- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #26.061
Kızlar bugün benim De kontrolüm vardı doktor pazartesi artık alıcam dedi gelişim iyi dedi sabah 9 da kısmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diğer göğse geçemeden uyuyor .uykuda kesinlikle meme almıyor . Mamayi bi ihtimal . Ben de diğerini sağıyorum uyandığında veriyorumBenim düzenim ilk zamanlar sütü arttırmak için 15 dk bir tarafı emzirip sonra hala isterse diğer göğsü de emzirip sonra da dibini sıyırmak için sağıyordum zaten 2-3 saat içinde ancak tekrar süt verecek kadar doluyordu
Mastit eğer süt göğsünde kalırsa olur yani süt kanalı tıkanıp içeride iltihap oluşmaya başlar sağdığın emzirdiğini sürece mastit olmazsın
Çok şükür imkanlar iyi.40 dk süre veriyorlar 10 dk falan emiyor.buna şükür..hiç olmazsa anne sütü alabiliyor..umarım 7 günde iyileşerek çıkarız..çok zor böyle ayrı kalmak..Sen nasılsın?3 saatte bir alıyorlar demistin rahatca emzirebiliyor musun yb da?
Hadi gözünaydın..sağlıkla kucağına al inşallah..Kızlar bugün benim De kontrolüm vardı doktor pazartesi artık alıcam dedi gelişim iyi dedi sabah 9 da kısmetse
Bizimki de tam bir erkek gıllı maymunumarada güldürmeye devam sizi.
benim kızın lanugo tüyleri çok gitmemiş. ağlarken kıpkırmızı oluyor ya bildiğin bembeyaz kılları ortaya çıkıyor![]()
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahKızlar bugün benim De kontrolüm vardı doktor pazartesi artık alıcam dedi gelişim iyi dedi sabah 9 da kısmetse
Bazen aynı gün biberonla veriyordum hele azsa hemen ilk fırsatta veriyordum ki poşete koy dolaba koy uğraşmamak içinPeki o sagdigin sütü sakliyormuydun yoksa bidahaki beslenmede veriyormuydun? Ozamana kdar da meme tekrar dolmus olur cünkü
Benim oğlum yoğun bakımda 10 gün kaldığı için mamaya alışmıştı ilk bir ay meme mama beraber verdimBen diğer göğse geçemeden uyuyor .uykuda kesinlikle meme almıyor . Mamayi bi ihtimal . Ben de diğerini sağıyorum uyandığında veriyorum![]()
Çok şükür imkanlar iyi.40 dk süre veriyorlar 10 dk falan emiyor.buna şükür..hiç olmazsa anne sütü alabiliyor..umarım 7 günde iyileşerek çıkarız..çok zor böyle ayrı kalmak..
Böyle durumlar için EDS ( emzirme destek sistemini) yi öneriyorlar. Bir araştırın derimdoğumdaki vajinal dikişi konuşmuşsunuz hiç korkmayın 5. gün ben iki kere büyük tuvaletime çıktım.
otururken falan biraz batma oluyor ama olur öyle o kadar abartı bir durum değil.
Depend meselesi bir paket alın yanınıza bence. Özellikle normal doğumda çok kanama oluyor artı dikişler varsa.
ben 67 kg ile doğuma girdim göbeğim çok gitmedi M beden oldu. şimdi M kalmamış L aldım ama o da oluyor.
yanları lastikli zaten bol gelme gibi bir durumu yok sadce alt bölgesi ped tarafı daha büyük L nin.
Hadi hayırlısı canım Rabbim sağ salim kucağına versin inşallahKızlar bugün benim De kontrolüm vardı doktor pazartesi artık alıcam dedi gelişim iyi dedi sabah 9 da kısmetse
Benim belim bayadır ağrıyo ama henüz gelen giden yokBu aksam itibariyle hafif bel ağrım başladıay inşallah doğum belirtisidir
Hadi yaaaaaBenim belim bayadır ağrıyo ama henüz gelen giden yok![]()
Günümüz aynı seninle kaç gündür benimde bel ağrım çok kötü âdet olucakmışım gibi sancılarım oluyor ama ne gelen var ne gidenBu aksam itibariyle hafif bel ağrım başladıay inşallah doğum belirtisidir
Benimde bugün oldu ilk kez işte... Ama en son muayenede henüz kanala girmemişti bebek.pazartesi kontrolümüz var bakalım ne olacağız... Kafam çok karışık... Sezeryan mi normal doğum mu...Günümüz aynı seninle kaç gündür benimde bel ağrım çok kötü âdet olucakmışım gibi sancılarım oluyor ama ne gelen var ne giden![]()
Daha zaman var Hayırlısıyla sağlıcakla bi kucağımıza alalım da doğumun nasıl olduğu önemli değil canımBenimde bugün oldu ilk kez işte... Ama en son muayenede henüz kanala girmemişti bebek.pazartesi kontrolümüz var bakalım ne olacağız... Kafam çok karışık... Sezeryan mi normal doğum mu...