2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bende bugun kontrole gittim hersey yolunda çok şükür ama bizim oğlan çok fena her gıttıgımızde uyuyor hiç hareket etmedı çokk bişey göstermedi
Oh ne güzel uykucu olur inşallahh. oğlumda hiç yüzünü göstermezdi hep poposunu dönerdi. arkadaşlarımın kız bebekleri ultrasonda bile poz veriyorlardı resmen profilden karşıdan bir sürü ultrason fotoları vardı. Bizimkinin azıcık burnuyla tek gözünü görebilmiştik hala hoşlanmaz foto olayından. Kontrole gitmeden tatlı bişeyler ye hurma falan ya da bitter çikolata. Çok hareketleniyormuş o zaman öyle duydum.

Evet. Bu testler kesin sonuç veriyormuş. Geçenlerde bir hastanın gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmışlar hatta. Avrupa’da devlet destekliyormuş darısı bizim başımıza. Pahalı baya. 3200 TL en ucuzu. Eşimle de konuşup karar veririz. Yaptırırsam sonucu yazarım.

hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. İçin rahatlasın

Yok denedım valla hıc umrunda degıl

Merhaba arkadaşlar, öncelikle denemelerden pozitif haber alana arkadaşları tebrik ediyorum, sağlıkla büyütmek nasip olsun. Ben de Mayıs ayında ilk tüp bebek tedavime başlıyorum :) Bu yolda olan herkese bol şans diliyorum, Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın :)
Arkadaşlar, ben beklenmedik bir şekilde veya sürpriz veya mucize denilebilecek bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımızın yaşladıkları o duygulu anlarını bizlerle paylaşarak kendi tecrübelerini bizlere aktarmalar adına yeni bir konu açtım, yazmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim Böylece bu forumda ben yalnız değilim benim yaşadıklarımı yaşayanlar da varmış diyerek moral bulabilirler.

Hissettin mi beybiyi

kızlar merhablar birşey sormak istiyorum bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacaktı iptal oldu.ama doktor estrofermle progestana 15 gün daha kullan öyle bırak dedi.acaba ilaçları bırakınca kaç gün sonra adet olunuyor.yoksa normal adet döneminde mi tekrar adet oluyorsunn..

Bende tutmuyorum oruç aç kalınca kötü oluyorum bu aralar. Bu sene de borçlandık

Normal adet zamanına denk gelmiyor mu? İlaçları bırakma tarihi. Acele etme. Olduğun zaman olursun. Beklediğin zaman genelde gecikir. Sen ilk sakin olmaya çalış. Hayatı akışında yaşamaya çalış.

Herkese göre değişir tabi ama ben estrofemi bıraktıktan 5 6 gün sonra olmuştum

Kızlar selam ikili test yaptırıp riskli çıkan var mı aranız da? Benim biraz sınırda çıktı, çok yüksek ihtimalle sonuç iyi gelecektir ama içimiz rahat olsun dedi ve doktorum nift testi istedi. Onun için kan verdim sonucu 10-12 iş gününde çıkıyormuş yine zorlu bir bekleyişteyiz :/

Benimde sınırda çıktı 3 lü 4 lü yapcaz problem olacağını sanmıyorum ya.

Ben de tutmuyor oruç dün biraz geç yedim yemeği resmen açlık krizi geçirdim.Elim ayağım titredi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…