Oh ne güzel uykucu olur inşallahh.Bende bugun kontrole gittim hersey yolunda çok şükür ama bizim oğlan çok fena her gıttıgımızde uyuyor hiç hareket etmedı çokk bişey göstermedi
Ben senden gerideyim ama ara ara başım ağrıyor. Dün fenaydı mesela.Baş ağrısı çekeniniz oldumu ya bu haftalarda.
Evet. Bu testler kesin sonuç veriyormuş. Geçenlerde bir hastanın gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmışlar hatta. Avrupa’da devlet destekliyormuş darısı bizim başımıza. Pahalı baya. 3200 TL en ucuzu. Eşimle de konuşup karar veririz. Yaptırırsam sonucu yazarım.Herkeste değişiyor kimisi gerek yok sonuç değişmeyecek sağlıksız olsada diyor kimisi rahatlamak içim yapıyor. Ensede burunda sıkıntı görmedilerse rahat olmak gerekmiyor mu acaba. Ama için rahatlayacak tabi yaparsan senin açından iyidir
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. İçin rahatlasınEvet. Bu testler kesin sonuç veriyormuş. Geçenlerde bir hastanın gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmışlar hatta. Avrupa’da devlet destekliyormuş darısı bizim başımıza. Pahalı baya. 3200 TL en ucuzu. Eşimle de konuşup karar veririz. Yaptırırsam sonucu yazarım.
Yok denedım valla hıc umrunda degılOh ne güzel uykucu olur inşallahh.oğlumda hiç yüzünü göstermezdi hep poposunu dönerdi. arkadaşlarımın kız bebekleri ultrasonda bile poz veriyorlardı resmen profilden karşıdan bir sürü ultrason fotoları vardı. Bizimkinin azıcık burnuyla tek gözünü görebilmiştik hala hoşlanmaz foto olayından. Kontrole gitmeden tatlı bişeyler ye hurma falan ya da bitter çikolata. Çok hareketleniyormuş o zaman öyle duydum.
HayırKızlar oruç tutuyormusunuz ??
Hissettin mi beybiyiEvet. Bu testler kesin sonuç veriyormuş. Geçenlerde bir hastanın gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmışlar hatta. Avrupa’da devlet destekliyormuş darısı bizim başımıza. Pahalı baya. 3200 TL en ucuzu. Eşimle de konuşup karar veririz. Yaptırırsam sonucu yazarım.
Doktorumda bana ilk 3 ay tutulabılır dedı bende tutmuyorum doğumdan sonra tutarız inşallahHayırdoktor bana hem tiroid hapını kullanacaksın sen de susuz kalmayacaksın dedi. Borçlu olduk bu sene
Evet ilk üç ay bizden beslenmiyor ama ilk üç ayı geçtik şükürDoktorumda bana ilk 3 ay tutulabılır dedı bende tutmuyorum doğumdan sonra tutarız inşallah
Evet orası öyleEvet ilk üç ay bizden beslenmiyor ama ilk üç ayı geçtik şükürduymak bile güzel
Yok henüz hissetmedimHissettin mi beybiyi
Normal adet zamanına denk gelmiyor mu? İlaçları bırakma tarihi. Acele etme. Olduğun zaman olursun. Beklediğin zaman genelde gecikir. Sen ilk sakin olmaya çalış. Hayatı akışında yaşamaya çalış.kızlar merhablar birşey sormak istiyorum bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacaktı iptal oldu.ama doktor estrofermle progestana 15 gün daha kullan öyle bırak dedi.acaba ilaçları bırakınca kaç gün sonra adet olunuyor.yoksa normal adet döneminde mi tekrar adet oluyorsunn..
Herkese göre değişir tabi ama ben estrofemi bıraktıktan 5 6 gün sonra olmuştumkızlar merhablar birşey sormak istiyorum bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacaktı iptal oldu.ama doktor estrofermle progestana 15 gün daha kullan öyle bırak dedi.acaba ilaçları bırakınca kaç gün sonra adet olunuyor.yoksa normal adet döneminde mi tekrar adet oluyorsunn..
Benimde sınırda çıktı 3 lü 4 lü yapcaz problem olacağını sanmıyorum ya.Kızlar selam ikili test yaptırıp riskli çıkan var mı aranız da? Benim biraz sınırda çıktı, çok yüksek ihtimalle sonuç iyi gelecektir ama içimiz rahat olsun dedi ve doktorum nift testi istedi. Onun için kan verdim sonucu 10-12 iş gününde çıkıyormuş yine zorlu bir bekleyişteyiz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?