- Konu Sahibi cikolatagofret
-
Bugün baktı 9 bir tarafta 9 bir tarafta sanırım bekleyecem dediğiniz gibiyseyumurta sayısı 5 ten fazlayla dinlendirme yapıyolar 15 taneydi benim o yüzden oldu ama az olunca direk transfer. senin kaç tane gözüküyor yumurta
Aramızda bir gün varKızlar an itibariyle yumurta toplama günüm belli oldu cumartesi
Cok sevindim canım insallah hayırlı sağlıklı sekilde kucağına alırsın bebisini darısı basımıza bizlere dua etmeyi unutmaBen bugün tahlil yaptırdım yine beta HCG 514 çıktı kizlar dua edin bana nolur
evet ben de ona gidecektim sonra cem çelik e döndüm mehmet hoca daha ilgili sanırımMehmet reşit asoglu
aaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahBen bugün tahlil yaptırdım yine beta HCG 514 çıktı kizlar dua edin bana nolur
Cem beye gitmedim bilmiyorum ama Mehmet bey çok ilgilievet ben de ona gidecektim sonra cem çelik e döndüm mehmet hoca daha ilgili sanırım
maşallah çok iyi yükselmiş allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallahBen bugün tahlil yaptırdım yine beta HCG 514 çıktı kizlar dua edin bana nolur
evet seninde olur cnm büyük ihtimal tabi yine doktorun nasıl karar verir bilmemBugün baktı 9 bir tarafta 9 bir tarafta sanırım bekleyecem dediğiniz gibiyse
İnşallahmaşallah çok iyi yükselmiş allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen bugün tahlil yaptırdım yine beta HCG 514 çıktı kizlar dua edin bana nolur
Nasip bakalım sonuç güzel olsun da bekleriz deevet seninde olur cnm büyük ihtimal tabi yine doktorun nasıl karar verir bilmem
hosgeldin cnm aramıza bnmde ilk denemem embrıyolarım donduruldu ve aynı soruyu bnde sordum doktoruma dondurulmuş daha iyi anneye tutunma açısından dedi çünkü dinlenmiş rahim daha kolay kabul ediyoöuş bebeği tabi hersey nasipHerkese merhaba;
Siteye yeni üye oldum. Ben de bugün yumurta toplama işlemi yaptırdım. Doktorum bu ay taze transfer yapacaktı ancak progesteron hormonum yüksek çıktığı için ertelendi. İlk tüp bebek denemem olacak. Sizce taze transfer mi yoksa dondurulmuş mu daha iyi ?
İnşallaah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Cnm senin transferin ne zaman ?hosgeldin cnm aramıza bnmde ilk denemem embrıyolarım donduruldu ve aynı soruyu bnde sordum doktoruma dondurulmuş daha iyi anneye tutunma açısından dedi çünkü dinlenmiş rahim daha kolay kabul ediyoöuş bebeği tabi hersey nasip
Kizlar benim bugün transferimin 11 günü beta HCG 206.4 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar istedi inşallah bir sorun çıkmaz şuan gebeyim sanırım ama hala inanamiyorum
Merhabalar ..Sürecinizle ilgili bilgi verebilir misiniz ?mrb kızlar bugün itibariyle tüp bebek serüvenim başladı ilk olacak daha öncede 4 asılamam var samsunda tayfun alper e gideceğim tokatta inşallah güzel sonuçlar alırım tayfun beye giden varmı aranızda
Yumurta toplama işi kaçıncı gün oluyor yani iğnelere başladığımız kaçıncı gine denk geliyorMerhaba bizim de 3 aşılamamız var 26 martta tüp bebeğe başladık. Bu cuma yumurta toplama işlemi yapılacak sizde durumlar nasıl yumurta toplama işleminiz yapıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?