
Allah razı olsun canım ben de herkes için dua ediyorum inşallah dualarımızın karşılığı olacakDua edicem insallah gönlünü ferah tut güzel haberler alacağız yarın allahın hazinesi genişhaber vericem yarın burdan
Bence normal o zaman sılık cıkması, zaten 15 gunu gecınce koyu cıkıyor normalde de, ınsallah darısı bıze olsun10. günüm bugün 3. gün embriyosu olduğu için idrarda belirgin çıkacağını düşünmemiştim zaten ama silik olunca da emin olamıyorsun yine
Dogrdur herseyın aşırısı zararlı, bana da Bı kagit verdıler, gaz yapıcı yıceklerden, kabız olmaktan kacının yazıyordu.., yarın transferim benım de. İnsallah olumlu sonuc alırızYani bilmiyorum devam ederse ishal kötü diye biliyorum cünkü doktorum devam ederse muhakak arayıp haber ver dedi . Muhtemelen iyi birsey degil diye düsünüyorum ama yinede bilemem biraz korkuttu beni sonra normalde döndüm cok sükür
inşallah öyledir canım çok silik olunca sevinemiyorum bile.. insallah yarin kan sonucu güzel çıkar da darısı başınıza diyebilirimBence normal o zaman sılık cıkması, zaten 15 gunu gecınce koyu cıkıyor normalde de, ınsallah darısı bıze olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?