2021 nisan tüp bebek yaptıracaklar

Bende ege üniversitesinde tedavi görüyorum hayirlsiiyla pazartesi transferim olacak hepimizin bebisleri sımsıkı tutulurlar inşallah geçmiş olsun herkese .

amin inşallah allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın benim bugün opu yapıldı kaç regl sonra gel dedi doktorunuz size
Amin Allah hepimizin yüzüne gülsün şu ezan sesinde duysun sesimizi
Benim çok uzun genetik teste gitti o yüzden 7 ay bekledim o yüzden bilgim yok ilk tüp bebekt3de hormonlarım düzelmedi 2 ay sonra olmuştu transferim

amin inşallah allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın benim bugün opu yapıldı kaç regl sonra gel dedi doktorunuz size
Çok geçmiş olsun sanada canım agrili bir gün olucak ama sabaha kadar geçiyor umarım çok ağrın olmaz kısa sürede yavruna kavuşursun Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

BİZİM DE 2 AMA TÜP BEBEK DR MORFOLOJİ ÖNEMLİ DEĞİL DİYOR NEDEN TUTMADI Kİ?

BİZİM DE 2 AMA TÜP BEBEK DR MORFOLOJİ ÖNEMLİ DEĞİL DİYOR NEDEN TUTMADI Kİ?
5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti kaliteleri çok iyiydi dr umutluydu ama olmadı nasip kısmet aslında tedavi vs bi yere kadar :)

5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti kaliteleri çok iyiydi dr umutluydu ama olmadı nasip kısmet aslında tedavi vs bi yere kadar :)
tutup tutmama bazen nasip işi canım galiba hiç sorun yokken de tutmuyor bazen tüplerden rahme sıvı akışı yok dimi onu bir araştır bir de sperm fish testini araştır

tutup tutmama bazen nasip işi canım galiba hiç sorun yokken de tutmuyor bazen tüplerden rahme sıvı akışı yok dimi onu bir araştır bir de sperm fish testini araştır
Aynen canım nasip :) spermlere fish ve genetik dna testi yapıldı temiz çıktı onlar. Tüplerden rahme sıvı akışını ilk defa duyuyorum rahim filmi ve histeroskopi oldu histeroskopiyle rahimden perde alındı öyle bisey olsaydı görünürdü belki de bilemedim bi bakıyım bakalım neymis ne değilmis. Sen tedavi görüypmusun hangi asamadasın

ben de yeni başlayacağım tüp bebeğe sen nereye gidiyorsun histeroskopide görürlerdi heralde sonuçta rahime kamera ile giriyorlar tüplere de bakmışlardır sen onu bi dr sor canım

ben de yeni başlayacağım tüp bebeğe sen nereye gidiyorsun histeroskopide görürlerdi heralde sonuçta rahime kamera ile giriyorlar tüplere de bakmışlardır sen onu bi dr sor canım
Ben izmir tavmergen tüp bebek merkezine gidiyorum erol tavmergenin hastasıyım yeni basladım bende gonalf iğne kullanıyorum 4 gün oldu çarşamba kontrole gidicem opu günü belli olcak büyük ihtimal bakalım. Sen nerde baslıcaksın

mrb kızlar bugün itibariyle tüp bebek serüvenim başladı ilk olacak daha öncede 4 asılamam var samsunda tayfun alper e gideceğim tokatta inşallah güzel sonuçlar alırım tayfun beye giden varmı aranızda
Merhaba bizim de 3 aşılamamız var 26 martta tüp bebeğe başladık. Bu cuma yumurta toplama işlemi yapılacak sizde durumlar nasıl yumurta toplama işleminiz yapıldı mı

Kizlar benim bugün transferimin 11 günü beta HCG 206.4 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar istedi inşallah bir sorun çıkmaz şuan gebeyim sanırım ama hala inanamiyorum
Tebrik ederim canım cok sevindim senin adına allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen içini ferah tut bol bol dua et kendine dikkat et değerin yükselir strese sokma kendini Transferden sonra nelere dikkat ettin bizide aydınlatırsan iyi olur :)

Merhaba bizim de 3 aşılamamız var 26 martta tüp bebeğe başladık. Bu cuma yumurta toplama işlemi yapılacak sizde durumlar nasıl yumurta toplama işleminiz yapıldı mı
Benim çarşamba kontrolüm var yumurta toplama işlemi o gün belli olacak ama bu haftada bigün olmasını bekliyorum bende yakın olacağız gibi

Benim çarşamba kontrolüm var yumurta toplama işlemi o gün belli olacak ama bu haftada bigün olmasını bekliyorum bende yakın olacağız gibi
Benim de çarşamba günü kontrolüm var ama çok büyük ihtimal cuma günü yumurta toplama işlemini yaparız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…