2021 nisan tüp bebek yaptıracaklar

Benim de çarşamba günü kontrolüm var ama çok büyük ihtimal cuma günü yumurta toplama işlemini yaparız dedi
Bana tahmini gün vermedi cok merak ediyorum. Ben gecen çarşamba yani 31 martta başladım tedaviye adetimin 3.günüydü cumartesiye kadar 150 doz gonal f kullandım cumartesiden beri 225 vuruyorum ve dün cetrodice iğneye basladım. Senin nasıl??

Ben 26 şubatta fostimon 75 e başladım biraz yetersiz geldi gibi ayrıca menogon da eklendi cuma günü de cetrodice ye başladım anlayacağın bir günde 3 iğne kullanıyorum dün cetrodice ve fostimon bitti 2 şer tane daha aldık. Beni nerdeyse her gün çağıyor doktor çarşamba son kez görelim cuma da toplamaya başlayalım dedi

Anladım canım hadi bakalım cok heyecanlı bol bol kaliteli yumurtalae cıkar insallah

Merhaba bizim de 3 aşılamamız var 26 martta tüp bebeğe başladık. Bu cuma yumurta toplama işlemi yapılacak sizde durumlar nasıl yumurta toplama işleminiz yapıldı mı
evet yapıldı 1 nisanda yapıldı opu 15 yumurta toplandı 8 embriyom oldu ama 5. güne 4 tanesi kaldı onları dondurduk birdahaki ay taransfer yapılacak inşallah senin hangi asama cnm

evet yapıldı 1 nisanda yapıldı opu 15 yumurta toplandı 8 embriyom oldu ama 5. güne 4 tanesi kaldı onları dondurduk birdahaki ay taransfer yapılacak inşallah senin hangi asama cnm
Daha ilaç aşamasını aşamadık
Cuma günü yumurta toplanacak sonra transfer ne zaman olacak bilemiyorum

Merhaba kızlar ben de bu ay sonu transfer olucam insallah daha önce negatif iki transferim oldu o tedavide iki embriyomuz 5.güne gitmişti olmadı maalesef şimdi 9 embriyomuz donduruldu 22 yumurta toplanmıştı 17 tanesi döllendi 9u kaldı insallah nu sefer olur

merhaba cnm inşallah allah gönlüne göre versin bnmde mayıs sonu hazıran bası gibi olur heralde transfer regl bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…