2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada bebegim 2 gün fototerapi tedavisi gördü sarılık oldu sütüm gelmedi mama verdim sutum geldi bol bol emzirdim ama rh uyusmazligi diye bir sarılık türü varmış o yüzden yükselmiş evladim isigin altında kaldı gözleri kapalı vücudu hep isilik ve pişik gibi oldu bir de gözleri iltihap oldu değeri 7ye düşünce taburcu olduk şimdi takipteyiz 1 buçuk saatte bir emziriyorum

Bu arada bebegim 2 gün fototerapi tedavisi gördü sarılık oldu sütüm gelmedi mama verdim sutum geldi bol bol emzirdim ama rh uyusmazligi diye bir sarılık türü varmış o yüzden yükselmiş evladim isigin altında kaldı gözleri kapalı vücudu hep isilik ve pişik gibi oldu bir de gözleri iltihap oldu değeri 7ye düşünce taburcu olduk şimdi takipteyiz 1 buçuk saatte bir emziriyorum
Gecmiş olsun canım🙏🏻

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi planli bir sezeryanla oglusumu dunyaya getirdim..3450 gr 52 cm boyunda bir oglus...hidrosefali suphemiz vardi 21 haftadan bu yana sukurler olsun ultrason yanilmasi oldugu anlasildi tum sonuclarimiz normal ve dun taburcu olduk..sezeryanim epidural spinal kombine anestezi yonetemiyle oldu..gayet agrisiz 2 gun gecirdim sonrasinda agri pompasi takildi cok rahat ettim..gaz cikarmakta biraz zorlandim sadece bol bol kayisi hosafi icin tavsiyem oncesinde...simdi evdeyiz sutum eve gelip dus aldiktan sonra geldi mamayla takviye li gidiyoruz golden goat marka mama kullandik hic gaz sorunu yapmdi..tum doguma gun sayan arkadaslarima allah yardimcisi olsun sevgilerimle..
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin ❤️

Benim düzenim ilk zamanlar sütü arttırmak için 15 dk bir tarafı emzirip sonra hala isterse diğer göğsü de emzirip sonra da dibini sıyırmak için sağıyordum zaten 2-3 saat içinde ancak tekrar süt verecek kadar doluyordu
Mastit eğer süt göğsünde kalırsa olur yani süt kanalı tıkanıp içeride iltihap oluşmaya başlar sağdığın emzirdiğini sürece mastit olmazsın
Peki o sagdigin sütü sakliyormuydun yoksa bidahaki beslenmede veriyormuydun? Ozamana kdar da meme tekrar dolmus olur cünkü

Benimde 32. Haftada erken doğum riski vardi... İki üç hafta daha beklemesi lazım demişti🙈şimdi de sanki gelmeyecek gibi
Aynen 30. haftada doktor yat sakin kalkma erken dogum riskim var serklaj yapilamsi gerek vs dedi .... simdi de doguramiyorum 😅 gerci aslinda zamani var bende lakin dpktprum yine dedi bi kac güne dogurursun diye ama ses seda yok anlamadim ben bu istem birsey😅😅

Nasılsınız kızlar yazamadım ben dün doğum yaptım ilk başta normal doğum olarak konuşuldu ama bebek aşağıya inmedi 7 cm açılma olmasına rağmen sonra bebeğimin kalbi durmak üzereydi zor sezaryen e yetiştirdiler çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz bı kaç gün daha hastanede kalicaz neyim yok doğum yapan arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı mübarek olsun ☺️ yaşı uzun olsun inşaallah 🤲🏻
Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏

Benim de o geldi aklıma. Acaba kafasını mı sokmaya çalışıyor kanala diye.
eğer buysa neden çekerim sıkıntı değil.
Dediğin gibi doğuruyor muyum sancıyı anlamıyor muyum acaba diye korkuyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
sancıyı anlamamanız mümkün değil 😂😂😂
ben iki hafta doğuruyorum dedim durdum ama gerçekten doğururken buraya giremedim.

Back
X