2021 nisan tüp bebek yaptıracaklar

Herkese merhaba;
Siteye yeni üye oldum. Ben de bugün yumurta toplama işlemi yaptırdım. Doktorum bu ay taze transfer yapacaktı ancak progesteron hormonum yüksek çıktığı için ertelendi. İlk tüp bebek denemem olacak. Sizce taze transfer mi yoksa dondurulmuş mu daha iyi ?

hosgeldin cnm aramıza bnmde ilk denemem embrıyolarım donduruldu ve aynı soruyu bnde sordum doktoruma dondurulmuş daha iyi anneye tutunma açısından dedi çünkü dinlenmiş rahim daha kolay kabul ediyoöuş bebeği tabi hersey nasip

İnşallaah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Cnm senin transferin ne zaman ?

benim ilk denememde 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilmişti ama negatif oldu maalesef. Şimdi başka merkezde tedavi oluyorum doktorum vücudun ne zaman hazır olursa taze veya dondurulmuş şuanlık bişey diyemem gidişat gösterecek dedi

mrb kızlar bugün itibariyle tüp bebek serüvenim başladı ilk olacak daha öncede 4 asılamam var samsunda tayfun alper e gideceğim tokatta inşallah güzel sonuçlar alırım tayfun beye giden varmı aranızda
Merhabalar ..Sürecinizle ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Bende Samsundayım ..
Arayış içindeyim .Maddi ve manevi görüş paylaşımı yapabilir misiniz ?

Merhaba bizim de 3 aşılamamız var 26 martta tüp bebeğe başladık. Bu cuma yumurta toplama işlemi yapılacak sizde durumlar nasıl yumurta toplama işleminiz yapıldı mı
Yumurta toplama işi kaçıncı gün oluyor yani iğnelere başladığımız kaçıncı gine denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…