- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
- Konu Sahibi cikolatagofret
-
Bana tahmini gün vermedi cok merak ediyorum. Ben gecen çarşamba yani 31 martta başladım tedaviye adetimin 3.günüydü cumartesiye kadar 150 doz gonal f kullandım cumartesiden beri 225 vuruyorum ve dün cetrodice iğneye basladım. Senin nasıl??Benim de çarşamba günü kontrolüm var ama çok büyük ihtimal cuma günü yumurta toplama işlemini yaparız dedi
Ben 26 şubatta fostimon 75 e başladım biraz yetersiz geldi gibi ayrıca menogon da eklendi cuma günü de cetrodice ye başladım anlayacağın bir günde 3 iğne kullanıyorumBana tahmini gün vermedi cok merak ediyorum. Ben gecen çarşamba yani 31 martta başladım tedaviye adetimin 3.günüydü cumartesiye kadar 150 doz gonal f kullandım cumartesiden beri 225 vuruyorum ve dün cetrodice iğneye basladım. Senin nasıl??
Anladım canım hadi bakalım cok heyecanlıBen 26 şubatta fostimon 75 e başladım biraz yetersiz geldi gibi ayrıca menogon da eklendi cuma günü de cetrodice ye başladım anlayacağın bir günde 3 iğne kullanıyorumdün cetrodice ve fostimon bitti 2 şer tane daha aldık. Beni nerdeyse her gün çağıyor doktor çarşamba son kez görelim cuma da toplamaya başlayalım dedi
İnşallah hepimizinAnladım canım hadi bakalım cok heyecanlıbol bol kaliteli yumurtalae cıkar insallah
evet yapıldı 1 nisanda yapıldı opu 15 yumurta toplandı 8 embriyom oldu ama 5. güne 4 tanesi kaldı onları dondurduk birdahaki ay taransfer yapılacak inşallah senin hangi asama cnmMerhaba bizim de 3 aşılamamız var 26 martta tüp bebeğe başladık. Bu cuma yumurta toplama işlemi yapılacak sizde durumlar nasıl yumurta toplama işleminiz yapıldı mı
ayy hayırlı olsun maşallah ikinci testtede yüksek olur içini ferah tut cnmKizlar benim bugün transferimin 11 günü beta HCG 206.4 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar istedi inşallah bir sorun çıkmaz şuan gebeyim sanırım ama hala inanamiyorum
Daha ilaç aşamasını aşamadıkevet yapıldı 1 nisanda yapıldı opu 15 yumurta toplandı 8 embriyom oldu ama 5. güne 4 tanesi kaldı onları dondurduk birdahaki ay taransfer yapılacak inşallah senin hangi asama cnm
merhaba cnm inşallah allah gönlüne göre versin bnmde mayıs sonu hazıran bası gibi olur heralde transfer regl bekliyorum.Merhaba kızlar ben de bu ay sonu transfer olucam insallah daha önce negatif iki transferim oldu o tedavide iki embriyomuz 5.güne gitmişti olmadı maalesef şimdi 9 embriyomuz donduruldu 22 yumurta toplanmıştı 17 tanesi döllendi 9u kaldı insallah nu sefer olur
hayırlısı olsun cnm genelde iki regli sonra cagırıyolar hersey normal olursa rahim dinlendirme daha iyi oluyormuşDaha ilaç aşamasını aşamadık
Cuma günü yumurta toplanacak sonra transfer ne zaman olacak bilemiyorum
Ben 4 gün sonra oldum canımopu olan arkadaslar işlemden kaç gün sonra regl oldunuz doktor bana 1 haftaya kalmaz dedi ama hala beklemedeyim
Aaa ben hemen 5 güne olur diye düşünüyordumhayırlısı olsun cnm genelde iki regli sonra cagırıyolar hersey normal olursa rahim dinlendirme daha iyi oluyormuş
yumurta sayısı 5 ten fazlayla dinlendirme yapıyolar 15 taneydi benim o yüzden oldu ama az olunca direk transfer. senin kaç tane gözüküyor yumurtaAaa ben hemen 5 güne olur diye düşünüyordum
hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah bol sağlıklı kaliteli yumurtaların olurKızlar an itibariyle yumurta toplama günüm belli oldu cumartesi
yaa benim 1 hafta oldu asırı şişlik sinirlilik hali var olacak gibi ama tık yok bekliyorum bakalımBen 4 gün sonra oldum canım
Bahçeci tüp bebek merkezihayırlı olsun canım nerde yaptırdın
HANGİ DR CANIM BEN DE ORAYA GİTCEMBahçeci tüp bebek merkezi
Mehmet reşit asogluHANGİ DR CANIM BEN DE ORAYA GİTCEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?