- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi cikolatagofret
-
ayy inşallah bebişin tutunur sana cnm kaç yumurtan vardı biraz bahsedermisin bana doktor 10dan fazla olursa birdahakı aya kalacak dedi rahimin dinlenmesi gerekiyomus çok sayıda olunca bakalım cuma kontrolum var kaç olacakMerhaba bende daha önce Çanakkale medicalparkta 2 aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef 1 aydır bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum Perşembe günü transferim yapılacak çok heyecanlıyım.
11 yumurtam oluştu 7 tanesini dondurdular 5. Gün embriyosu benimde rahim dinlendirme işlemi oldu.ayy inşallah bebişin tutunur sana cnm kaç yumurtan vardı biraz bahsedermisin bana doktor 10dan fazla olursa birdahakı aya kalacak dedi rahimin dinlenmesi gerekiyomus çok sayıda olunca bakalım cuma kontrolum var kaç olacak
büyük ihtimal benimde olur çünkü doktor çok yumurta olacak gibi dedi zaten dinlenmesi daha iyiymiş11 yumurtam oluştu 7 tanesini dondurdular 5. Gün embriyosu benimde rahim dinlendirme işlemi oldu.
5. gün embriyosu en iyisi değilmi tm bilmiyorum ama öyle duymuştum inşallah mutlu sonla biter cnm11 yumurtam oluştu 7 tanesini dondurdular 5. Gün embriyosu benimde rahim dinlendirme işlemi oldu.
Evet en iyisiymis inşallah pozitif sonuçlanır5. gün embriyosu en iyisi değilmi tm bilmiyorum ama öyle duymuştum inşallah mutlu sonla biter cnm
Rabbim inşallah tez zamanda hepinize bebek nasip eder. Bende Samsun da çok araştırmıstım en son Tayfun beye başladım ben öncesinde 3 kere Elazığda yaptırdım tutmadı sonra Samsunda başladık doktorum ve hemşirem çok iyi idi ben çok memnun kaldım ilk koyduklarında tutmadı ama ikinci koyduklarında tutundu çok şükür.mrb kızlar bugün itibariyle tüp bebek serüvenim başladı ilk olacak daha öncede 4 asılamam var samsunda tayfun alper e gideceğim tokatta inşallah güzel sonuçlar alırım tayfun beye giden varmı aranızda
merhaba inşallah rabbım tüm isteyenlere nasıp eder bizimde morfolojive sayıda sıkıntı 6 milyonla asılama denedık 4 defa olmadı bu ılk denememiz inşallah tutarMerhaba bende adetimi bekliyorum tüp bebek sürecine başlamak için. Morfoloji %2 onun dışında bi problememiz yok öncesinde 1 aşılama 1 tüp bebek denemiştik. İzmir tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırıcaz umarım sevincimizi de burada paylaşmak nasip olur
çok sevindim bunu duyduğuma doktordan yana endışem vardı tanımıyorum hiç burdaki doktorumuz ona yonlendırıyor haftaya gidecegiz opu için inşallah bu süreci rahat geciririm korkuyorum birazcıkRabbim inşallah tez zamanda hepinize bebek nasip eder. Bende Samsun da çok araştırmıstım en son Tayfun beye başladım ben öncesinde 3 kere Elazığda yaptırdım tutmadı sonra Samsunda başladık doktorum ve hemşirem çok iyi idi ben çok memnun kaldım ilk koyduklarında tutmadı ama ikinci koyduklarında tutundu çok şükür.
Morfolojiniz kaç? Bize doktor morfoloji %4 altıysa aşılama vakit kaybı demişti. Tüp bebekte şansınız daha yüksek inşallah olurmerhaba inşallah rabbım tüm isteyenlere nasıp eder bizimde morfolojive sayıda sıkıntı 6 milyonla asılama denedık 4 defa olmadı bu ılk denememiz inşallah tutar
morfoloji okadar degişken çıkıyoki bizde bazen %1 bazende %5 çıkıyor çok değişken sayılar o yüzden asılama çok denedik zaten benım ilk bebeğim doğal yolla oldu ikinci için tüp bebek deniycez inşallah olurda 5 yıldır uğrasıyoruzMorfolojiniz kaç? Bize doktor morfoloji %4 altıysa aşılama vakit kaybı demişti. Tüp bebekte şansınız daha yüksek inşallah olurŞuan hangi aşamadasınız
opu yapılacak çarşamba günü iğne kullanıyorum suanda amin inşallah rabbim tüm isteyenlere verirMorfolojiniz kaç? Bize doktor morfoloji %4 altıysa aşılama vakit kaybı demişti. Tüp bebekte şansınız daha yüksek inşallah olurŞuan hangi aşamadasınız
amin inşallahMerhaba kızlar benimde bugün uzun protokol tedavime başladık ignelerime başlıyorum adetin 2. Günü geçiyoruz sanırım gonal f e falan Allahim hepinize beklediğiniz sonuçları yaşatsın inşallah
Merhaba bende tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ege tavmergen hanıma acaba süreç nasıl ilerliyor bilginiz varmıMerhaba bende adetimi bekliyorum tüp bebek sürecine başlamak için. Morfoloji %2 onun dışında bi problememiz yok öncesinde 1 aşılama 1 tüp bebek denemiştik. İzmir tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırıcaz umarım sevincimizi de burada paylaşmak nasip olur
Merhaba benim doktorum erol tavmergen ege hanım eşiymiş sanırım siz üniversite hastanesinde mi tedaviye başlıyosunuz? Benim gittiğim yer erol tavmergenin kendine ait tüp bebek merkezi yarın gidip tedaviye başlıycaz süreç hakkında çokta bi bilgim yok aslındaMerhaba bende tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ege tavmergen hanıma acaba süreç nasıl ilerliyor bilginiz varmı
Ewt ege üniversitesi hastanesinde başlamayı düşünüyorum bndeMerhaba benim doktorum erol tavmergen ege hanım eşiymiş sanırım siz üniversite hastanesinde mi tedaviye başlıyosunuz? Benim gittiğim yer erol tavmergenin kendine ait tüp bebek merkezi yarın gidip tedaviye başlıycaz süreç hakkında çokta bi bilgim yok aslında
Hayırlı olsun ikimiz içinde gelişmelerden haberdar edin mutlakaEwt ege üniversitesi hastanesinde başlamayı düşünüyorum bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?